Mingov djed
Gost
- Poruka
- 16.125
Koje sprdanje...ako gradzani sami kao u Krvatskoj ne izidju na ulicu..u toku ove nedjelje...neka se pokriju usima i neka slusaju opozicionare i Tadica doveka...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali to ne moze ni teoretski pre novembra kada EK podnosi izvestaj o Srbiji
Nikolic rece novembar, najkasnije decembar, kako sad septembar? Ludilo bre![]()
Ali to ne moze ni teoretski pre novembra kada EK podnosi izvestaj o Srbiji
Nikolic rece novembar, najkasnije decembar, kako sad septembar? Ludilo bre![]()
Pazi ni meni se ne svidja ovo ali zbog mira u drzavi podrzavam ovu izjavu, mada mi nazalost nije bas najjasnija ali ajde, pazi mi cemo znati u mozda junu da li cemo biti kandidati, a zvanicno recimo u novembru kao sto si napisao ali kazem za par meseci cemo znati neformalno da ili ne tako da ako saznas u junu + 90 dana to mu dodje u septembru ili oktobru tako da pogresno pisete u martu 2012 ali ajde centrala tako nalaze ja to razumem, jeb.
Seselju ti li si, odkad su ti dozvolili da koristis internet???
Pusti coveka. I sam je rekao da mu ova Nikoliceva izjava nije najjasnija. Ali je zato brani do kraja.
Прави си партијска војничина, будућност еуропске србије, свака част.
SNS odustaje od mitingа?
Izvor: Beta
Beograd -- SNS će odustati od mitinga u aprilu ako se Vlada obaveže da će raspisati izbore nakon dobijanja statusa kandidata za članstvo u EU, izjavio Tomislav Nikolić.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=03&dd=07&nav_category=11&nav_id=497410
Toma je cudo.
Koje sprdanje...ako gradzani sami kao u Krvatskoj ne izidju na ulicu..u toku ove nedjelje...neka se pokriju usima i neka slusaju opozicionare i Tadica doveka...
Slazem se ja sad padoh sa stolice kad procitah sta si napisao
![]()
Cudo ste vi sto ste na zadatku ovde....i svuda gde su vas usmerili da pokusate da proturite laziSNS odustaje od mitingа?
Izvor: Beta
Beograd -- SNS će odustati od mitinga u aprilu ako se Vlada obaveže da će raspisati izbore nakon dobijanja statusa kandidata za članstvo u EU, izjavio Tomislav Nikolić.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=03&dd=07&nav_category=11&nav_id=497410
Toma je cudo.
Cudo ste vi sto ste na zadatku ovde....i svuda gde su vas usmerili da pokusate da proturite lazi
Meni ste tako jadni,ali svejedno nemam osecaj sazaljenja za vas![]()
jesi li se mnogo ugruvao?
ako si pao na glavu onda je OK![]()
upravo to , pa vi izadjite na izbore za bilo koje govnare da glasate , sve su to obicna govna
Ti stvarno mislis da ces ovim trolovanjem da promenis cinjenicu da je Nikolic izjavio ono sto je izjavio i da se to poklapa interesima DS?
Ti stvarno mislis da ces ovim trolovanjem da promenis cinjenicu da je Nikolic izjavio ono sto je izjavio i da se to poklapa interesima DS?
Trudi se ,ali na totalno pogresan nacin.![]()