Snovi

Jedno vreme sam stalno imao kosmare i to isti svaki put,razmisljao sam da potrazim strucnu pomoc jer me je izludjivao neznam kako da ga opisem kao neko platno koje se natapa krvlju i onda mi kaplje ta krv po licu tako nekako...desavaa se da imam sexsualne fantazije ali ne toliko cesto ...

Jedno vreme sam stalno imao kosmare i to isti svaki put,razmisljao sam da potrazim strucnu pomoc jer me je izludjivao neznam kako da ga opisem kao neko platno koje se natapa krvlju i onda mi kaplje ta krv po licu tako nekako...desavaa se da imam sexsualne fantazije ali ne toliko cesto ...

Znas sta bi to moglo da bude...ako ti kaplje po licu to znaci da moras cesce da se umivas...

A ukoliko i sexualne fantazije idu blizu toga onda ces uskoro probiti nekakav zastitni zid, ne znam kakav... :andjeo:

Moji snovi su sa pshijatriju...ili sanjam u toku noci 2x isti san,ili nesto morbidno,a od 365 dana ja 300 dana godisnje sanjam,naravno u razlicitim situacijama kako mii se strasno ide u wc na kratku nuzdu xD,i kao krenem i uvek se nesto ispreci da ja to ne obavim,ili se stvori gomila ljudi,ili neki kucici,ili padne neka voda,ili nemaju vrata,svasta

Pa znas kako zadnjih god dana retko i sanjam bilo sta i ko zna zasto je to dobro :) obicno sanjam nesto dosadno ili fazon da propadam kroz neku rupu,desilo mi se jednom i da placem u snu z:shock:

***** ti u gacama :mrgreen: pa nema to veze da li imam ribu ili ne sa snovima.I kada sam je imao do nedavno o5 sam retko imao snove...ja realno od snova nista nemam tako da mi se za iste i j.ebe : )

I bas nikad se ne upiskis u krevet? Pa ti si genije... :P

Zamisli ne...a evo bas pre neku noc sam sanjaa kako mi drugarica salje poruku kao da li moze da me pozove u 10h i ja joj rekla da moze,i setim se da sam navila laram u 12h,i kao jaoo necu moci da joj se javim...i probudim se,nastavim da spavam,i sanjam kako toj ddrugarici pricam da sam sanjala da mi je poslala pouku jel mogu da te zovem u 10h itd itd

Back