СНС оборио рекорде: 456-1 на гласању за месне заједнице

Pa neće moći ovo da prođe na parlamentarnim. Ima da im se zakačimo na glavu da ne mogu da mrdnu ! :)

Uzgred, jednom sam bila u odboru dok je još DSS bio jaka stranka i sedela sam tamo gde se potpisuju u knjigu ljudi koji glasaju. A do mene je sedela gospođa iz DSSa i bukvalno je glavu turala iznad knjige tako da sam je svaki put morala moliti da pomeri glavu da bih mogla da okrećem listove haha. E, to je bila kontrola. Do toga da je morala ići sa džakom i da ga gleda sve vreme, po mogućstvu da ga dodiruje ! ;)

amateri totalni su lideri opozicije ocito

tacno je to, ma koliko godina da su u politici, lideri opozicije se ponasaju kao amateri

zato studenti vam zadaju glavobolju i spustaju vam rejting iz dana u dan

i zato ne sme SvemocnaUsnija da raspise izbore

Pa uverljivo nema sta.....cak i ja poverujem da nije namesteno , nego neko hrabar posten i ko misli na buducnost sebe i svoje dece......Tacno je takav odnos ebivetara vs postenih Srba u ova vremena..

Nadam se da nije takav odnos
Hocu da verujem da nije tako
Ima jos uvek postenih ljudi ali su prosto zateceni i sablaznjeni stokom bahatom koja je
zauzela sve funkcije pa im treba malo vremena da se animiraju i ohrabre

Vozdižemo se polako. Sistem šta god da radi, ne odslikava opredeljenje društva. A kad se sistem otuđuje od društva jednostavno će da otpadne kao suva grana.
Kakvo je raspoloženje u društvu, vidi se danas na ulicama. To stanje će se pre ili kasnije formalizovati. Zlikovac Vučić i njegov režim nemaju budućnost.
Треба ипак бити опрезан. Добро је да политичка конкуренција постоји, то увек тера да радиш више или боље.
Протести су показали да постоји велики број незадовољних људи који се иначе баш и не оглашавају.
Да ли ће то бити довољно, не знам.

Власт има стабилну већину у скупштини, изборе ће расписати када њима буде одговарало.

Ali smešno mi je - za mesne zajednice :)

Ko bi pomislio da ćemo jednog dana analizirati glasanje mesnih zajendica !
Отварање пешачких прелаза, лифтова... и сличне будалаштине.

Уместо крупних ствари, бивамо затрпани гомилом ситних глупости.

Отварање пешачких прелаза, лифтова... и сличне будалаштине.

Уместо крупних ствари, бивамо затрпани гомилом ситних глупости.

Pa, neka, sve je to ljudima bitno. Samo ne vidim da to ikakve veze ima sa strankama i politikom koju vode. Neće im Vučić popravljati lift! Ili hoće? ;)

Pa, neka, sve je to ljudima bitno. Samo ne vidim da to ikakve veze ima sa strankama i politikom koju vode. Neće im Vučić popravljati lift! Ili hoće? ;)
Као што неки рекламирају да вођа лично даје пензије :roll:

Није проблем политичка сцена, проблем је неписменост.

Nadam se da nije takav odnos
Hocu da verujem da nije tako
Ima jos uvek postenih ljudi ali su prosto zateceni i sablaznjeni stokom bahatom koja je
zauzela sve funkcije pa im treba malo vremena da se animiraju i ohrabre
Jedna od karakteristika koja je kobna zadnjih pola veka je i ta da Srbi ulepsavaju stvarnost i uopste nisu u kontaktu sa svojom okolinom, nego mastaju i mitomanishu..

Dodje Seselj i nalozi ih i postanu krvozedni, naravno postanu krvozedni vise oni koji su im komsije, ama bas preslikana situacija iz 1919 kad je Radikal Nikola Pasic uradio isto , isao po Kozari i Kordunu i plasio Hrvate i Jugoslovene da ce samo Srbi uzivati slobodu a ostali ce biti nevidljivi za drzavu kao roblje....
Naravno tada se kralj pravio slep , uvek se neko pravi slep...

Tako je i zadnjih 50 godina, uvek bar 10 godina kasnjenja u vidjenju sta se desava....
Tako je iz mog ugla gledano , uvek vidim sta ce da se desi jere se desava sada, ono sto drugi vide tek za 10 godina...a ne mogu da pojasnim kako to ne vide odmah...

Meni je to 2 i 2, bice napada, bice raseljavanja, bice unistenja sporta, bice propadanja do nivoa Paracina, sad je BG na nivou Paracina nekadasnjeg...nemate pojma koliko lici na nekadasnji Paracin...

navikao ih da nema nista od puteva dok ne dodje i ne slikaju kamere i onda bude put neki lokalni , tako je bilo za Zlatibor....tako je bilo u Nisu sad, ej neka prica o besplatnom javnom prevozu....a 3 godine ih pljackaju po Nisu , uzese aerodrom, zabranise nezavisno ugavovaranje charter letova i raznih kompanija, zabranise nabavku najnovije opreme za navigaciju...
Dobro most nisu srusili , nego samo ogradu , pa je sad osvetljen lajt show...

Mene iznenadjuje da nikad ranije nisi cula komentar starih ljudi ili nekih sredovecnih iz sela kad ih obilaze pa kazu kako dolaze vucic i ti ostali samo pred glasanje i onda kao nesto obecaju i onda bude ili ne bude, ali samo tada...

Vozdižemo se polako. Sistem šta god da radi, ne odslikava opredeljenje društva. A kad se sistem otuđuje od društva jednostavno će da otpadne kao suva grana.
Kakvo je raspoloženje u društvu, vidi se danas na ulicama. To stanje će se pre ili kasnije formalizovati. Zlikovac Vučić i njegov režim nemaju budućnost.
Kako li ćete tek u Beogradu da prodjete? :D
Zamisli 1
I onda dodjemo na Krstu da utvrdjujemo ko je taj 1 a ovamo svi kao protiv? :D

Koji je to način na koji će nam biti bolje?Sledeća ekipa koja dođe na vlast će odmah priznati Kosovo,uvesti sankcije Rusiji i pustiti RS niz vodu,možda usput pretope i neki tenk,nikad se ne zna.Teror ne vrši SNS nego opozicija i studenti a to se vidi svakodnevno na ulicama pa ne možeš ubeđivati ljude u suprotno jer imaju oči i trpe zbog takvih.
Tako je mišljenje samo kada gledaš medije poput Informera,Pinka i sličnih.Ova SNS je što se tiče KOSOVA dala sve što su od nje tražili i ništa nisu mogli gore.Posle njih pričati da će biti gore je umobolno.

HOĆEMO KAMERE !!!
Jedini zahtev studentsko-narodnog protesta treba da bude postavljanje KAMERA na sva glasačka mesta !!!

video-nadzor.jpgglasacka-kutija.jpgvideonabludenie_1.jpg

Back