СНС неће са демократама

СНС је отворена за сарадњу са Демократском странком Србије, то смо и јавно понудили, док је, што се нас тиче, сарадња са Демократском странком искључена
Са ДСС-ом смо договорили коалицију у Ковину, али су они направили власт са ДС-ом. Оптужбе да СНС хоће са ДС-ом су смешне и нетачне
Влада Србије манипулише и злоупотребљава своју позицију, економске мере су катастрофалне, а производња је опала за чак 16 одсто

Александар Вучић, заменик председника СНС, поручио је да та странка не размишља о сарадњи и уласку у власт са Демократском странком.
- СНС је отворена за сарадњу са Демократском странком Србије, то смо и јавно понудили, док је, што се нас тиче, сарадња са Демократском странком искључена - казао је Вучић.
На констатацију новинара да из ДСС-а поручују да ће са СНС сарађивати тек када се напредњаци одрекну демократа, Вучић је казао да су такве примедбе неосноване и смешне.
- СНС и ДСС су у Ковину договориле сарадњу и улазак у коалицију, уколико будемо могли да обезбедимо већину, упркос оптужбама неких људи из ДСС-а да ми желимо у коалицију са демократама. Епилог је такав да је у петак ДСС ушла у коалицију са Демократском странком, а да нас о тој одлуци нису ни обавестили. Смешно ми је и да одговарам на њихове примедбе, и све што су они у стању да кажу и ураде - поручио је Вучић.

Коментаришући рад Владе Мирка Цветковића, заменик председника СНС је рекао да власт манипулише и злоупотребљава своју позицију.
- Производња у марту је за 16 одсто нижа него истог месеца прошле године. Обим производње је морао да порасте у односу на фебруар јер, да се то није догодило, нас не би ни било. Представници власти, који то добро знају, покушавају све да искористе не би ли манипулисали и злоупотребили своју позицију. Очекивали смо озбиљније мере Владе, а не медијске, које би требало да их представе као много лепе и добре. Власт нема озбиљан пројекат и не зна шта ради, они једино желе да купе време како би се дочепали јесени, а онда, ко преживи - причаће - каже Вучић.
Заменик председника СНС критиковао је државни врх који је, како је рекао, „по 17. пут отворио деоницу пута Хоргош-Суботица".
Вучић је рекао да ће се напредњаци данас у 18 сати окупити на централном нишком тргу.
- Циљ нашег скупа „Будућност Србије почиње данас" је да покажемо да будућа власт жели равномеран развој Србије - казао је Вучић.

na kraju balade ce se sve svesti na to da ce SNS morati da saradjuje sa SRS ... to je ono sto sam oduvjek pricao .. i zbog cega sam mozda jedini ostao neopredjeljen do kraja izmedju ove dvije opcije ....

А да није био неки круг, у фонтани,
више ...

Па је рецимо било 2014 присутних (са све круговима) ... :hahaha::hahaha::hahaha:

А што се зеленог тиче,
намера не постоји,
ти то онако спонтано
...
Инстиктивно,
исто као што Тома рече нас Радикале ...
И што лопов испаде Божа Делић ...

:rotf::rotf::rotf:

Лупиш, слажеш и не трепнеш ...
А после пар минута поверујеш да је то што си рекао истина ...
А онда, сви они који ти примером покажу и докажу да си лагао,
по теби,

испадају лажови ...
Јер, при Богу, ниси ти то рекао ...

Прочитај наслов теме, твоје прве постове ...
Па онда,
након што су сви Тому откачили,
твоје постове којима покушаваш да оправдаш Тому
и предлог за формирање "Коњцентрационе Владе"
(што је ступидно само по себи) ...
А након свега тога напишеш да се ти са Томом не слажеш
(као да је Тому баш брига за твој став) ...

