ZabranjeniLegenda
Buduća legenda
- Poruka
- 35.796
А БиХ, СМ и ЦГ су зреле и стабилне државе ?
Муслимани и европске вредности.![]()
CG je primjer svijema u region kako treba licit drzava

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А БиХ, СМ и ЦГ су зреле и стабилне државе ?
Муслимани и европске вредности.![]()
Problem je kada taj kvalitet nemaš gde da čuješ, jer je nekvalitet prisutan 24 sata dnevno, na svim televizijama.
Malo vas yebucka ovo prebrojavanje svih sto milijardi stanovnika kod popisa - ali ćete do 2056. valjda i to završiti?CG je primjer svijema u region kako treba licit drzava![]()
![]()
![]()
Pogledaj Bokana i sve će ti biti jasno.Квалитета нема ако је условљен било чиме --ако ти у креативност убациш присилу , онда то све пада у воду .
Слобода увек даје квалитет , ако имаш емисију и ако слободно сам радиш , организујеш и диктираш , онда ће то да има квалитет а ако радиш по наређењу , онда неће .
Igor Marinković i onaj Šijan su najgori SNS kripto-otpad!
Dok se za Ljubu sa Marsa vidi da je težak okoreli udbaš.
Mislim da i značku ima, tako mi deluje sa onim pogledom ispod beonjača.
A Igor Marinković mi je lično najgori jer je bio u Obrazu i Našima,
i zaista sam imao lično poverenje u njega...nekad!
A ne treba zaboraviti ni MILANA MILENKOVIĆA! sa radio FIKUSA! xaxaxaxax
kako je ložio da se glasa za SNS....
pazi i MI SNAGA NARODA, svojim stavom NEĆEMO NI SA KIM takodje rade za SNS
jer otkidaju glasove koji bi srušili SNS...
SNS-u odgovara da 10-15% glasova ode NIGDE a upravo su to glasovi za MI GLAS IZ NESTORA
me neeee ta priča o UCENJENIMA je zapravo URBANA LEGENDA....NIKO NIJE UCENJEN
svi oni to rade od svoje volje ili za novac, vrlo je teško rukovoditi ucenjenima, to je smor i nikada nemaju tu energiju
al moraju to da lažu da ne bi bili prozreni...i prezreni!
nema ucenjenih, samo precenjenih!
kao i ona pričica o MUP-u....ma dobri su oni, nego moraju da hrane decu!
ne bi oni...al mora se ! naredjenje izvršenje!
Знам, муслимани цртају и црногорски део Санџака. А један део Црногораца који нису Срби, говоре српским језиком и не желе да прихвате измишљени црногорски језик. То каже и ваш попис.CG je primjer svijema u region kako treba licit drzava![]()
![]()
![]()
Pogledaj Bokana i sve će ti biti jasno.
Anusa, Milicu Zanokticu, Kenu, Šapića,...
Не мислим на жуту лоповску и издајничку багру, али руку на срце, мањи су били ЕУропејци од ових, а мање су и крали. Нису били у фазону, данас ћу да издам Србију у Бриселу, али чим слетим у Сурчин, почећу са србовањем, лажним патриотизмом и национализмом, односно популизмом како би у други план бацио издају.Ovo boldovano
misliš u nekom idealnom, hipotetičkom slučaju, ili
nedajBože na onu žutu lopovsku i izdajničku bandu?
Само још једно го%но више које морамо да плаћамо, а коме није довољно што га плаћамо, него још мора да краде, како би обезбедила праунуке.Милица је донела политчки зрелу одлику да постане министар за породицу и демографију и то ће добро да обавља , то је био и политчки циљ њене странке ..сада била би друга прича да је она постала министар нечега другог или кренула да води потпуно супротну политку од оне за коју се залагала током кампање .
Само још једно го%но више које морамо да плаћамо, а коме није довољно што га плаћамо, него још мора да краде, како би обезбедила праунуке.
