HYPE
Domaćin
- Poruka
- 4.617
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tema ne može biti samo youtube snimak, jer nema lični pečat autora. Molim postavljača teme da dopuni svoj post.
Izvinjavam se, dopunicu. U svakom slucaju, korektno od strane moderatora, na nekim drugim pdf-ima samo obrisu ili premeste temu bezi kakvog objasnjenja ili pitanja.
Dakle, dosta interesantan snimak. Trcanje misterioznog stvorenja mi deluje dosta uverljivo, onako divlje, instinktivno, ali ipak na dve noge, znaci bas uverljivo. Sa druge strane, ne znam kakav je teren, ali cini mi se da je dosta brdovito, a stvorenje trci previse ravno, pravolinijski. Takodje, cini mi se da je stvorenje u nekim momentima transparentno, sto ukazuje na to da je naknadno ubaceno na snimak. Ipak, ostajem rezervisan![]()
zanimljivo... moze biti, ali mene previse podseca na orangutana ili neku slicnu vrstu majmuna, sto bi savrseno ogovaralo uz karakteristike terena... bigfooti je uglavnom vidjan po planinskim ili predelima visoke nadmorske visine... sumama tesko... ruske tundre, americke planine, sever evrope..
Izvinjavam se, dopunicu. U svakom slucaju, korektno od strane moderatora, na nekim drugim pdf-ima samo obrisu ili premeste temu bez ikakvog objasnjenja ili pitanja.
Dakle, dosta interesantan snimak. Trcanje misterioznog stvorenja mi deluje dosta uverljivo, onako divlje, instinktivno, ali ipak na dve noge, znaci bas uverljivo. Sa druge strane, ne znam kakav je teren, ali cini mi se da je dosta brdovito, a stvorenje trci previse ravno, pravolinijski. Takodje, cini mi se da je stvorenje u nekim momentima transparentno, sto ukazuje na to da je naknadno ubaceno na snimak. Ipak, ostajem rezervisan![]()
Hvala
Snimak je dosta mutan.. i meni se čini kao da je naknadno ubačeno.
Na stranu to, kad su u pitanju bića koja žive u šumi...znam da je sve moguće.
Ali sam snimak izgleda lažno.
zanimljivo... moze biti, ali mene previse podseca na orangutana ili neku slicnu vrstu majmuna, sto bi savrseno ogovaralo uz karakteristike terena... bigfooti je uglavnom vidjan po planinskim ili predelima visoke nadmorske visine... sumama tesko... ruske tundre, americke planine, sever evrope..
Zanimljivo kako se niko od onih koji veruju u postojanje Bigfuta ili Nesi ne zapita kako se ta bica reprodukuju. Za ljubav je potrebno dvoje, a za odrzanje vrste je potrebno malo vise, a to sigurno ne bi moglo da prodje neprimeceno od strane ljudi.
Zanimljivo kako se niko od onih koji veruju u postojanje Bigfuta ili Nesi ne zapita kako se ta bica reprodukuju. Za ljubav je potrebno dvoje, a za odrzanje vrste je potrebno malo vise, a to sigurno ne bi moglo da prodje neprimeceno od strane ljudi.
Па примећено је. Погледај претходни пост имаш и снимак из 1967. године који је по свему судећи аутентичан..
А то што званични естаблишмент не дозовољава да се постојање ових бића објави, јесте мистерија а дао сам једну могућност зашто.
Evo gledam post i snimak u njemu i opet kazem, da bi neka vrsta opstala, mora da se razmnozava, sto znaci da treba da ima odredjeni broj jedinki koje ce da se pare medjusobno, a te jedinke, bar u ova dva slucaja koja sam pomenuo, ne mogu vecito da se kriju pod zemljom ili u nekim pecinama. Da postoje, vec bi bili otkriveni njihovi tragovi, ako nista drugo.
A ne znam ni sto bi bilo ko prikrivao njihovo postojanje. Masoni vladaju svetom kontolisuci njegove finansije i to je sasvim dovoljno.
E da, postoji i ona mogucnost, doduse zanemarljivo mala, da se ova bica razmnozavaju prostom deobom, pa se tako jedan primerak odrzava vec ko zna koliko milenijuma.
А што се тиче размножавања. Не мора врста имати милијарде припадника да би опстала. Шта мислиш колико има човечјих рибица у пећини. Али пусти њих. Да не говорим о свим оним угороженим врстама чији се број мери стотинама да не кажем десетинама припадника.
То што ти нешто не знаш , није никакав показатељ истине осим те да не знаш. Такође, шта знаш о масонима да би доносио закључке шта је и колико њима довољно?
А ту иронију задржи за себе. Ово није тема где ви квазискептици можете просипати иронију јер могућност постојања овог бића итекекао постоји. Нема ту ништа апсурдно да би просипали своју "памет" над људима слободнијег духа.
Снимак из 1967. год. за сада остаје једини снимак који би могао бити оригиналан.
Скептици у то време одмах су прокламовали да је у питању човек обучен у мајмунски костим, међутим најновија истраживања овог снимка показала су да човек обучен у костим не може репродуковати кретање као на снимку. Човекова анатомија не може изводити те покрете. То је скоро па известан доказ да је у питању оргииналан снимак.
Наравно, и даље је Бигфут очито забрањена тема али питам се зашто би владари света који крију праву истину о свету и животу на листу забрањеног ставили и ово биће?
То вероватно има везе са догмом еволуције, јер ова бића можда исту догму доводе у питање а то масони не смеју дозволити .
bigfoot ne postoji... bigdick sa druge strane....