:eek::eek::eek:

Немој бре да га тераш.............на енормне и неприлагођене њему................интелектуалне напоре!!! :rtfm:

Па је л' видиш да на једној форумској страни не зна шта је написао!!! :sad2: :sad2: :sad2:

А ти га тераш на почетне постове..............мис'им .........нема смисла!!! :hahaha::rotf::hahaha:

Па цела та интересна група која се окупила око Томе продатог само гледа своје интересе ...

Мама ти зарадила 3-4 милиончића, ти зарадио 1/2 ...
А све то од послова који су вам поверени од стране и у интересу СРС ???

И онда, након толике лаке лове,
пљунете у тањир из кога сте до јуче кусали и мрсили,
и очекујете да вас неко прими у неку коалицију,
да вас сматра за "озбиљне политичаре",
Људе којима се може и треба веровати ???

Младен Дувњак, син крушевачког шефа СРС, објашњава зашто је променио партију и прешао у СНС Са радикалима нема будућности

Иако је мој отац председник општинског одбора СРС у Крушевцу, ја будућност видим у Српској напредној странци а не у Српској радикалној странци, чији сам донедавно био члан

Мој отац Младен и ја смо у одличним односима, али нико не може да утиче на моје политичко опредељење

Гашић, координатор СНС: Момчилу Дувњаку поручујем да ћу на његовог сина пазити као да је моје дете, иако је он претио мојој породици

Напредњаци осудили инцидент у општини између Момчила Дувњака и Радована Милованкића и бахато понашање градских челника

Младен Дувњак, син шефа крушевачких радикала, приступио је Српској напредној странци.
На страначкој конференцији за новинаре Дувњак је казао да, упркос чињеници да је његов отац најжешћи противник напредњака, он у напредњацима види шансу за опоравак и развој Србије.
- Иако је мој отац председник општинског одбора СРС у Крушевцу, ја будућност видим у Српској напредној странци а не у Српској радикалној странци, чији сам донедавно био члан - нагласио је Дувњак.
На питање како је његов отац прихватио синовљево напуштање радикала и прикључивање напредњацима, Дувњак је казао:
- Нема никаквих проблема са оцем због одлуке да приступим напредњацима. Мој отац Момчило и ја смо у одличним односима али нико не може да утиче на моје политичко опредељење.
Братислав Гашић, регионални координатор СНС, представљајући новог члана напредњака рекао је да је Дувњак на лични захтев постао члан СНС-а.
- Ипак, ми не желимо ову тему да користимо за политички маркетинг. Момчилу Дувњаку поручујем да ћу на његовог сина пазити као да је моје дете, иако је он претио мојој породици - казао је Гашић.
Он је истакао да Српска напредна странка осуђује инцидент који се догодио између радикала Момчила Дувњака и Радована Милованкића у Градској кући, када је морала да интервенише и интервентна јединица крушевачке полиције.
- Мора се прекинути са тим бахатим понашањем, као што „коалиција за запошљавање" у најскорије време мора да се склони са власти јер ово ничему не води - поручио је Гашић.
Према његовим речима, сви одборници и челници општине морали би да поштују градску Скупштину и раде у интересу грађана.
- У том контексту третирамо допис Демократске странке да учествујемо у разговорима са релевантним странкама, да Крушевац буде град са светлијом будућношћу, што је доказ да се без напредњака не доносе важне одлуке - рекао је Гашић, додајући да не верује да ће градоначелник Крушевца Драган Аздејковић реаговати поводом инцидента, већ да очекује да ће и овог пута, као и у сличним случајевима до сада, прећи преко тога како би остали на власти.

Djuka,je li se to vi perete ili da vas bas odmah ne provale da ne s....e,pa da svima bude jasno,kad se sa Tadijom ljubite tajno.?I da su radikali radili to sto *naprasno rade* ili su vec-zasto ste ih podrzavali narode?.Ma ne opra vas nista-samo gore po vas i ljudi znaju sta ste sve kadri uciniti zarad foteljice i vlasti-stvarno se Tomici smucilo da gubi i nema vremena da ceka.Sto sad nudi Kostunici bilo sta,kad nije hteo da podrzi Seseljev predlog da bude predsednik vlade Kostunica?.Ma mnogo ste jasni.... i degutantni.:hahaha::hahaha:

Вујо, мајке ми не знам ни да је наш члан, а ако јесте хвала му! Искрено, појма немам да ли је код нас, али би ми било драго да јесте.

