Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahaha stvarno?Pajper:Ja sam nedavno sanjala da je ovde kon nas na trgu bilo puuno ljudi,ne znam zasto. I ja sretnem Electru. I nas dve stojimo i pricamo,kada vidimo na nekom zidu pise nesto na Kubanskom,i pocnemo da se deremo Soooooooooooooooofiiiiiiiii! :shock:![]()
![]()
![]()
Pajper:Ja sam nedavno sanjala da je ovde kon nas na trgu bilo puuno ljudi,ne znam zasto. I ja sretnem Electru. I nas dve stojimo i pricamo,kada vidimo na nekom zidu pise nesto na Kubanskom,i pocnemo da se deremo Soooooooooooooooofiiiiiiiii! :shock:![]()
![]()
![]()
Pa da,u tome je i fora! Rekle smo da pise na Kubanskom!sofffy:hahaha stvarno?
Jel to bila nocna mora?
ps. spanski,ne kubanski![]()
Pajper:Ja sam nedavno sanjala da je ovde kon nas na trgu bilo puuno ljudi,ne znam zasto. I ja sretnem Electru. I nas dve stojimo i pricamo,kada vidimo na nekom zidu pise nesto na Kubanskom,i pocnemo da se deremo Soooooooooooooooofiiiiiiiii! :shock:![]()
![]()
![]()
soff....sofffy:Jaoj ljudi..Sinoc je na grupnjaku glavna tema bila..ah sta drugo nego seks,a juche sam vidjela dva zgodna crnca u gradu pa sam sve to hm..sanjala u kombinaciji![]()
![]()
Ja kazem ubi me.................Dovla:Sta ucini Amerika od ljudi![]()
zbog filma...?sofffy:Da,Vlado,skroz se slazem sa tobom..e,Ameriko,Ameriko..
Sanjala sam sinoc dva druga kako iskachu kroz shiber od autobusa,neke narodnjake,vampire i sl...Uzas...
e vala nisam jedina koja spava sa upaljenim svetlom....................sofffy:Haha,sta mislis...A nisam duuugo mogla zaspati,one vampirske oci bred pita su me proganjale...i nisam imala upaljenu malu lampu kao i svake noci,nego sam spavala upaljenog velikog svjetla..Uzassssssss...