СНС подстиче бојкот?

Problem je kada taj kvalitet nemaš gde da čuješ, jer je nekvalitet prisutan 24 sata dnevno, na svim televizijama.

Квалитета нема ако је условљен било чиме --ако ти у креативност убациш присилу , онда то све пада у воду .

Слобода увек даје квалитет , ако имаш емисију и ако слободно сам радиш , организујеш и диктираш , онда ће то да има квалитет а ако радиш по наређењу , онда неће .

Квалитета нема ако је условљен било чиме --ако ти у креативност убациш присилу , онда то све пада у воду .

Слобода увек даје квалитет , ако имаш емисију и ако слободно сам радиш , организујеш и диктираш , онда ће то да има квалитет а ако радиш по наређењу , онда неће .
Pogledaj Bokana i sve će ti biti jasno.
Anusa, Milicu Zanokticu, Kenu, Šapića,...

Igor Marinković i onaj Šijan su najgori SNS kripto-otpad!
Dok se za Ljubu sa Marsa vidi da je težak okoreli udbaš.
Mislim da i značku ima, tako mi deluje sa onim pogledom ispod beonjača.
A Igor Marinković mi je lično najgori jer je bio u Obrazu i Našima,
i zaista sam imao lično poverenje u njega...nekad!
A ne treba zaboraviti ni MILANA MILENKOVIĆA! sa radio FIKUSA! xaxaxaxax
kako je ložio da se glasa za SNS....

pazi i MI SNAGA NARODA, svojim stavom NEĆEMO NI SA KIM takodje rade za SNS
jer otkidaju glasove koji bi srušili SNS...
SNS-u odgovara da 10-15% glasova ode NIGDE a upravo su to glasovi za MI GLAS IZ NESTORA

me neeee ta priča o UCENJENIMA je zapravo URBANA LEGENDA....NIKO NIJE UCENJEN
svi oni to rade od svoje volje ili za novac, vrlo je teško rukovoditi ucenjenima, to je smor i nikada nemaju tu energiju
al moraju to da lažu da ne bi bili prozreni...i prezreni!
nema ucenjenih, samo precenjenih!
kao i ona pričica o MUP-u....ma dobri su oni, nego moraju da hrane decu!
ne bi oni...al mora se ! naredjenje izvršenje!

Само слобода може да створи квалитет , све остало било да је реч о уцени или куповини то не може да оствари .Разлика се види и то очигледна ..сада не могу да кажем да емисије на јутубе нису квалитетне , јесу чим имају своје гледаоце , прегледе и све остало .

CG je primjer svijema u region kako treba licit drzava 🦅 🇲🇪 ⛰️
Знам, муслимани цртају и црногорски део Санџака. А један део Црногораца који нису Срби, говоре српским језиком и не желе да прихвате измишљени црногорски језик. То каже и ваш попис.

Pogledaj Bokana i sve će ti biti jasno.
Anusa, Milicu Zanokticu, Kenu, Šapića,...

Милица је донела политчки зрелу одлику да постане министар за породицу и демографију и то ће добро да обавља , то је био и политчки циљ њене странке ..сада била би друга прича да је она постала министар нечега другог или кренула да води потпуно супротну политку од оне за коју се залагала током кампање .

Ovo boldovano
misliš u nekom idealnom, hipotetičkom slučaju, ili
nedajBože na onu žutu lopovsku i izdajničku bandu?
Не мислим на жуту лоповску и издајничку багру, али руку на срце, мањи су били ЕУропејци од ових, а мање су и крали. Нису били у фазону, данас ћу да издам Србију у Бриселу, али чим слетим у Сурчин, почећу са србовањем, лажним патриотизмом и национализмом, односно популизмом како би у други план бацио издају.
Београд је добио два моста за време жутих, а Вучић није направио ни један, а остаће упамћен и као једини који је срушио један београдски мост.

Милица је донела политчки зрелу одлику да постане министар за породицу и демографију и то ће добро да обавља , то је био и политчки циљ њене странке ..сада била би друга прича да је она постала министар нечега другог или кренула да води потпуно супротну политку од оне за коју се залагала током кампање .
Само још једно го%но више које морамо да плаћамо, а коме није довољно што га плаћамо, него још мора да краде, како би обезбедила праунуке.

Само још једно го%но више које морамо да плаћамо, а коме није довољно што га плаћамо, него још мора да краде, како би обезбедила праунуке.