Ok, necu te daviti vise ovim pitanjem jer vidim da nisi upucen.
Inace zanima me cuo sam da je Zoran Avramovic clan vase stranke, inace radi se o bivsem sportskom direktoru Crvene Zvezde, iskreno jedan od najsposobnijih ljudi koji su ikada radili u zvezdi zadnjih 10-15 godina. Ima li ona neku funkciju?

Стварно не знам за Жељка Шашића, али распитаћу се, с обзиром да је Башановић као естрадни менаџер наш члан и многе певаче је учланио.
Зоран Аврамовић, професор социологије је наш члан. Уважени доктор наука. А за овог не знам, а опет ти кажем, било би ми мило и да је он.

Стварно не знам за Жељка Шашића, али распитаћу се, с обзиром да је Башановић као естрадни менаџер наш члан и многе певаче је учланио.

Stvarno ajde ako nije tajna, ko je od estradnih licnosti clan stranke.
Znam da je Era Ojdanic bio u SRS-u jel i on presao kod vas?

Да, па шта онда? Гага је екстра лик и толике нам је гласове донео да ниси свестан. Власник је "Степиног вајата" и пекаре "Гага". Цео Вождовац га зна. У чему је проблем?

Дедер Дјуко,

1. Степен образовања кандидата (Пази шта ћеш да напишеш ...)
2. Curiculum vitae ... И овде добро пази ...
3. Страначке припадности ...
4. Везе, пријатељи, познаници, пословни сарадници ... Е на ово особиту пажњу да обратиш ...

Средње образовање, био је члан СПО и НС, има гомиле разноразних веза... Ако те баш занима, цео живот је провео на Вождовцу, нема ко га не зна, па и људи са оне стране закона. Ето, укратко.

Средње образовање, био је члан СПО и НС, има гомиле разноразних веза... Ако те баш занима, цео живот је провео на Вождовцу, нема ко га не зна, па и људи са оне стране закона. Ето, укратко.

Колико пута је био осуђиван и за шта ???

Од када је почео да се бави Грађевином ???

Како је дошао до локације за Вајат (колико решења за рушење је поништено и ко је због тога најурен из општине) ???

Искрено не знам, а и не занима ме. Битно је да има утицаја. А ти ако нешто знаш, слободно у новине, па да ми пропаднемо на изборима.
А сад ти мени кажи нешто о кандидату СРС!? Да видимо колико знаш. Шта знаш о Марини Рагуш!?

Средње образовање, био је члан СПО и НС, .

У СК га нису примили због тога што је био лош ученик проблематичног понашања ...
У СПО је ушао да би престали да му рекетирају тезгу на Душановцу где је продавао шверцовану робу из Румуније ...

АПП Коју средњу школу је завршио, и како ??? :hahaha::hahaha::hahaha:

Марком, а какве то све везе има? Да, све је то тачно, али он ће да вас одува, јер га људи по Вождовцу воле. Извини, али самим тим што му "Вајат" тако ради, показао је своју способност да нешто направи.
А ти као његов школски другар могао би то у лице да му кажеш.
Него, што се стидиш да нам откријеш тајну Марине Рагуш?

