SNS odustaje od stiropora ???

Pazi ni meni se ne svidja ovo ali zbog mira u drzavi podrzavam ovu izjavu, mada mi nazalost nije bas najjasnija ali ajde, pazi mi cemo znati u mozda junu da li cemo biti kandidati, a zvanicno recimo u novembru kao sto si napisao ali kazem za par meseci cemo znati neformalno da ili ne tako da ako saznas u junu + 90 dana to mu dodje u septembru ili oktobru tako da pogresno pisete u martu 2012 ali ajde centrala tako nalaze ja to razumem, jeb.

Прави си партијска војничина, будућност еуропске србије, свака част.

Pusti coveka. I sam je rekao da mu ova Nikoliceva izjava nije najjasnija. Ali je zato brani do kraja.

tako je Jadikali pustite i uzivajte jos malo dok ste na "vlasti" tj drugari su vam na vlasti a vi im pomazete, tacno je da bih ja sad izasao i trazio izbore ali Toma je trenutno najbolje nesto na srpskoj politickoj sceni, ja nisam u njegovoj stranci ali mi je po prici najblizi daleko blizi od Jadikala koji bi opet da se vratimo u 40 godine proslog veka, dosta je Jadikali vise, LOODILO.

SNS odustaje od mitingа?

Izvor: Beta

Beograd -- SNS će odustati od mitinga u aprilu ako se Vlada obaveže da će raspisati izbore nakon dobijanja statusa kandidata za članstvo u EU, izjavio Tomislav Nikolić.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=03&dd=07&nav_category=11&nav_id=497410

:rotf::rotf: Toma je cudo.

Kakva lazovcina... Pa i sam zna da status kandidata mozemo da dobijemo tek na kraju ove 2011. godine - izbori onda mogu da budu raspisani za februar... umesto za mart... Jel ce to da zove 'vanredni izbori'? :lol:

Toma Vetrokaz :thumbdown:

0002006E.gif
0002006E.gif
0002006E.gif

thSmiley-msn-com-Bravo-70-1.gif

00020455.gif
00020455.gif

f_kolcecb3m_f9c5249.gif

SNS odustaje od mitingа?

Beograd -- SNS će odustati od mitinga u aprilu ako se Vlada obaveže da će raspisati izbore nakon dobijanja statusa kandidata za članstvo u EU, izjavio Tomislav Nikolić.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=03&dd=07&nav_category=11&nav_id=497410

:rotf::rotf: Toma je cudo.
Cudo ste vi sto ste na zadatku ovde....i svuda gde su vas usmerili da pokusate da proturite lazi :sad2:
Meni ste tako jadni,ali svejedno nemam osecaj sazaljenja za vas :evil:

jesi li se mnogo ugruvao?
ako si pao na glavu onda je OK :mrgreen:

Verujem da si hteo da ispadnes u drustvu jako duhovit, ali si ispao smesan.
Stvarno nemam nameru sa nekulturnima da polemisem, a ti si jedan od tih Jadikala, evo sad ce Seki polako sta si se iznervirao cujem ocekujete oslobadjajucu presudu, nemoj da si tako iznerviran, smiri se malo nije dobro to za srce ja cu da ti kazem to a vidim da ti pripadas mojim kolegama koji rade u Lazi Lazarevic, da nisi pobegao preko vikenda???
Ako jesi odnade onda je OK ovo sto pises, jer onda nisi ti kriv, neurancunljiv si, to se na sudu oprasta.

Ma ovo je neverovatno ljudi nisam mogla verovati kad sam procitala!Doslo mi je da placem iz sveg glasa jer sam toliko nade polagala u ovu dvojicu prevaranata misleci kako nam u maju pocinje svetlija buducnost,kako ce mi deca primati deciji dodatak kako ce se besplatno skolovati,kako cu i ja nakon 10 godina dobiti kakav takav posao,kako cu im sliku na zidu uramiti i jos toga kako mnogo puta...I puuhhh sve mi se u trenu rasprsi svi mi snovi propadose nestade nade i volje koju mogu reci nisam ni imala i sta ja posle svega kao postena gradjanka da mislim,cemu da se nadam u ovoj zemlji gde su razni probisveti i organizovano skolovani lopovi koji mojoj deci i meni iz usta otimaju parce hleba i treba da se stide i srame ali ocigledno im obrazi debeli kao i novcanici zasiceni najedeni nevide tudju muku i jad nevide kako im deca pocela sa mostova skakati nevide kako se ljudi po kontejnerima hrane(ako ista uopste i nadju)nevide kako nam sve propada kako narod srlja u apatiju u tugu u pogubnost u beznadje iz kojeg vise niko od postenih nevidi ama nikakav izlaz sem njih samih,koji ce kad guzi dogori sa lovom zbrisati negde na sigurno i odande se smejati uzivati u zivotu nemisleci dali mala katarina,miljana,aca,nemanja,jovana(sve moja deca)imaju za parce hleba da bi docekali naredni dan.Sve mi je jasno da takvi ljudi postoje kod nas nije nikakva novina ali mi nije jasan obican narod i ja pitam ovde pametne ljude sta jos svima nama treba da se desi da se pomerimo iz ucmalosti iz obamrlosti iz tuge i apatije da poboljsamo stanje nacije da zbacimo sve koji su nas doveli do ovoga da ih kaznimo da vratimo nas novac mukom stecen i dokle trpimo ove lazove koji nam od danas sutra konstantno nesto obecavaju i to traje vec 20 godina u kojima mi zivot prodje kud meni ali i mojoj deci.Pa zar smo mi to sve zasluzili ovakav narod?Pa nije nemac nista pametniji niti lepsi od nas pa mu sve to tako dobro ide pa onaj danac koji je proglasen za najretniju naciju u evropi nije nista pametniji vec ima narod ima vlast koja slusa taj narod a mi ovde moramo slusati te prevarante koji samo nesto obecavaju a nista ne sprovode u delo te se po hiljadu puta pitam zasto kako i dokle?:besna::azdaja::metla:

SNS odustaje od mitingа?

(Fonet, arhiva)

Predsednik Srpske napredne stranke kaže i da je SNS spremna da se obaveže da neće organizovati skupove dok Srbija ne dobije status kandidata.

"Mi odustajemo od mitinga ako oni krajem novembra, najkasnije početkom decembra raspišu vanredne izbore", rekao je Nikolić i dodao da očekuje odgovor.

To je, prema njegovim rečima, najveći ustupak koji je jedna opoziciziona stranka učinila onima koji su na vlasti.

"To je poslednji ustupak koji činimo zbog Srbije. Sada vlast nema ni jedan razlog da to ne uradi. Uopšte se ne bojimo izbora posle dobijanja statusa kandidata za članstvo u EU", istakao je Nikolić.

SNS, kako je rekao, očekuje brz odgovor na tu ponudu, ali je i naveo da u Demokratskoj stranci ima "nerazumnih ljudi" i da će, ako odgovor bude negativan, SNS organizovati najavljeni miting 16. aprila.

Nikolić je tako reagovao na izjavu premijera Mirka Cvetković da su svi koji sada traže izbore protiv EU.

ПА У НОВЕМБРУ ИЛИ ДЕЦЕМБРУ СЕ ИОНАКО РАСПИСУЈУ НОВИ ИЗБОРИ ПО ЗАКОНУ!!!!
СРАМ ТЕ БИЛО ШТО ОДУСТАЈЕШ И ТАКО ПОДРЖАВАШ ОВУ КАТАСТРОФАЛНУ ВЛАСТ!!!!

МНОГО СТЕ ИСТИ:

Back