СНС ПОЗВАО ЈЕРЕМИЋА ДА ИМ СЕ ПРИДРУЖИ

Милица

Buduća legenda
Poruka
26.912
SNS pozvao Jeremića da im se pridruži!

Potpredsednik SNS Bratislav Gašić pozvao je Vuka Jeremića,
koji je isključen iz DS, da se priključi timu Aleksandra Vučića,
koji će povesti Srbiju napred.

384304-medalje-izraelske-ambasade-180313-ras-foto-nebojsa-marokovic-45.JPG

Kao politicki neopredeljen , bilo me je sramota , kada su drugog coveka po rangu u UN , i to naseg Srbina , iskljucili iz DS. Nemam nista ni protiv koga , ali kada jedna tako znacajna licnost dodje na takvu poziciju , pa potom mu se prave problemi u sopstvenoj zemlji , za svaku osudu je rukovodstvo DS a.

Narandžasti ne zna šta je to obraz. Njega zanima jedino njegova lična dobit. Takvom, Jeremić mu predstavlja samo opasnost.

Budala ga je isključila. Neverovatno ali istinito. I svi smo svedoci tog čina, a Gangula Nambija je sada potpredsednik DS-a. :dash:

Narandžasti ne zna šta je to obraz. Njega zanima jedino njegova lična dobit. Takvom, Jeremić mu predstavlja samo opasnost.

Budala ga je isključila. Neverovatno ali istinito. I svi smo svedoci tog čina, a Gangula Nambija je sada potpredsednik DS-a. :dash:

Lider SNS-a Aleksandar Vučić je nedavno rekao da je za njegovu stranku neprihvatljivo da neko 15.000 dolara potroši mesečno na stan i 30.000 dolara za boravak u Njujorku. - To u ovom trenutku država ne može da izdrži, a o bahatosti i osionosti neću ni da govorim - rekao je Vučić.
:hahaha:

31.Jul.2012 ??????

- - - - - - - - - -

Lider SNS-a Aleksandar Vučić je nedavno rekao da je za njegovu stranku neprihvatljivo da neko 15.000 dolara potroši mesečno na stan i 30.000 dolara za boravak u Njujorku. - To u ovom trenutku država ne može da izdrži, a o bahatosti i osionosti neću ni da govorim - rekao je Vučić.
:hahaha:

Možda je to rekao, možda ga ni neće, al da sam ja Vučić primio bih ga u stranku koliko odmah-sad-trenutno.

Back