Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Све те које си навео су бирачи. Имају исто право гласа као ти и ја. А он таквих зна мали милион. И то му је велика предност. Па само нам је он лично преко 300 људи учланио.
Према томе, он је добитна комбинација за добар резултат.
А ти само потцењуј бираче и далеко ћеш догурати.
Само ти живи у илузијама. Он је нама доста допринео, финансирао је комплетну кампању и хвала му на томе!
Него, што нам не кажеш тајну Марине Рагуш? Што је то тако страшно?
Ok, necu te daviti vise ovim pitanjem jer vidim da nisi upucen.
Inace zanima me cuo sam da je Zoran Avramovic clan vase stranke, inace radi se o bivsem sportskom direktoru Crvene Zvezde, iskreno jedan od najsposobnijih ljudi koji su ikada radili u zvezdi zadnjih 10-15 godina. Ima li ona neku funkciju?
taj o kome ti pricas nije ovaj koji je u sns.ovaj u sns je jedan od seseljevih uglednih doktora.......pobornik pobede nad globalistima.nada je sad verovatno europejac
Марком, можда има, можда нема. О том, по том. Полако. Брини ти за свог кандидата и кажи ако смеш њену срамну тајну. Толико је срамна да је то језиво!
А сад пошто морам да идем, поздрављам те, па ако имаш храбрости кажи шта то Марина Рагуш крије.
Само ти живи у илузијама.
Он је нама доста допринео, финансирао је комплетну кампању и хвала му на томе!
Него, што нам не кажеш тајну Марине Рагуш? Што је то тако страшно?
Шанери, дилери, ваљатори и по неки муљатор ...
[SUB](Они крупнији, који се надају да ће им одобравати градња где год да им падне на памет,седе у сенци и чекају...)[/SUB]
А ти се тиме још и поносиш ????
Него, хоћете ли приказати донацију у извештају ???