СНС је отворена за сарадњу са Демократском странком Србије, то смо и јавно понудили, док је, што се нас тиче, сарадња са Демократском странком искључена
Са ДСС-ом смо договорили коалицију у Ковину, али су они направили власт са ДС-ом. Оптужбе да СНС хоће са ДС-ом су смешне и нетачне
Влада Србије манипулише и злоупотребљава своју позицију, економске мере су катастрофалне, а производња је опала за чак 16 одсто

Александар Вучић, заменик председника СНС, поручио је да та странка не размишља о сарадњи и уласку у власт са Демократском странком.
- СНС је отворена за сарадњу са Демократском странком Србије, то смо и јавно понудили, док је, што се нас тиче, сарадња са Демократском странком искључена - казао је Вучић.
На констатацију новинара да из ДСС-а поручују да ће са СНС сарађивати тек када се напредњаци одрекну демократа, Вучић је казао да су такве примедбе неосноване и смешне.
- СНС и ДСС су у Ковину договориле сарадњу и улазак у коалицију, уколико будемо могли да обезбедимо већину, упркос оптужбама неких људи из ДСС-а да ми желимо у коалицију са демократама. Епилог је такав да је у петак ДСС ушла у коалицију са Демократском странком, а да нас о тој одлуци нису ни обавестили. Смешно ми је и да одговарам на њихове примедбе, и све што су они у стању да кажу и ураде - поручио је Вучић.

Коментаришући рад Владе Мирка Цветковића, заменик председника СНС је рекао да власт манипулише и злоупотребљава своју позицију.
- Производња у марту је за 16 одсто нижа него истог месеца прошле године. Обим производње је морао да порасте у односу на фебруар јер, да се то није догодило, нас не би ни било. Представници власти, који то добро знају, покушавају све да искористе не би ли манипулисали и злоупотребили своју позицију. Очекивали смо озбиљније мере Владе, а не медијске, које би требало да их представе као много лепе и добре. Власт нема озбиљан пројекат и не зна шта ради, они једино желе да купе време како би се дочепали јесени, а онда, ко преживи - причаће - каже Вучић.
Заменик председника СНС критиковао је државни врх који је, како је рекао, „по 17. пут отворио деоницу пута Хоргош-Суботица".
Вучић је рекао да ће се напредњаци данас у 18 сати окупити на централном нишком тргу.
- Циљ нашег скупа „Будућност Србије почиње данас" је да покажемо да будућа власт жели равномеран развој Србије - казао је Вучић.

Ja nisam stranacik orjentisan .. jer smatram da su sve lopovcine teske
ali sam na patriotskom frontu
samo me interesuje sta ce reci radikali koji su toliko napljuvali Tomu ... kada sa njim budu pravili koaliciju ...

Искрено не знам, а и не занима ме.
Битно је да има утицаја.
А ти ако нешто знаш, слободно у новине, па да ми пропаднемо на изборима.
А сад ти мени кажи нешто о кандидату СРС!? Да видимо колико знаш. Шта знаш о Марини Рагуш!?

На КОГА ???

:rotf::rotf::rotf::rotf:

На таксисте са Команде ???

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

На екипу из Кладионице ???

:dash::dash::dash:

Па он ти је смешни параван за грађевинске мафиозе који харају на Вождовцу ...

:dash::dash::dash:

Е Дјуко, ако сте Гагу истакли као кандидата ...
Уосталом сви бољи су одавно отишли у боље странке ...
Ви само још талог можете да покупите ...

Све те које си навео су бирачи. Имају исто право гласа као ти и ја. А он таквих зна мали милион. И то му је велика предност. Па само нам је он лично преко 300 људи учланио. Према томе, он је добитна комбинација за добар резултат.
А ти само потцењуј бираче и далеко ћеш догурати.

Него, зашто кријеш тајну Марине Рагуш?

Марком, а какве то све везе има? Да, све је то тачно, али он ће да вас одува, јер га људи по Вождовцу воле. Извини, али самим тим што му "Вајат" тако ради, показао је своју способност да нешто направи.
А ти као његов школски другар могао би то у лице да му кажеш.
Него, што се стидиш да нам откријеш тајну Марине Рагуш?

Баш пре неки дан смо се видели ...
И ја га волим, ишао је по бурек, кифле, плаћао карте за биоскоп, пића, вечере ...
Био маскота, и маскота остао ....

:rotf::rotf::rotf:

Back