SNS odustaje od stiropora ???

Pa nije strasno citaj sta je rekao na kraju, optuzili bi ga da je protiv EU, ako bi trezio izbore pre statusa kandidata, ajde ljudi citajte ne lupetajte ko maksim po diviziji.

"Nikolić je tako reagovao na izjavu premijera Mirka Cvetković da su svi koji sada traže izbore protiv EU."

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
kad nisam pao sa stolice
sto na ovom forumu moze covek da se ismeje svojoj muci to ne moze nigde :hahaha:

Ма реалнло размишља просрпски конструктивни опозицијонар.
Ди на пролеће ил лето организира митинг, да се пућанство чвари на еуропском сунцу.
Боље нако кад залади, па мало сњега и ветра, да баш не излази млого, да се не уплаше недај Боже пријатељи.......

SNS odustaje od mitingа?

Izvor: Beta

Beograd -- SNS će odustati od mitinga u aprilu ako se Vlada obaveže da će raspisati izbore nakon dobijanja statusa kandidata za članstvo u EU, izjavio Tomislav Nikolić.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=03&dd=07&nav_category=11&nav_id=497410

:rotf::rotf: Toma je cudo.

I vlast nece raspisati izbore, i Toma lazljivi ce opet "pretiti" da ce da prestane da se bavi politikom, ako nema izbora. Pa opet nece da bude izbora, pa ce Toma opet da laze do izbora. Pa ce na kraju do izbora doci, Toma ce uzeti veliki procenat, pa opet nece moci da formira vladu, nego ce moliti za mrvice vlasti za koje ce prodati glasove svojih glasaca itd... Nista novo.

Није лако по зимоћи...Он мисио зима се предала па лепо у пролеће да пикникују...Нема...Мораш да се бациш скроз у блато да би успео у неком притиску.

Hhahaha koja ispala...ili se on pogresno izrazio sto mu ne bi bio prvi put...ili se saglasio sa stavom Vlade...mi status dobijamo na jesen...ako vlast posle toga raspise izbore oni ce se odrzati najranije u februaru mesecu 2012 GODINE...dakle jos godinu dana duvanja u falus...satro zbog morala, demokratije, mira i stabilnosti i ostalih sranja zbog kojih je desetine gradjana vec umrlo od gladi a milioni u siromastvu...Ako je SNS takva...zamislite onda kakve su druge...SRS, DSS, NS...koje se cak i ne trude da ista samostalno preduzmu da okupe nezadovoljne ljude na ulicu gde im je i mesto u ovom trenutnku...

Pa bice bre miting covece, OSIM ako ne raspisu izbore, jel ti nesto citas ili kucas jel ti dosadno kuci i zena-devojka ti nije dala onu stvar???

Znaci ne mozes u aprilu da raspises izbore za decembar na primer i tako ispunis Nikolicevu zelju.. Izbori se odrzavaju najkasnije 90 dana od dana raspisivanja.
Mi status kandidata ,ako ga uopste dobijemo, najranije mozemo dobiti u novembru.
Tek tada se mogu raspisati izbori , ako se ispuni Nikolicev zahtev,za februar na primer. Mesec ili dva ranije nego sto bi i onako morali biti odrzani.

images

A prodavci stiropora se taman obezbedili zalihe. :hahaha::hahaha::hahaha:
Ja lepo kazem da je Toma Grobar zuta ljiga ,a ovi njegovi dignu dreku i pricaju o ,,stiropor revoluciji'....ko je sada lazov???
Toma je prodao kuma ,prodace i narod ,kao i Tadic....ista bagra...

Pazi ni meni se ne svidja ovo ali zbog mira u drzavi podrzavam ovu izjavu, mada mi nazalost nije bas najjasnija ali ajde, pazi mi cemo znati u mozda junu da li cemo biti kandidati, a zvanicno recimo u novembru kao sto si napisao ali kazem za par meseci cemo znati neformalno da ili ne tako da ako saznas u junu + 90 dana to mu dodje u septembru ili oktobru tako da pogresno pisete u martu 2012 ali ajde centrala tako nalaze ja to razumem, jeb.

Pazi ni meni se ne svidja ovo ali zbog mira u drzavi podrzavam ovu izjavu, mada mi nazalost nije bas najjasnija ali ajde, pazi mi cemo znati u mozda junu da li cemo biti kandidati, a zvanicno recimo u novembru kao sto si napisao ali kazem za par meseci cemo znati neformalno da ili ne tako da ako saznas u junu + 90 dana to mu dodje u septembru ili oktobru tako da pogresno pisete u martu 2012 ali ajde centrala tako nalaze ja to razumem, jeb.

kakav mir kad ljudi gladuju i razboljevaju se??Nema mira u siromasnim drzavama...i ne sme ga biti...

Znaci tvoja prica se svodi na sledece:

kada u JUNU neformalno saznamo da li cemo dobiti status kandidata ili necemo ( sto je po sebi glupost , to se nece znati do novembra), Toma ce odluciti da li ce u APRILU sedeti na stiroporu???

Ma jok bre sve si pomesao, nije to moja prica, ni meni se ne vidja ali sta je tu je, dakle
kad u junu dobijemo status kandidata(sto nije glupost, a mozda i jeste po tebi ali to je tvoja stvar ne moja), Toma ce svako izaci u aprilu na ulicu osim ako u narednih dve nedelje ovi idioti na vblasti ne kazu da ce ici na izbore u septembru recimo, slusao sam Vucica danas.

kad u junu dobijemo status kandidata(sto nije glupost, a mozda i jeste po tebi ali to je tvoja stvar ne moja),

Ali to ne moze ni teoretski pre novembra kada EK podnosi izvestaj o Srbiji :hahaha:

u aprilu na ulicu osim ako u narednih dve nedelje ovi idioti na vblasti ne kazu da ce ici na izbore u septembru recimo, slusao sam Vucica danas.

Nikolic rece novembar, najkasnije decembar, kako sad septembar? Ludilo bre :rotf:

Back