SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Danas sam sanjao: Dosao kao neki cirkus ispred moje zgrade, pustio majmuna da seta okolo...cledece cega se secam je da je gomila ljudi bila ispred zgrade, a svi su bili iz razlicitih zemalja. Tu se odjednom nasla moja sestra koja je samo stajala pored mene...pokusao sam da pricam sa jednim klincem na spanskom, ali iz nekog razloga on me nije razumeo iako sam pricao spanski perfektno(da to se desava samo u mojim snovima)...nakon toga se nalazim na jednoj zurci pored bazena, tu ugledam jednu devojcicu na koju sam se nekad zestoko palio(sad je malko poruznela, al' ono u snovima je ona stara)i secam se da smo zeznuli nekog lika sto prodaje kartei tu smo se nesto spandjali itd... Sto je najgore, keva me je probudila da bih ustao da jedem...Pokusao sam opet da zaspim i da pocnem opet da sanjam to, al' ***, nije uspelo...:sad2:

Ja sam pre par godina sanjala da pricam sa Britni Spirs.
Sutradan pricam drugu u skoli sta sam sanjala a on me pita na kom jeziku smo pricale.
Nisam znala.

Ne volim kad sanjam nesto lepo, i neko me probudi.
Silim se opet da zaspim da nastavim da sanjam, ali ne da mi se. :(

Ja sam pre par godina sanjala da pricam sa Britni Spirs.
Sutradan pricam drugu u skoli sta sam sanjala a on me pita na kom jeziku smo pricale.
Nisam znala.

Ne volim kad sanjam nesto lepo, i neko me probudi.
Silim se opet da zaspim da nastavim da sanjam, ali ne da mi se. :(

To ja najvise mrzim, onda mi ceo dan bude smoren...da su me pustili da lepo odspavam jos malo, bilo bi mi extra...a ovako, pfff....:(

Ja krenuo opet da sanjao to... kad me odjednom sestricina udari po glavi i vise "u'taj, u'taj":lol:( :evil: )...a to su je naravno nagovorili stariji.:dash:

Omg, sad sam pogledao u snovniku sta mi znaci san...nema nista dobro:eek:

Znaci, ako me uskoro ne bude na forumu, znajte da me nema vise...

Ma ne brini, i meni u sanovniku uvek pise "smrt, tuga, izdaja, nesreca, beda" pa nikad nista ne bude. :lol:
Nemoj da gledas sanovnik. Niko ne moze da ti protumaci san bolje od tebe samog. ;)

Pre neki dan sam sanjala da sam profesorka srpskog jezika u gimnaziji, i da se prvi čas predstavljam đacima isto kao što se moja razredna nama predstavljala prošle godine. Ako ne postanem profesor, neću ništa. :(

Sledeće jutro prepričavam drugarici san i kažem: "Dobar dan, ja sam vaša profesorka srpskog...." a čovek sa druge strane ulice mi kaže: "Dobar dan". O.o 7 i 10 ujutru? Ja krenem da se smejem, ali se savladan i pozdravim neznanca. Čovek me zaprepašćeno pogleda i nastavi svojim putem. O.o

Inače, ne volim kada me pozdravljaju ljudi na ulici koje ne poznajem. Pa čak ni samo te formalnosti. :neutral:

Pre neki dan sam sanjala da sam profesorka srpskog jezika u gimnaziji, i da se prvi čas predstavljam đacima isto kao što se moja razredna nama predstavljala prošle godine. Ako ne postanem profesor, neću ništa. :(

Sledeće jutro prepričavam drugarici san i kažem: "Dobar dan, ja sam vaša profesorka srpskog...." a čovek sa druge strane ulice mi kaže: "Dobar dan". O.o 7 i 10 ujutru? Ja krenem da se smejem, ali se savladan i pozdravim neznanca. Čovek me zaprepašćeno pogleda i nastavi svojim putem. O.o

Inače, ne volim kada me pozdravljaju ljudi na ulici koje ne poznajem. Pa čak ni samo te formalnosti. :neutral:
Nije to los posao, ja imam osecaj kako cu na kraju zavrsiti kao profesor engleskog il' jos bolje nekog drugog jezika, svidja mi se zvanje ,,profesorka francuskog/shpanskog''. :]]]]

@tema, ne secam se sta sam poslednje sanjala, odavno nisam utonula u san...

