bobanjov
Iskusan
- Poruka
- 6.181
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti stvarno mislis da ces ovim trolovanjem da promenis cinjenicu da je Nikolic izjavio ono sto je izjavio i da se to poklapa interesima DS?
Slisaj ja sma rekao za njega da je trol a cinjenica je da b92 laze, kao i Beta, ja sam cuo Vuceica sta kaze i to nema veze sta je B92 napisao.
Trudi se ,ali na totalno pogresan nacin.![]()
Cuj ja se samo trudim kad imam operaciju, nema sta da se ovde trudim, ja nisam kao ti clan partije pa da ovde pisem kako imam preko 1000Evra platu a onamo ne znam sta cu sutra da jedem jer mi Seselj i Co nisu isplatili sta sam pisao ovde za njih, smesan si mali, odhebi vise.
Највећи лажов...Slisaj ja sma rekao za njega da je trol a cinjenica je da b92 laze, kao i Beta, ja sam cuo Vuceica sta kaze i to nema veze sta je B92 napisao.![]()
![]()
![]()
Toma Grobar je zuta marioneta....Kad ti napisa posle onog mitinga da je ono bila samo pozorisna predstava, ti mi rece da gresim...Na zalost ispade da sam bio u pravu.
Ako odustane od "stiropora" izgubice glasove na izbotima.
И ја тако мислим.
Pa nije ni narod lud.
Onda stupaju na "scenu" Seselj i Kostunica.![]()
Тужно али истинито...они испадоше једина опозиција.
изгледа да сам погрешио...........мислио сам да су приче о браћи близанцима (ДС и СНС) пренадуване али испадоше тачне....сада када комотно може да сруши овај пољуљни режим он се повлачи....тужно.
![]()
Covek od reci![]()
...испаде да је он једини доследан.
Koliko vidim, covek je postavio uslov!
Opet tema sa znakom pitanja, pardon tri znaka pitanja![]()