Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi, vam se deshavalo kao uradite neshto.......i imate osecaj kao da ste josh jednom to uradili............bash isto!!! :shock::shock::shock:
Blah, ne verujem to "u proslom zivotu", jer zivot je jedan jedini. Evo dao sam gore neke linkove koje nisam ni sam procitao
Ajde vidite o cem se radi, pa recite i nama![]()
Prosli zivot ili Deja Vu, iliti vec vidjeno. Misljenja su razlicita, a ja sam rekla samo ono sto sam cula od drugova jer se i njima to nekad desava.![]()
Ja sam sanjao da padam sa neke zgrade i probudio sam se na zemlji. (posle sam ceo dan kukao kako me ruka boli), a i desi mi se da ponekad sanjam nesto i neko me gurne ja se trgnem i zviznem glavom u ivicu kreveta![]()
Ja sam sanjao da padam sa neke zgrade i probudio sam se na zemlji. (posle sam ceo dan kukao kako me ruka boli), a i desi mi se da ponekad sanjam nesto i neko me gurne ja se trgnem i zviznem glavom u ivicu kreveta![]()
Deco, ako vas zanima tumacenje snova navratite na odgovarajucu temu na pdf Astrologija...