igor123456
Obećava
- Poruka
- 75
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super sto se otvorio, jos samo kad ne bi drali...
Sat i 7-8 minuta igranja + 2 piva... 910 dinara!
Kažu, kad me šišaš onda nemoj da me dereš, jer ako mi kožu dereš neće posle biti ni za šišanje...

Ne znam moze li ovoga coveka(O'Salivena) kad se razigra iko pobediti..?
Strasno...
Ne moze niko, raketa sve brise pred sobom.
Osvaja osim ako ga Maguire nekako ne zaustavi u finalu.
Kako sada stoje stvari 25. Maja u Beogradu cete moci da gledate Stivena Lija![]()
O'Saliven napušta snuker?
Šampion sveta u snukeru Roni O’Saliven neće nastupati na turnirima jer je odbio da potpiše ugovor koji je sastavila Svetska snuker organizacija.
O’Saliven je nakon osvajanja četvrte titule prvaka sveta najavio da će uzeti malo duži odmor kako bi se posvetio porodici.
On je rekao kako mu nova pravila ne dozvoljavaju da uskladi privatni život sa snukerom jer mnogo putuje i nije kod kuće. Sada je odbio da potpiše ugovor koji potpisuju svi igrači, pa neće moći da nastupa na najvažnijim turnirima.
„Odlučio sam da za sada ne igram na turnirima. Nisam potpisao ugovor za igrače jer imam osećaj da je previše težak, a ja sam u periodu u karijeri kada ne želim da imam takvu obavezu. I dalje želim da igram snuker i da idem na mesta širom sveta kao što je Kina, gde je snuker obožavan. Nadam se da ću ostati u sportu na neki način i u budućnosti“, rekao je O’Saliven.
Predsednik Svetske snuker organizacije Beri Hern nije želeo da udovolji najvećoj zvezdi ovog sporta.
„Koliko god da nem Roni O’Saliven nedostaje na turnirima, jednostavno ne možemo da pravimo ustupke jednom igraču. Naša dužnost je da sve igrače tretiramo jednako. Roni ima slobodu da nastupi na turnirima kada god želi, ali prvo će morati da se obaveže tako što će potpisati ugovor“, rekao je Hern.
O’Saliven, koga svi smatraju najtalentovanijim igračem u istoriji ovog sporta, prošlog meseca je u Šefildu osvojio četvrtu titulu šampiona sveta.
Ovo nije prvi put da Roni najavljuje povlačenje iz sporta, a svi se nadamo da neće biti ni poslednji...