Dovla
Elita
- Poruka
- 16.636
Ma koce sad da ti odgovori... niko ne sme da se ne urekneSizzlym:PA !?!?!?
ko je shta sanjao.....i koga....da chujemo......?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma koce sad da ti odgovori... niko ne sme da se ne urekneSizzlym:PA !?!?!?
ko je shta sanjao.....i koga....da chujemo......?

oh boze kako su muskarci slatki kad se nadju u takvom poniznom polozaju....khm...dakle evo dovla samo za tebe....Dovla:Ljudi... MOLIM VAS, KUMIM, PREKLINJEM hoce li mi neko reci zasto je bas sinoc trebalo prevrnuti pidzamu....![]()

ne kapiram na kraju jel ovo sve gore bio san??jeele:ja sam imala san u kome se triput budim...bilo je jezivo - a sve isto!!
dakle, legnem ja da spavam...i sad sanjam. kako se budim i gledam sat i vidim da je 10.03 ''u breee, nesto sam kasno ustala'' zaticem tetku kako postavlja sto za dorucak, i oca tu negde. tetka spominje ''jao, kako bi bilo divno otici u graz kod katarine kolima, taman da joj donesemo neke stvarcice...'' moj tata se slaze i oni krecu popodne...(heh, da se viza dobija tako brzo..) no - dalje, nesreca!!!! i ja se tu trgnem iz sna i ponovo ustajem i vidim 10.03 ''u breeee, nesto sam kasno ustala, pitam se jel i nikolas ovako...'' , tetka postavlja sto, otac je tu negde... ''jao, kako bi bilo lepo skoknuti u graz do katarine, taman da joj odnesemo te note, i odecu'', moj otac se slaze i krecu popdne... dalje - tragedija, manijak ih napada na autoputu prebije i spali ih zajedno sa kolima... ja sam sama, nema nikog, i placem
trgnem se iz sna - ujutru 10.03 ''u breee, sto sam kasno ustala, nadam se da kasni na posao...'' tetka postavlja sto za dorucak, otac se muva tu negde ''jao kako bi bilo lepo odvesti se do graza do katarine, taman da joj odnesemo i tu hranu zajedno sa notama i odecom'' moj otac se slozi i krecu... ponovo katastrofa - ne zna se gde su. ja ponovo sama...ne znam sta da radim...
trzem se iz sna!! ustajem 09.03 ''u breee, gotova sam...sad ce prica ''treba ranije da lezes!!!'' ovo je sad inace bilo pravo budjenje - zaticem tetku koja kaze ''jao Vaso (moj otac) trebali bi skoknuti nekad i do katarine da joj ostavimo neke stvari''
ja sam ih malo cudno pogledala i otisla da skinem protezu...
da li bi mi neko ''preveo'' ovo?
ma ja sam slatkis stalno...Lucky girl:oh boze kako su muskarci slatki kad se nadju u takvom poniznom polozaju....khm...dakle evo dovla samo za tebe....
pidzama se prevrce svakog 1.1. ; 2.2; 3.3; 4.4. i tako do 12..juce je bio 3.3. i zato... eto,zadovoljan...![]()

jeele:ja sam imala san u kome se triput budim...bilo je jezivo - a sve isto!!
dakle, legnem ja da spavam...i sad sanjam. kako se budim i gledam sat i vidim da je 10.03 ''u breee, nesto sam kasno ustala'' zaticem tetku kako postavlja sto za dorucak, i oca tu negde. tetka spominje ''jao, kako bi bilo divno otici u graz kod katarine kolima, taman da joj donesemo neke stvarcice...'' moj tata se slaze i oni krecu popodne...(heh, da se viza dobija tako brzo..) no - dalje, nesreca!!!! i ja se tu trgnem iz sna i ponovo ustajem i vidim 10.03 ''u breeee, nesto sam kasno ustala, pitam se jel i nikolas ovako...'' , tetka postavlja sto, otac je tu negde... ''jao, kako bi bilo lepo skoknuti u graz do katarine, taman da joj odnesemo te note, i odecu'', moj otac se slaze i krecu popdne... dalje - tragedija, manijak ih napada na autoputu prebije i spali ih zajedno sa kolima... ja sam sama, nema nikog, i placem
trgnem se iz sna - ujutru 10.03 ''u breee, sto sam kasno ustala, nadam se da kasni na posao...'' tetka postavlja sto za dorucak, otac se muva tu negde ''jao kako bi bilo lepo odvesti se do graza do katarine, taman da joj odnesemo i tu hranu zajedno sa notama i odecom'' moj otac se slozi i krecu... ponovo katastrofa - ne zna se gde su. ja ponovo sama...ne znam sta da radim...
trzem se iz sna!! ustajem 09.03 ''u breee, gotova sam...sad ce prica ''treba ranije da lezes!!!'' ovo je sad inace bilo pravo budjenje - zaticem tetku koja kaze ''jao Vaso (moj otac) trebali bi skoknuti nekad i do katarine da joj ostavimo neke stvari''
ja sam ih malo cudno pogledala i otisla da skinem protezu...
da li bi mi neko ''preveo'' ovo?
ha,sto smo skromni.....Dovla:ma ja sam slatkis stalno...
sta sam ono hteo... a da.. pa tako reci znam da je neka bezveze fora i opste mi nije bilo od nekog znacaja nego sam samo zeleo da znam o cemu se radi...![]()

skroman neskroman tako je... evo pitaj koga hoces a mozes i sliku pogledati...Lucky girl:ha,sto smo skromni.....
pa nije neka fora,ali eto simpaticno mi je to,pa svaki put to i uradim.....![]()
Lucky girl:ne kapiram na kraju jel ovo sve gore bio san??
hahaha..... simpaticnoSizzlym:meni se chinilo bash zanimljiwo pa sam prewrnula i donji deo![]()
videla sad dovla ja dosta tvojih slikaDovla:skroman neskroman tako je... evo pitaj koga hoces a mozes i sliku pogledati...![]()