Normalno... da je ušla i u Kurtijevu vladu - isto tako bi mogla da ostvari političke ciljeve svoje stranke.Милица је донела политчки зрелу одлику да постане министар за породицу и демографију и то ће добро да обавља , то је био и политчки циљ њене странке ..сада била би друга прича да је она постала министар нечега другог или кренула да води потпуно супротну политку од оне за коју се залагала током кампање .
Koliko su krali ne znam - za vreme njihove vlasti je "privatizovana" većina državnih firmi, pa je teško proceniti njihovu pravu vrednost i vrednost lopovluka.Не мислим на жуту лоповску и издајничку багру, али руку на срце, мањи су били ЕУропејци од ових, а мање су и крали. Нису били у фазону, данас ћу да издам Србију у Бриселу, али чим слетим у Сурчин, почећу са србовањем, лажним патриотизмом и национализмом, односно популизмом како би у други план бацио издају.
Београд је добио два моста за време жутих, а Вучић није направио ни један, а остаће упамћен и као једини који је срушио један београдски мост.
Normalno... da je ušla i u Kurtijevu vladu - isto tako bi mogla da ostvari političke ciljeve svoje stranke.
Ili možda misliš da je bitno i čije vlade si član?
Rušiti državu je jedno, rušiti izdajničku vlast nešto sasvim drugo.Он је српска министарка , у српској влади ..није циљ рушити државу , него је унапредити и то је оно што она ради
To onaj šešeljev šulj milica porodica?Он је српска министарка , у српској влади ..није циљ рушити државу , него је унапредити и то је оно што она ради
prosta matematika. sns glasaci su disciplinovani i rerdovni. dok ovi "opozicionarski" kako im se nadigne.Мислите ли да СНС заправо НАМЕРНО и свесно подстиче бојкот
тако што се намерно јавно шепуре како ремете правилност избора?
Да људи после кажу, ето нећу да се играм, и онда ови и стварно победе*?
Јер је ли, нисте хтели да се играте, е па они јесу!
Рецимо, ово довођење гласача из РС је поооотпуно беспотребно
јер они по закону могу гласати и РС а да их нико и не види!
али не!, потребно је довући их овде, да буду виђени!
и онда вучићев КУМ, Драган Ђилас позове на бојкот, и СНС победи!
а заправо неправиности и крађу је дааалеко мање и са само мало већом излазношћу
ПАДАЈУ КО КРУШКЕ!
СНС то зна и зато из петиних жила позива на бојкот!
НЕ ОДАЗИВАЈТЕ СЕ НА ТАЈ ПОЗИВ!
имаће ткз. легитимитет ако баш ти гласаш???
хахахаха! а шта овако као га немају*?*? само им ти требаш да буду закомнити???
кад тресну на изборима изгубиће и власт и легитимитет!
Glasač je onaj ko izadje na izbore i glasa.prosta matematika. sns glasaci su disciplinovani i rerdovni. dok ovi "opozicionarski" kako im se nadigne.
ovima se nadigne da ostanu kuci, a sns masina ce uredno na izbore.
i onda vucic slavi sa rekordnom razlikom...
bilo je tako vec koliko puta? 2-3?
prosta matematika. sns glasaci su disciplinovani i rerdovni. dok ovi "opozicionarski" kako im se nadigne.
ovima se nadigne da ostanu kuci, a sns masina ce uredno na izbore.
i onda vucic slavi sa rekordnom razlikom...
bilo je tako vec koliko puta? 2-3?
Izvini, ali - koja opozicija?
Opozicijom zoveš Djilasa i Mariniku?
Djilasa, koji je svaki put kada je to traženo od njega - pomogao Vučiću da zadrži vlast?
Sada organizuje bojkot u Beogradu, jer je njegov Gazda Hil dogovorio sa Vučićem da mu da Beograd, zbog muljavina oko Ekspo investicija.