SNS - telefonski pozivi?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Мене су звали на мобилни телефон и питали какво имам мишљење о политичкој сцени Србије.
Културно сам сачекао да тета заврши њено излагање. Кад ме је питала да одговорим, само сам прекинуо позив.
Него сам испао глуп, нисам питао одакле им мој број телефона...

Ангажовати 1000 људи из опозиције, да зивкају, гњаве, даве и деморалишу грађане, нпр:

1.глас : "Добар дан јели ту, Пера снс-овац?"
жртва грађанин: "Нема овде никаквог Пере!"

2.глас : "Дајте ми хитно Перу снс-вучићевца, треба да му из буџета пребацимо милионче"
жртва грађанин: "Какав Пере, какве паре, иди сбогом!"

3. глас : "Да ли је, Пера снс-овац на овом броју, треба да нам пошаље 100 рачунара?"
жртва грађанин: "Нема овде Пере!" - трас слушалица.

4-глас: "Ја сам Пера из снс-а, јел ме неко можда тражио ?"
пчктмтрн..мјктбжј....#%!/(&...

za komunikacju sa licima 60+

За овакав предизборни антипрограм !

Ангажовати 1000 људи из опозиције, да зивкају, гњаве, даве и деморалишу грађане, нпр:

1.глас : "Добар дан јели ту, Пера снс-овац?"
жртва грађанин: "Нема овде никаквог Пере!"

2.глас : "Дајте ми хитно Перу снс-вучићевца, треба да му из буџета пребацимо милионче"
жртва грађанин: "Какав Пере, какве паре, иди сбогом!"

3. глас : "Да ли је, Пера снс-овац на овом броју, треба да нам пошаље 100 рачунара?"
жртва грађанин: "Нема овде Пере!" - трас слушалица.

4-глас: "Ја сам Пера из снс-а, јел ме неко можда тражио ?"
пчктмтрн..мјктбжј....#%!/(&...

За овакав предизборни антипрограм !

Шта ТКЦКЊКВ каже када га СНСовци прозивају

' Ђутите Ђутите Бооооо Ви немате Пош То Вање '

ako vas zovu sa broja 011 745****, da znate ko vas zove a koliko cete da se zabavite sa njima i na koji nacin , to je na vama

jedan od komentara sa Reddita

“Obavezno pricajte sve najbolje o vladavini pickoustog, recite da glasate za njih, tako ce imati pogresno stanje na terenu, nece gurati previse kampanju i ucene na tim teritorijama, a napusavanje ostavite za izbore.
Edit: ne sekirajte se sto imaju vas broj, jednoga dana ce pred sudom odgovarati i oni koji su im dali spiskove sa nasim brojevima.”
Ne. Samo će prestati da postoje. Vreme je da vodja ode u penziju, ali prvo u bolnicu koju je sam izgradio. Ako je zaslužio ostaće medju nama....
U suprotnom samo jedan manje.

Malo mi je žao njegove bivše, ali eto, došao je.....

Ne. Samo će prestati da postoje. Vreme je da vodja ode u penziju, ali prvo u bolnicu koju je sam izgradio. Ako je zaslužio ostaće medju nama....
U suprotnom samo jedan manje.

Malo mi je žao njegove bivše, ali eto, došao je.....
Kako mislis da ce prestati da postoje? Razgovarao sam jednim covekom sada pred penzijom koji radi u zemunskoj opstini. Nesto sam ga pitao malo i glupo,kao sta ces ako se promeni vast. Kaze pa mi smo vec 70 godina vlast. Jedni te isti ljudi menjaju nazive stranaka ,nista se formalno ne menja osim naziva stranke na vlasti. U jednom trenutku se cinilo da ce se to promeniti kad je Djindjic dosao na vlast ali to je momentalno stopirano kada je ubijen.

Ako krenu da te zovu ti im samo dahci u slusalicu. :D

1879e92ca6847b1cd0812cf12b20ed7f.jpg

Отерам у ПМ што је грубље могуће, с ужитком.
Ja krenem da urlam kao Kale - LOPOVIIIIIIIIIIIIIII, GDE CE VAM DUSA MBRALEEEEEEEEEEEEEEEEEE. Oma prekid.
Овако како ви радите, раде само џулови.
Зар не можете да их саслушате па кад заврше да им саопштите: ,,Децо, закаснили сте! Имам свог изборног џокера већ преко 20 година. Ви сте тада вукли шерпу авлији а данас дошли да ми кажете за кога да гласам''. Они ће сами да спусте слушалицу. И лепше и без нервирања.

Овако како ви радите, раде само џулови.
Зар не можете да их саслушате па кад заврше да им саопштите: ,,Децо, закаснили сте! Имам свог изборног џокера већ преко 20 година. Ви сте тада вукли шерпу авлији а данас дошли да ми кажете за кога да гласам''. Они ће сами да спусте слушалицу. И лепше и без нервирања.
A ti kao smeš da radiš išta osim da se smeškaš Vučićevim telemarketerima

Zvoni meni telefon(fiksni) cuje se glas preko slusalice..Dobar dan jeste li vi penzioner? Mars u pichku materinu odgovorim ja...vise me nisu zvali.
Па и ти си исто џулов као ови претходни и ова/овај изнад тебе. Телефон није измишљен за псовање већ разне услуге и обавештења на даљину. Псовке су за џамбасе и оне на фудбалским и другим утакмицама.
Значи поступио си као ми остали џулови!

Па и ти си исто џулов као ови претходни и ова/овај изнад тебе. Телефон није измишљен за псовање већ разне услуге и обавештења на даљину. Псовке су за џамбасе и оне на фудбалским и другим утакмицама.
A da ti nisi zvao?

Kad imaš Neželjen poziv ili mejl, to je u stvari uvredljivo.

Meni neke džukele i ovde šalju PM pa moram da kliknem "prijavi spam"

Kad imaš Neželjen poziv ili mejl, to je u stvari uvredljivo.

Meni neke džukele i ovde šalju PM pa moram da kliknem "prijavi spam"
Skoro opet meni zvoni fiksni telefon doticna preko telefona meni kaze ...Cestitamo dobili ste nagradu, vasu nagradu mozete podicu u restoranu sad necu da ga reklamiram koji je veli ona meni ali morate da uplatite 3.000 dinara, E nju sam oterao u tri ****** materine.

Back