- Poruka
- 2.632
Postoji li neka korelacijja izmedju snevanja košmara ili prosto mnoštva snova i jedenja teške hrane za varenje za večeru (i to kasno - oko 10 veče)? Kakva su iskustva ukoliko je neko i opažao ovaj detalj?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro pitanjePostoji li neka korelacijja izmedju snevanja košmara ili prosto mnoštva snova i jedenja teške hrane za varenje za večeru (i to kasno - oko 10 veče)? Kakva su iskustva ukoliko je neko i opažao ovaj detalj?
Nisam primetila. Ja imam košmare ako legnem gladna.Postoji li neka korelacijja izmedju snevanja košmara ili prosto mnoštva snova i jedenja teške hrane za varenje za večeru (i to kasno - oko 10 veče)? Kakva su iskustva ukoliko je neko i opažao ovaj detalj?
Kakva je veza? Neka iskustva?dobro pitanje
ima i to poprilična veza između malo teže hrane posle 22h i količinu i kvalitet snova
Znači, ne valja ni gladan, a ni presit lećiNisam primetila. Ja imam košmare ako legnem gladna.
i lična , a i drugihKakva je veza? Neka iskustva?
nešto slično ali obrnuto , zbog spazma , krvnih sudova , a i zbog misli da nije zadovoljen oset za sitost mozak reaguje onakoNisam primetila. Ja imam košmare ako legnem gladna
Nešto mora da se čalabrcne pre spavanja. U suprotnom, sledi buđenje u toku noći i druženje sa frižiderom.Znači, ne valja ni gladan, a ni presit leći![]()
Nikada nisam bio gladan kada se probudim u toku noći, ali baš baš nikada.Nešto mora da se čalabrcne pre spavanja. U suprotnom, sledi buđenje u toku noći i druženje sa frižiderom.
Nikada nisam bio gladan kada se probudim u toku noći, ali baš baš nikada.![]()
Razlog tome je što nikada ne preskačem večeru i uvek jedem ili okej ili preteram.
Možemo malo izmeniti veni, vidi, vici u : Veni, vidi, ediu ponoć , svi putevi _, ne ne vode u Rim , nego ka frižideru![]()
Nešto mora da se čalabrcne pre spavanja. U suprotnom, sledi buđenje u toku noći i druženje sa frižiderom.
ajde sad ko će da časti po jedno parče torteNikada nisam bio gladan kada se probudim u toku noći, ali baš baš nikada.![]()
Nema veze sa snovima..ima sa zelcemPostoji li neka korelacijja izmedju snevanja košmara ili prosto mnoštva snova i jedenja teške hrane za varenje za večeru (i to kasno - oko 10 veče)? Kakva su iskustva ukoliko je neko i opažao ovaj detalj?
ima , ima , baš zbog tog želucaNema veze sa snovima..ima sa zelcem
prepisujemNaravno da ima korelacije. Ali dobra večera vredi jednog košmara.