Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta ste najcudnije sanjali????(ako se uopste secate) :shock:

zadnjih par nocji sanjam da mi ispadaju zubi, odvratno je i krvavo.
fuj.
ne smijem ni zaspati. );
:shock::shock:Ako sanjas da ti ispadaju zubi,znaci da se blizi smrt nekome iz tvoje okoline...Provereno- tako kazu psiholozi.
:shock::shock:
chek, psiholozi? to vishe zvuchi kao neshto shto je napisano u sanovniku. chisto sumnjam da se psiholozi bave proricanjem(;
razumijem ja da se bave snovima i tumachenjem snova, ali mislim da se time bave na nekom drugom nivou. npr. sanjash neshto shto se tumachi kao rezultat tvojih strahova, or something.. ali ne mogu se baviti nechim sto cje se desiti u buducjnosti (a na shta se ne mozhe uticati). ;DItekako se bave tumačenjem snova...Imaš čitave knjige: Tumačenje snova po Jungu,tumačenje snova po Frojdu...Znam za ovo sigurno pošto pišem upravo maturski rad iz psihologije,te mi je ova literatura potrebna...
razumijem ja da se bave snovima i tumachenjem snova, ali mislim da se time bave na nekom drugom nivou. npr. sanjash neshto shto se tumachi kao rezultat tvojih strahova, or something.. ali ne mogu se baviti nechim sto cje se desiti u buducjnosti (a na shta se ne mozhe uticati). ;D
,cudnije nisam sanjala...ni strasnije.ja zadnjih nedelju dana sanjam jedno te istu osobu... i svaki sledeći san je nastavak prethodnog... e kakvi su to snovi sa ovom osobomkad se probudim samo se prekrstim
stvarno- bože me ti sačuvaj
Joj,bas poslednji put sam sanjala ovo:izgleda da sam isla kao na letovanje sa drugaricama.I mene odvede najbolja drugarica u bolnicu!!Ovako,odjednom!I meni urade neke analize,i ispostavi se da imam sidu!!I rekao je da cu ziveti sve do pocetka sledece menstruacije!U tom trenutku se nisam plasila,nego sam samo razmisljala kako da se vratim u NS i poslednje trenutke provedem sa mojima...Secam se kako je tata prao nasa kola ispred necije garaze,i da sam ga grlila,a da mi je on pricao kakvi su mu bili pokojni rodjaci,i koliko mu nedostaju.Samo sa njim sam se pozdravila.Kasnije sam se vratila na to letovanje,i secam se da su me drugarice vodile u neki luksuzni hotel,a obezbedjenje me je jako cudno gledalo.Secam se kako sam plakala u liftu od tog hotela.San se zavrsio,a ja sam se probudila toliko uplasena i toliko ubedjena da imam sidu!!Nisam ni pokusavala da kazem sebi da je to san,nego sam otisla da popijem casu vode.Jujuju...,cudnije nisam sanjala...ni strasnije.