СНС, путеви, радови и обмане

Obnoviti i napraviti nije isto.

BG-Niš je obnavljan i tada a i sada u ovom periodu od 2012-2025 kao i BG-Hr granica. (koji je sada obnovljen kompletan po prvi put - bio je pakao).

Jednostavno tabela nije tačna ni približno.
aha vazi, onda laze republ. zavod za statistiku?
ili ko je postavio sliku
raskrinkaj postavljaca teme, idi na data.stat.gov.rs pa proveri sve

@Мизантропија siris fejk njuz a, kao tihi? zasto nema linka da se klikne? gde si skinuo ovu foto-montazu, sliku?

Kao što sam napisao autoput ne može da se sakrije.. :)

Kojih je to 476km autoputeva izgrađeno od 2000-2012 ..? On mora da postoji i da ima ime svoje.. :)
Meni su lično važniji ovi lokalni putevi. Kod mene su većinom obnovljeni i u mnogo bolkem stanju nego 2017. kad sam se doselio. Važno je da se širi i kanalizaciona mreža, školanje kompketno renovirana, seosaka ambulanta takođe, otvoren vrtić. Dve vlasti su se smenile bwz nekih većih trzavica osim u vreme kampanje. Da li može brže? Sigurno. Vidim da sad pripremaju rekonstrukciju elektro- mreže. Ovo je izrazito poljoprivrwdni kraj i tu bi malo više organizacije dobro došlo. Još uvek nema neke jasne državne strategije. I Drina i sava su pred nosom, a navodnjavanje samo s neba ili svako sebi kako zna. To je ono što kao laik vidim, a predstavlja ogromnu šansu.

ЗАјечар, лета Господњег 2025...
1000009615.jpg

Back