SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sanjao da sam se sukobio sa predsednikom naše opštine...Kao on obećao da će naš grad posetiti Balašević i pare da se uplate na blagajnu opštine.On te pare pokupio,a koncerta niđe.A ljudi iz mog grada su valjda najljigaviji i ujedno najsmotaniji na svetu,jer međusobno mogu da se ujedaju,ogovaraju,pakoste,al čim im neko sa više funkcije nešto uradi,onda ćute ko mišovi.I ja se pobunim jer sam i ja dao novce,svud po gradu izlepim plakate sa natpisom protest protiv lopovske uprave...To je njega povredilo i predamnom,kada sam otišo sa zahtevima je rekao jednom takođe funkcioneru da se meni oduzmu sva građanska prava i uopšte status stanovnika moga grada,na šta sam ja reagovao da ću zvati inspekciju iz BG-a,gde se on presekao i tu je moj san prekinut...Prvi put da sanjam nešto ovoliko izpoliticizovano...Kul jea!

Ja stalno sanjam bolesne snove...ALi sada trenutno mogu da se setim samo ovog...

....kao ja u Parizu na nekoj reviji , ne znam kog kreatora.I sada ja normalno sedim i chekam da pochne kad mi pridje neka riba i odvuche me iza stage-a.. Uvali mi neku tigrastu odecu i nashminkaju i "srede" oni tu mene i kazu kako cju ja da im zatvorim reviju.. I sad ja tu u drushtvu sve sa Adrianom Limom,Naomi,Gisellom... :?::?:
I OK odshetam ja tu njima , svi mi tapshu... Ali kad se vratim iza scene napadne me taj kreator kao--KO SI TI???? Ko ti je dao da nosish moje kreacije?? i on se tu izdere na mene,pozove neke momke i oni me bace u tamnicu i osude me na 10 godina zatvora zbog toga... S T R A SH N O retardiran san!! :roll:

:shock::shock:
chek, psiholozi? to vishe zvuchi kao neshto shto je napisano u sanovniku. chisto sumnjam da se psiholozi bave proricanjem(;

Itekako se bave tumačenjem snova...Imaš čitave knjige: Tumačenje snova po Jungu,tumačenje snova po Frojdu...Znam za ovo sigurno pošto pišem upravo maturski rad iz psihologije,te mi je ova literatura potrebna...

Itekako se bave tumačenjem snova...Imaš čitave knjige: Tumačenje snova po Jungu,tumačenje snova po Frojdu...Znam za ovo sigurno pošto pišem upravo maturski rad iz psihologije,te mi je ova literatura potrebna...
razumijem ja da se bave snovima i tumachenjem snova, ali mislim da se time bave na nekom drugom nivou. npr. sanjash neshto shto se tumachi kao rezultat tvojih strahova, or something.. ali ne mogu se baviti nechim sto cje se desiti u buducjnosti (a na shta se ne mozhe uticati). ;D

razumijem ja da se bave snovima i tumachenjem snova, ali mislim da se time bave na nekom drugom nivou. npr. sanjash neshto shto se tumachi kao rezultat tvojih strahova, or something.. ali ne mogu se baviti nechim sto cje se desiti u buducjnosti (a na shta se ne mozhe uticati). ;D

Ili necega sto zarko zelis u podsvesti...
Npr.ja obicno sanjam nesto o cemu po ceo dan razmisljam,npr.ceo dan razmisljam o nekoj osobi,obicno se desi da te noci sanjam istu...
Ali posto sam laik,ne znam kako psiholozi objasnjavaju pojavu snova...
malo je offtopic,ce gevara,aj ako imas neki link o tome,okaci ga ovde ili negde...

Kazu da su snovi ogledalo podsvesti.
Ali isto tako kazu da ako na primer sanjash da te je ujela zmija-desice se neshto loshe... Ili mutnu vodu,trudnocu... Moja mama je jednom sanjala moju tetku u beloj venchanici a kada ju je podigla podsuknja je bila sva od krvi..
A sutra kada se chula sa tom mojoj tetkom ona joj je rekla da je imala spontani pobachaj..:-( (Inache bila je trudna)
Chudna su stvar...ti snovi... :shock:

Moja mama je sanjala njenog oca ( koji je umro) kako je negde vodi i sav je tuzan, i posle dva dana su joj javili da je umro njen stric! A sta znaci to sto sam ja sanjala da je mog brata ubio vojnik?

Ja sam sanjao da je mog brata pregazio auto i da su od njega ostale samo dve cipele...Ali na javi se kasnije nista hvala bogu nije desilo...Tako da Minnie95 mozda je san onako vise kao opomena da se bolje slazete...

Mislicete da sam lud ali iz dana u dan sanjam kako vozim YUGA 65 efi preko 220km/h po auto putu i prolazim pored bubanj potoka sa drugarima, crvene boje a unutrasnjost da ne pricam...

ja zadnjih nedelju dana sanjam jedno te istu osobu... i svaki sledeći san je nastavak prethodnog... e kakvi su to snovi sa ovom osobom:mrgreen: kad se probudim samo se prekrstim:mrgreen: stvarno- bože me ti sačuvaj

Joj,bas poslednji put sam sanjala ovo:izgleda da sam isla kao na letovanje sa drugaricama.I mene odvede najbolja drugarica u bolnicu!!Ovako,odjednom!I meni urade neke analize,i ispostavi se da imam sidu!!I rekao je da cu ziveti sve do pocetka sledece menstruacije!U tom trenutku se nisam plasila,nego sam samo razmisljala kako da se vratim u NS i poslednje trenutke provedem sa mojima...Secam se kako je tata prao nasa kola ispred necije garaze,i da sam ga grlila,a da mi je on pricao kakvi su mu bili pokojni rodjaci,i koliko mu nedostaju.Samo sa njim sam se pozdravila.Kasnije sam se vratila na to letovanje,i secam se da su me drugarice vodile u neki luksuzni hotel,a obezbedjenje me je jako cudno gledalo.Secam se kako sam plakala u liftu od tog hotela.San se zavrsio,a ja sam se probudila toliko uplasena i toliko ubedjena da imam sidu!!Nisam ni pokusavala da kazem sebi da je to san,nego sam otisla da popijem casu vode.Jujuju...:lol:,cudnije nisam sanjala...ni strasnije.

Joj,bas poslednji put sam sanjala ovo:izgleda da sam isla kao na letovanje sa drugaricama.I mene odvede najbolja drugarica u bolnicu!!Ovako,odjednom!I meni urade neke analize,i ispostavi se da imam sidu!!I rekao je da cu ziveti sve do pocetka sledece menstruacije!U tom trenutku se nisam plasila,nego sam samo razmisljala kako da se vratim u NS i poslednje trenutke provedem sa mojima...Secam se kako je tata prao nasa kola ispred necije garaze,i da sam ga grlila,a da mi je on pricao kakvi su mu bili pokojni rodjaci,i koliko mu nedostaju.Samo sa njim sam se pozdravila.Kasnije sam se vratila na to letovanje,i secam se da su me drugarice vodile u neki luksuzni hotel,a obezbedjenje me je jako cudno gledalo.Secam se kako sam plakala u liftu od tog hotela.San se zavrsio,a ja sam se probudila toliko uplasena i toliko ubedjena da imam sidu!!Nisam ni pokusavala da kazem sebi da je to san,nego sam otisla da popijem casu vode.Jujuju...:lol:,cudnije nisam sanjala...ni strasnije.

A jel imash neki razlog da mislish da si mozda mogla da dobijesh od nekoga sidu?

Back