Posto imam obicaj da jako dugo buljim u jednu osobu,tj. neke ne odredjene ljude onda oni obicno ili pocnu da mi se smeju ili da mi masu. Ali ranije su mi jako cesto mahali neki ljudi i meni to nije smetalo volela sam kad mi ljudi masu. To me je cinilo srecnom. Nazalost sada ima sve manje happy ljudi koji bi mi mahali ,jer su svi nesto u zurbi... Ah...: (

A da snovi...U poslednje vreme sanjam jednog druga koji nazalost nije zdrav...: (

Poslednja izmena:
Ja sam jednom sanjala kako me narkomani jure sa spricevima i hoce da me bodu :lol:

A uglavnom sanjam stvari zbog kojih se inace nerviram i brinem.tako da,kad se probudim,bude mi jos gore nego pre spavanja :|

...Nazalost sada ima sve manje happy ljudi koji bi mi mahali ,jer su svi nesto u zurbi... Ah...: (

Vecina ljudi dok hoda gleda u pod. :confused:
Jednom je nebo bilo tako prelepo i jedino sam ja od svih ljudi na stanici gledala i divila se.
I niko nije pogledao nebo, svi su pokusavali da provale u sta ja to gledam kad tamo nema nicega. :cool:
Jednom sam se ponudila da jednoj zeni iznesem deo kesa iz busa jer je bila guzva, a ona nosila 25000 kesa i cegera u rukama.
Pogledala me je kao da hocu da je ubijem, onako :"Gde je kvaka, hoces da pobegnes sa mojim kesama, da ih pocepas, bacis, prospes...? :eek: "
Aj da je i bilo nesto vredno xD ali bio je toalet papir :D
Zao mi je. :(

Ja sam uvek gledao u po kad sam bio manji, i vremenom sam to ukapirao pa sam poceo da se odvikavam od toga...ali to je dobro zato sto sam cesto nalazio pare na podu...:lol:

@tema

Deo sna: Sanjao sam da sam slucajno u nekoj firmi otvorio vrata(obicna vrata) ovog i onog sveta, i onda su prvo poceli da izlaze dobra deca i sl...a kad smo preterali videli smo da pocinju da izlaze neka zlocesta djavolja deca...pa smo kao pokusavali da ih vratimo i da drzimo vrata dok ne odu, al' ***, usli su...itd...:lol::lol:

Jednom je nebo bilo tako prelepo i jedino sam ja od svih ljudi na stanici gledala i divila se.
I niko nije pogledao nebo, svi su pokusavali da provale u sta ja to gledam kad tamo nema nicega. :cool:
Jednom sam se ponudila da jednoj zeni iznesem deo kesa iz busa jer je bila guzva, a ona nosila 25000 kesa i cegera u rukama.
Pogledala me je kao da hocu da je ubijem, onako :"Gde je kvaka, hoces da pobegnes sa mojim kesama, da ih pocepas, bacis, prospes...? :eek: "
Aj da je i bilo nesto vredno xD ali bio je toalet papir :D
Zao mi je. :(

Drago mi je da ima jos ljudi,dece koji voledu da gledaju u nebo... :heart:

Jutros sam sanjao kako sam sa sestricinom dilao drogu ispred njene kuce....kad su nas videli panduri, pobegli smo u podrum i napravili kao neku sobu da misle da nismo ni izlazili iz kuce(valjda)... Kad je policajka krenula dad pretrazuje gde nam je pistolj, ja sam pistolj sakrio iza nogu(lezao sam na kravetu) ona je opipala pistolj i rekla ""Jel ti ovo pistolj ili si samo srecan sto me vidis?":lol:

