Moji snovi su vezani za bruksizam (grčenje viličnih mišića u snu). Ranije mi se često događalo u snu da mi se nos zapuši (usled psihičke posledice, a ne prehlade) a kako usta ne mogu otvoriti zbog bruksizma, počinjem se guštiti. (Ako se ne bi probudio na vreme, nastala bi smrt). Istog momenta se javljaju košmarni (zastrašujući) snovi. S početka nisam znao odkuda mi košmarni snovi niti za zapušenost nosa u snu. To sam shvatio jednom kada san nije bio mnogo jak. Istog momenta sam i rastumačio zastrašujuće snove. Naime, pošto ne mogu disati na nos zbog zapušenosti, a usta ne mogu otvoriti zbog bruksizma, a da se ne bi ugušio, moja Podsvest indukuje snove strave, koji me toliko uplaše, da se automatski probudim. Ukoliko me teško probuditi, san postaje sve strašniji i strašniji. Znači, moja Podsvest budno pazi na mene i dok ja spavam. Mehanizam buđenja u ovakvoj situaciji sam poboljšao Autosugestijom koja me budila i bez zastrašujućih snova. Odkad sam postao vernik, zapušenost nosa u snu mi se skoro ni jednom nije dogodila. Razlog: psihički mir i duhovno uzdiznaje. Nikada se nisam požalio ljekaru zbog ovoga. Inače, kod skoro svih drugih ljudi, ako se u snu dogodi zapušenost nosa, automatski se otvaraju usta za nesmetano disanje.