Није Милица из те приче , има чисто срце .у осталом да видимо шта ће да уради ..добро је имати њу у парламенту

Normalno... da je ušla i u Kurtijevu vladu - isto tako bi mogla da ostvari političke ciljeve svoje stranke.
Ili možda misliš da je bitno i čije vlade si član?

Не мислим на жуту лоповску и издајничку багру, али руку на срце, мањи су били ЕУропејци од ових, а мање су и крали. Нису били у фазону, данас ћу да издам Србију у Бриселу, али чим слетим у Сурчин, почећу са србовањем, лажним патриотизмом и национализмом, односно популизмом како би у други план бацио издају.
Београд је добио два моста за време жутих, а Вучић није направио ни један, а остаће упамћен и као једини који је срушио један београдски мост.
Koliko su krali ne znam - za vreme njihove vlasti je "privatizovana" većina državnih firmi, pa je teško proceniti njihovu pravu vrednost i vrednost lopovluka.
Kod Vučića je vidljivije, jer se zna cena svega što "gradi" i vidi se ugradnja od 50% do 90%.

Priznajem da su žuti lopovi ispali mnogo manji izdajnici nego ovo ******sko gov.no, a li to može da znači i da nisu dobro procenili inteligenciju naroda i kolika može da bude razlika izmedju onoga što se stvarno radi i onoga što se plasira u medijima.
Ovaj je za njih Maher Laži.

Normalno... da je ušla i u Kurtijevu vladu - isto tako bi mogla da ostvari političke ciljeve svoje stranke.
Ili možda misliš da je bitno i čije vlade si član?

Он је српска министарка , у српској влади ..није циљ рушити државу , него је унапредити и то је оно што она ради

Он је српска министарка , у српској влади ..није циљ рушити државу , него је унапредити и то је оно што она ради
Rušiti državu je jedno, rušiti izdajničku vlast nešto sasvim drugo.
Meščini da je Milica Zanoktica kritikovala vlast (doduše, nikako nije mogla da se seti ko je taj koji je oličava) zbog izdaje Kosova, a sad je Kosovski zavet zamenila zavetujući se izdajniku Kosova - Vučiću.

Мислите ли да СНС заправо НАМЕРНО и свесно подстиче бојкот
тако што се намерно јавно шепуре како ремете правилност избора?
Да људи после кажу, ето нећу да се играм, и онда ови и стварно победе*?
Јер је ли, нисте хтели да се играте, е па они јесу!
Рецимо, ово довођење гласача из РС је поооотпуно беспотребно
јер они по закону могу гласати и РС а да их нико и не види!
али не!, потребно је довући их овде, да буду виђени!
и онда вучићев КУМ, Драган Ђилас позове на бојкот, и СНС победи!
а заправо неправиности и крађу је дааалеко мање и са само мало већом излазношћу
ПАДАЈУ КО КРУШКЕ!

СНС то зна и зато из петиних жила позива на бојкот!
НЕ ОДАЗИВАЈТЕ СЕ НА ТАЈ ПОЗИВ!
имаће ткз. легитимитет ако баш ти гласаш???
хахахаха! а шта овако као га немају*?*? само им ти требаш да буду закомнити???
кад тресну на изборима изгубиће и власт и легитимитет!
prosta matematika. sns glasaci su disciplinovani i rerdovni. dok ovi "opozicionarski" kako im se nadigne.

ovima se nadigne da ostanu kuci, a sns masina ce uredno na izbore.
i onda vucic slavi sa rekordnom razlikom...
bilo je tako vec koliko puta? 2-3?

prosta matematika. sns glasaci su disciplinovani i rerdovni. dok ovi "opozicionarski" kako im se nadigne.

Glasač je onaj ko izadje na izbore i glasa.
Onaj ko ne izadje na izbore nije ničiji glasač, ali se može priključiti vlastima, jer je ćutanje znak odobravanja.

управо оволико колико је сада добио ВИШЕ, СНС, је она разлика коју је Ђилас повукао да седи дома и не гласа.

Izvini, ali - koja opozicija?
Opozicijom zoveš Djilasa i Mariniku?
Djilasa, koji je svaki put kada je to traženo od njega - pomogao Vučiću da zadrži vlast?
Sada organizuje bojkot u Beogradu, jer je njegov Gazda Hil dogovorio sa Vučićem da mu da Beograd, zbog muljavina oko Ekspo investicija.

сваки народ има ОПОЗИЦИЈУ какву заслужује!

нас само комета може спасти....

Back