Jutros sam sanjao kako sam sa sestricinom dilao drogu ispred njene kuce....kad su nas videli panduri, pobegli smo u podrum i napravili kao neku sobu da misle da nismo ni izlazili iz kuce(valjda)... Kad je policajka krenula dad pretrazuje gde nam je pistolj, ja sam pistolj sakrio iza nogu(lezao sam na kravetu) ona je opipala pistolj i rekla ""Jel ti ovo pistolj ili si samo srecan sto me vidis?":lol:
....''ne gospodjo,to je puska..a mogla bi i da opali!":per::p
A ja sanjao kako se vozim nekim kolima,.....uf kako sam se istripovo da sam proleteo kroz soferku,sav sam se znojav probudio...a taman hteo da ''pozajmim'' caletu kola da odem do skole....ali bolje ne...

....''ne gospodjo,to je puska..a mogla bi i da opali!":per::p
A ja sanjao kako se vozim nekim kolima,.....uf kako sam se istripovo da sam proleteo kroz soferku,sav sam se znojav probudio...a taman hteo da ''pozajmim'' caletu kola da odem do skole....ali bolje ne...

To je taj rad...:per::mrgreen:
Okup'o si se dok si spavao...:mrgreen: Bome, neces ti jos dugo voziti...:mrgreen:

Ja sam nocas sanjala kako setam grobljem..:(:(.o,Boze, zasto me ovo ne cudi?...

Moj najgrozniji san je bio da sam na nekoj zurci na kojoj nikog ne poznajem i svi imaju po 30 -40 godina, na poslednjem spratu solitera pored CK - poslovne zgrade Usce (taj soliter ne postoji) i da odjednom pocinje da duva jak vetar. O.O
Providna CK je prepuna ljudi koji su se svi nabili na zidove - prozore jer nemaju mesta da se okrenu koliko ih je, kao u gradskom prevozu ujutru :D, i soliter pocinje da se ljulja i svi vriste, i mi sa zurke vristimo i stakla na CK pucaju i svi ljudi popadaju i izginu.
Boze. O.O
Pff, ja jednom sanjao da padam sa tog CK.

Nije to ništa zanimljivo, autosugestija čuda čini.
Čitaj malo o tome, pa ćeš videti.

Poslednjih par puta sam tako neke realne snove, za koje bi bilo sasvim normalno i očekivano da mi se dese u stvarnosti, pa se onda probudim i razmišljam šta i kako i da li mi se to stvarno desilo.
Pošto k'o kreten spavam sa telefonom ispod kreveta pa onda ispod jastuka, jutros sam se probudio, pa zaspao i sanjao da me zove neki drugar u vezi nekog posla i da ja vadim telefon ispod jastuka i čitam njegovu poruku. I onda kad sam se stvarno probudio, setim se - u jeee, trebalo bi da se javim ovome, vadim telefon, ulazim u Inbox i vidim da nema nikakve poruke na tu temu. I onda sam se jedno 10 minuta razmišljao šta i kako dok nisam ukapirao da mnogo zanimljive snove imam. :lol:

Poslednjih par puta sam tako neke realne snove, za koje bi bilo sasvim normalno i očekivano da mi se dese u stvarnosti, pa se onda probudim i razmišljam šta i kako i da li mi se to stvarno desilo.
Pošto k'o kreten spavam sa telefonom ispod kreveta pa onda ispod jastuka, jutros sam se probudio, pa zaspao i sanjao da me zove neki drugar u vezi nekog posla i da ja vadim telefon ispod jastuka i čitam njegovu poruku. I onda kad sam se stvarno probudio, setim se - u jeee, trebalo bi da se javim ovome, vadim telefon, ulazim u Inbox i vidim da nema nikakve poruke na tu temu. I onda sam se jedno 10 minuta razmišljao šta i kako dok nisam ukapirao da mnogo zanimljive snove imam. :lol:

Desavalo se i meni to...:D

A desi mi se da u snu najednom pocne da mi zvoni telefon i ja, kao po obicaju kad ne senjam nista, samo ga ugasim i nastavim da spavam, i onda sanjam sestru kako me budi i kako vice da kasnim u skolu...san je toliko realan da se ja budim, iskacem iz kreveta i u zurbi se spremam u skolu....:lol:

Back