Maksim 3
Iskusan
- Poruka
- 5.334
А која је поента теме, осим промоције СНС?
I ja se pitam...a to pravilnikom zabranjeno,koga ovo zanima osim ovih bivsih vatrenih radikala,sada isto takvih i jos gorih sns.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А која је поента теме, осим промоције СНС?
Valjda kopito?Zdravo me zabole štikla sa kime hoće, a sa kime neće SNS.![]()
Vojislav Šešelj u Hagu priprema tri knjige o bivšem stranačkom kolegi Aleksandru Vucicu
Pored već dva naslova “Portparol lopovske stranke“ i “Srpski baron Minhauzen Aleksandar Vučić“, uskoro će biti objavljena i knjiga “Sanaderova mačkica Aleksandar Vučić“, najavljuju iz Srpske radikalne stranke. Vučić kaže da neće knjigom uzvraćati na najavljenu trilogiju
I ja se pitam...a to pravilnikom zabranjeno,koga ovo zanima osim ovih bivsih vatrenih radikala,sada isto takvih i jos gorih sns.![]()
А пре тога још ватренијих СПОваца...![]()
Теби је нешто смешно? Ако јесте одговори ми на питање које постављам данима. Колико је имала година девојка с којом је Александар Вучић затечен у непријатној ситуацији и ко их је затекао? Кад то одговориш можеш и на питање у вези Томин ћерке коју "нема".
Нема појма, а стварно би ме занимало и било би занимљиво да нам одговоре, ови који овде непрестано (противно Правилнику) промовишу СНС!
![]()
Судећи по њиховој промоцији, критичари нису ни потребни.![]()
Postoji greška u naslovu. Zapravo demokrate neće sa SNS pa ovi, kad su već ispušili, glume da imaju neki stav.
Ма не бре .. Хоће они једни с другима, него сад се праве фини. Сети се СПС и ДС. Неће једни с другима, а погледај данас у Влади. Шта рећи? Ја кажем, очекујте коалицију ДС и СНС и још 10 партија![]()
Ако ДС икако буде могла..............формираће владу без напрдњака............како би ови "остали неоткривени"............ и како би и даље несметано могли да имају улогу Тројанског коња у српској опозицији!!!
Ма не бре .. Хоће они једни с другима, него сад се праве фини. Сети се СПС и ДС. Неће једни с другима, а погледај данас у Влади. Шта рећи? Ја кажем, очекујте коалицију ДС и СНС и још 10 партија![]()
Ja ne očekujem. Neće se Boris zezati ni sa kim ko ima više od 15% glasova, nije lud da ugrožava sebe. Ne mislim da neće iz moralnih razloga ali čisto praktično ne bi trebalo da se usudi na tako nešto.
Nego ljudi, evo vrtim kanale i počinje direktan prenos SNS mitinga iz NišaNe znam koji je kanal (ne vidim logo gore) ali potražite, to se ne propušta
![]()
Дај бре немој да им дајеш сад повода за јопш тема![]()
Дај бре немој да им дајеш сад повода за јопш тема![]()
Postoji greška u naslovu. Zapravo demokrate neće sa SNS pa ovi, kad su već ispušili, glume da imaju neki stav.
Zdravo me zabole štikla sa kime hoće, a sa kime neće SNS.![]()