СНС неће са демократама

Ма покисли сте ви одавно пријатељу. Ено, Дувњак старији сада највише кисне. Него, Нојкићу, реци ми молим те што вас напусти Јован Дамјановић? Шта му би?

Ђука легендо, како да ти кажем ... а да не заплачеш ... Мислим, полако, али сигурно СРС се прочишћава од оних који су је годинама уништавали

Ма покисли сте ви одавно пријатељу. Ено, Дувњак старији сада највише кисне. Него, Нојкићу, реци ми молим те што вас напусти Јован Дамјановић? Шта му би?

Ево ћу ја да ти одговорим уместо њега...................јер ја за разлику од тебе.............понешто и упамтим...........па знам да ће да те пита,

А КОГА ТО....................... НАС!?:hahaha::rotf::hahaha:

Дел, имаш наше принципе на нашем сајту, па прочитај. О свему се може дискутовати, али тамо ти је основа.

Neću da idem na vaš sajt, sam si rekao da ste tamo napisali da je bilo 10000 ljudi u Nišu pa si ovde rekao da je bilo 2000.

Ovde si nekako "iskreniji".

Pitam te lepo, kao forumaša, evo sasvim sam korektan, za šta se zalažete, šta znači ta širina, a šta ne obuhvata?

Možeš li to napisati ili ne?

Нојкићу, не преписујем ја ништа. Било је око 2000 људи и немам намеру да лажем. Текст на сајту је текст преузет из једног дневног листа који је објавио лудачку цифру од 10 000 људи. Према томе, прекини да лупеташ мајке ти и покушај да будеш нормалан, без обзира што си присталица данашње СРС!

Дел, имаш наше принципе на нашем сајту, па прочитај. О свему се може дискутовати, али тамо ти је основа.

ВИ ИМАТЕ ПРИНЦИПЕ!?

file.php
file.php
file.php
file.php
file.php

Ваш принцип је.............. да не поштујете ама баш ниједан принцип!!:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

И шта тражиш онда овде:think: :think: :think:...............када имате свој сајт и "огромну популарност"!?:per::per::per:

ВИ ИМАТЕ ПРИНЦИПЕ!?

file.php
file.php
file.php
file.php
file.php

Ваш принцип је.............. да не поштујете ама баш ниједан принцип!!:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

И шта тражиш онда овде:think: :think: :think:...............када имате свој сајт и "огромну популарност"!?:per::per::per:

Ма сајт је посећен ... Чујем да ће да праве и форум :hahaha::hahaha::hahaha:

Вас паприко, психијатријско одељење из земунског магистрата!

Је л' ово би она твоја чувена "цивилизованост, култура, речитост, увиђавност"....................а Бога ми и оно јучерашње "ИСКРЕНО" извињење!? :think: :think: :think::hahaha::rotf::hahaha:

Тако је паприко, ми немамо никакве принципе, али народ гласа за нас. И докле год народ гласа за нас ми нећемо да имамо никакве принципе. А ви их имајте до миле воље, па будите на нивоу популарности нее НВО.
Узгред, ово је критика људима који уређују сајт СНС, јер су на свој текст ставили цифру од 10 000 људи, односно прихватили су обману једног дневног листа и то није коректно. Било је око 2000 и то је јасно као дан. Бесмислено је цифрати се глупостима.

Паприко, ја сам се теби извинио, али ти си наставио по старом. Сам процени какав си човек. Идаље стојим на томе да би требало нормално да разговарамо, али ти имаш неки чудан став према нормалном разговору, па нека ти буде. Мада, ја ти нећу одговарати као што ти то чиниш. Покушавам са свима нормално да дискутујем, па и са тобом.

Дел, дао сам ти одговор. Зар заиста мислиш да ћу сваку тему понаособ да ти елаборирам на форуму. Иди лепо на сајт, прочитај наше принципе, па изволи питај појединачно шта ти није јасно! Ето ти одговор.

Тако је паприко, ми немамо никакве принципе, али народ гласа за нас. И докле год народ гласа за нас ми нећемо да имамо никакве принципе

ВИ КУПУЈЕТЕ СВАКИ СВОЈ ГЛАС.........................К-У-П-У-Ј-Е-Т-Е!!!

Poslednja izmena od moderatora:
Паприко, ја сам се теби извинио, али ти си наставио по старом. Сам процени какав си човек. Идаље стојим на томе да би требало нормално да разговарамо, али ти имаш неки чудан став према нормалном разговору, па нека ти буде. Мада, ја ти нећу одговарати као што ти то чиниш. Покушавам са свима нормално да дискутујем, па и са тобом.

АЛО БРЕ......................... ПАТОЛОШКИ ЛАЖОВУ!!!

У питању је само једна форумска страна и то непуна.................врати се и прочитај опет..............шта сам ја писао.....................а шта ти!!!:rtfm::rtfm::rtfm:

Па је л' ти мислиш да су сви толико "интелигентни" као ти.................да не знају шта су рекли и написали ............пре само пола сата!!! :dash::dash::dash:

Тачно тако. Данас се избори добијају куповином. Да ли маркетиншком куповином, да ли са парама, али тако се избори добијају. Ето, искрено сам ти одговорио.

Какав бре маркетинг!?:think:

Је л' као овај што правиш на форуму!!!:hahaha::sad2::hahaha:

КУПУЈЕТЕ ЛОВОМ !!!:rtfm::thumbdown:

А ОДАКЛЕ ВАМ ЛОВА!?:think::think::think:

Ево опет вређаш. Нема везе. Ја тебе нећу. Симпатичан си ми. Е, види, сад одох, па касније се враћам да наставимо. Ајд паприко, у здравље и жив био до негде око 5 или 6.

А хоћеш и мени да будеш ПИШ БОЈ!?:think::think::think:

Бојим се отпашће ми паче...........ако га такнеш својим поквареним рукама!!!:sad2: :sad2: :sad2: :hahaha::rotf::hahaha:

Нојкићу, не преписујем ја ништа.
Било је око 2000 људи и немам намеру да лажем.
Текст на сајту је текст преузет из једног дневног листа који је објавио лудачку цифру од 10 000 људи.
Према томе, прекини да лупеташ мајке ти и покушај да будеш нормалан, без обзира што си присталица данашње СРС!

А да није био неки круг, у фонтани,
више ...

Па је рецимо било 2014 присутних (са све круговима) ... :hahaha::hahaha::hahaha:

А што се зеленог тиче,
намера не постоји,
ти то онако спонтано
...
Инстиктивно,
исто као што Тома рече нас Радикале ...
И што лопов испаде Божа Делић ...

:rotf::rotf::rotf:

Лупиш, слажеш и не трепнеш ...
А после пар минута поверујеш да је то што си рекао истина ...
А онда, сви они који ти примером покажу и докажу да си лагао,
по теби,

испадају лажови ...
Јер, при Богу, ниси ти то рекао ...

Прочитај наслов теме, твоје прве постове ...
Па онда,
након што су сви Тому откачили,
твоје постове којима покушаваш да оправдаш Тому
и предлог за формирање "Коњцентрационе Владе"
(што је ступидно само по себи) ...
А након свега тога напишеш да се ти са Томом не слажеш
(као да је Тому баш брига за твој став) ...

:eek::eek::eek:

Back