Snovi koji zamaraju

• Začetnik teme Začetnik teme Lila_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sanjala sam preksinoc uzasno jeziv san...
jedan drug i ja se drzimo za ruke i ulazimo u neku sumu u kojoj se bukvalno nista ne vidi. prilaze nam neki panduri sa baterijskim lampama i kazu mi da je moja sestra od strica, sa kojom sam inace jako bliska, nestala tu i da im javim ako je nadjem. ja krecem u nazad i govorim im da cu poslusati, i u tom trenutku se sapletem o nesto i ostanem sama u tom mraku. istog trena mi je bilo jasno da je to les moje sestre. ne znam kako, videla sam da ima rane kao isus - na sakama, stopalima, celu i rebrima, ali od metaka. sledeca slika, nalazim se u nekoj beloj prostoriji, placem nad njenim telom, oko nas ocajna rodbina. prilazi mi majka i kaze mi da se sklonim, da pustim strinu da je vidi i da se isplace. izlazim iz sobe, i posle nekog vremena se vracam. sestra mi prilazi, ziva, zdrava i nasmejna. pitam je kako se to desilo i koliko je vremena proslo, a ona mi kroz smah kaze sat i po. i tu sam se probudila :\

inace, ona vrlo cesto sanja da ja umirem od raka ili leukemije. verujem da ovi snovi stvarno imaju neko znacenje

Baš se brinete jedna za drugu.
Ništa nisam sanjao više nego mačke. Jednom mačke u raznim bojama dok je zadnjeg puta bilo da me je mačka ujela za vrat i da se naduo i nisam mogao da govorim.
Ostalo mogu da budu neke crne senke, toliko puta me je smrt jurila da bi mi jednom rekla da se ne bojim. Jednom sam se jurio s drugom noću a samo je taj put u jednom selu bio osvetljen uličnim svetlima i on skoči u mrak i odma iskoči. Tek odjednom sam se našao u mom dvorištu i odjednom iza stuba iskoči predamnom i,pošto sam znao da to nije on, počnem da ga bijem dok se nije pretvorio u tečni gumeni silikon koji je krvario.
Još jedan primer je da sam bio sam u stanu i da su mi jedan mali dečak i jedna devojčica lutali i ja dođem do vrata (valjda sam hteo negde da idem ili možda ipak ne) i oni izađoše iz kupatila i stadoše pored mene nekako čudni ali ne sećam se da su bili pakosni. I ovaj mi stavi ruke na mene i ja odleteh u drugu sobu. Kinetička energija iz dodira :D kako bi bilo jasnije.
Baš tada sam video istog tog mog druga iliti tu taj duh, mračnu silu u njegovom liku na terasi koja je pored moje sobe i ljutom mu kažem da ode. On meni odgovara: A jel tako sa svojim prijateljem? Pošto je ta crnina bila viša od mene iliti tri metra visoka, on produži svoje ruke koje su takođe bile crne (neka crna materija) i uhvati me za rame. A ja se nikad nisam plašio tih zajebancija u snovima (što nikako ne može da se kaže za javu i nadam se da nikad neću imati takva iskustva) i bacim ga preko terase. Međutim on se u tom trenutku pretvori u oblik slepog miša (crno biće) i odlete. I dok je to letelo ja na drugoj zgradi vidim drugu crninu poput čoveka koja me posmatra.
Imao sam ja te snove ali sada mislim da je to zbog stupljenosti monotonijom i zbog depresije. Mada ta čuda su me susretala još dok sam bio dete ali sam jednog dečaka koji je ,zajedno s drugom decom, hteo nešto od mene (mada to nije bila naredba, zahtev, molba i isto je bio viši od mene za dve glave) gurnuo i on se kao poput magije iliti kao razbijena grudva zemlje razlete u prašinu.
Imao sam ja ludorije ali sam ih sve ispobeđivao...sem jednog :D

Poslednja izmena:
witchywaveff.gif

:D

Voleo bih da sanjam da sam taj plavi meda...:D

Back