SNOOKER

Masters 11.1.-18.1.
Wildcard Round
King - Walden
Alen - Trump
FIRST ROUND
Selbi - King/Walden
Dej - Alen/Trump
Higins - Fu
Marfi - Ding
Megvajr - Dot 6-5
Hendri - Robertson
Karter - Ebdon
Roni - Peri 6-5

Rezultati.
WILDCARD ROUND
King - Walden 2-6
Alen - Trump 6-4
1 ROUND
Selbi - Walden 6-5
Dej - Alen 1-6
Higins - Fu 6-4
Marfi - Ding 4-6
Megvajr - Dot 6-5
Hendri - Robertson 4-6
Karter :) - Ebdon 6-0
Roni - Peri 6-5

Krivo mi je za Deja sto nije prosao :(

vidim da ima dosta vas koji volite snooker... koliko ste maksimalno poena pravili iz stapa?
moj rekord je 81 poen

mi u Bilijar Savezu smo imali snooker ligu do sezone 2003 ali je onda zamrla jer je bilo malo zainteresovanih i uglavnom su igrali pool igraci.

Ja nisam igrala snuker ovako uzivo ali u jednoj igrici sam imala najveci brejk negde oko 40 :D A sto se tice Ronija on je vec legenda. Iako obozavam Kartera mislim da nema sanse protiv Ronija.

Ja se bilijarom bavim vec 15 godina takmicarski i malo drugacije posmatram stvari...
Roni ima harizmu kao malo ko u bilijaru. Karter ne moze tome ni da pridje i mislim da njih dvojica ni po cemu ne mogu da se porede... Karter nece biti takav igrac za jos dva zivota..
Jedini koji ima takvu harizmu u snookeru a da pritom ima i tehniku i rezultate je Stiv Dejvis iz mladjih dana i donekle Dzimi Vajt... Hendri ima sjajne rezultate ali njegova igra nema emocija, nema dusu, on je samo vrhunski nadrilovan i nista vise...masina
Roni je nesto slicno sto su u pool bilijaru Efren Rejes i Erl Striklend...Ralf Suke...
Ostali , koliko god da su tehnicki dobri, nije to to...

pre nego sto se vratim na svoju omiljenu temu i dam joj pracenje kakvo zasluzuje ne mogu da se ne osvrnem na uzas koji se radi na Eurosportu :thumbdown:

znao sam da ce jednog dana i snooker osvanuti sa domacim ''strucnim'' komentatorima ali ovo je strasno. odgovorno tvrdim da ovaj mucenik koji sad cedi drenovinu i uspavljuje i samog sebe svojim glasom u zivotu ranije nije pogledao 5 snuker meceva. za njega je Stiven (Hendri ili Megvajr,nebitno) Stifen a hram snookera obescascuje nazivajuci ga Krusedol ili Krusedl... ne zelim i ne mogu da ga slusam

tesko da ce me iko cuti i uzeti za ozbiljno nakon dva primata kojima je dopusteno da vode svoje licno caskanje za vreme fudbalskih prenosa ali necu ni tako lako odustati posto je snooker jedna velika igra na jednom velikom sportskom kanalu i ovo je najobicnija bruka

ILI NAM VRATITE ENGLESKE KOMENTATORE ILI DOVEDITE NEKOG KO O OVOJ IGRI NESTO ZNA :thumbdown::thumbdown:

Jao bas divno sto ima ljudi koji prate snooker!!! Mislila sam da sam jedina XD Najvise volim Neil Roberstona, Mark Selbya, Graeme Dotta, Ali Carter(Cestitke na osvojenom Welsh Openu), Joe Swail, Ronnie O'Sullivan, Paul Hunter(R.I.P)... Ima ih jos ali me mrzi da nabrajam... XD Pozdrav svima koji prate snooker... Aaaa jedva cekam China Open... :))))

Back