- Poruka
- 112.333
Pa da, deluje i kao miorelaksansza tahikardiju i ekstrasistole
Ja lučno više volim matičnjak za uznemirenost
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da, deluje i kao miorelaksansza tahikardiju i ekstrasistole
neka si mu rekla , pošalji ga meniSamo da vas podsetim da je ovo tema o snovima...
Nego ne znam kako Mangu Mangi da prijavim za spam.![]()
yup , ja kucam Valerijan , a auto korektor ono drugoTopic
Valerijan je sastojak mnogih čajeva za bolji i lakši SAN
Shvatila samyup , ja kucam Valerijan , a auto korektor ono drugo![]()
Od kad je ljudske pismenosti!vratimo se mi snovima
dali postoji literatura u smislu tumačenja snova , kao za astrologiju
obratno jePitaš me u kojoj sam meri i na koji način svestan svog nesvesnog. Kad bih znao odgovor, zvao bih se Frojd a ne Živorad (II).
Preživljeno i potisnuto. Od svesti sakriveno.obratno je
to nesvesno je već preživljeno svesno
tako da podsvest samo simulira stanje svesti za vreme sna
ne može da bude sakriveno od svesti , kada je podsvest faza svestiPreživljeno i potisnuto. Od svesti sakriveno.
ako je svest potisnuta , bila bi sakrivena i ne bi se pojavila u snui potisnuto. Od
Ima jako mnogo sadržaja na različitim dubinama nesvesnog. Neke može da podigne san, druge analiza, treće hipnoza, najdublje ništa od toga.ako je svest potisnuta , bila bi sakrivena i ne bi se pojavila u snu
obično u rem fazi
nesvesno je uvek emanat svesnostiIma jako mnogo sadržaja na različitim dubinama nesvesnog. Neke može da podigne san, druge analiza, treće hipnoza, najdublje ništa od toga.
Jedan od upečatljivih snova sa vodom (a bilo ih je više, baš dosta u poslednje vreme)...Svašta se dešava u snovima
Najčešće je psihološko pražnjenje informacija i događaja koji su mu prethodili
Ali, ne tako retko su snovi prekognitivni ili podsvesne smernice ko u tvom slučaju sa vodom
Voda je znacajan simbol u snovima, ali mnogim ljudima ima ličnu simboliku!Jedan od upečatljivih snova sa vodom (a bilo ih je više, baš dosta u poslednje vreme)...
Sedim na terasi kuće koja visi (terasa) tik iznad vode (u tom delu sna to je more).
Sedim na ivici terase, a noge su mi do kolena umočene u prozirnu vodu i uživam u pogledu na veliku vodenu površinu (koja i realno na mene deluje relaksirajuće).
Odjednom dotrčava jedna moja rođaka koja kaže da moramo da se sklanjamo, jer voda nadolazi i poplaviće kuću. Dok sam ja ustala i krenula, voda je već narasla, gazim po terasi u mutnoj vodi koja doseže do gležnjeva, ali to više nije more, već Dunav (pored kog sam realno živela 25 godina). U tom trenutku se probudim...
Ehhh... Znaš već...Po narodnom verovanju prljava voda je bolest
Moguće da ima veze sa tom rođakom, nešto joj se dešava u životu i verovatno će joj trebati tvoja podrška ili pomoć.Jedan od upečatljivih snova sa vodom (a bilo ih je više, baš dosta u poslednje vreme)...
Sedim na terasi kuće koja visi (terasa) tik iznad vode (u tom delu sna to je more).
Sedim na ivici terase, a noge su mi do kolena umočene u prozirnu vodu i uživam u pogledu na veliku vodenu površinu (koja i realno na mene deluje relaksirajuće).
Odjednom dotrčava jedna moja rođaka koja kaže da moramo da se sklanjamo, jer voda nadolazi i poplaviće kuću. Dok sam ja ustala i krenula, voda je već narasla, gazim po terasi u mutnoj vodi koja doseže do gležnjeva, ali to više nije more, već Dunav (pored kog sam realno živela 25 godina). U tom trenutku se probudim...
Znam!Ehhh... Znaš već...![]()
Skoro u isto vreme napisale.Po narodnom verovanju prljava voda je bolest