Snimila vlastiti porod u automobilu ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па шта ако дјевојка мисли да овакво рођење може да остави последице? Због тога заслужује да добија коментаре како је малоумна и телетабис?

Nije stvar samo u tome (verovatno nisi upućena u to koliko ima provala i na drugim temama), ali ne, ne zaslužuje komentare da je maloumna i teletabis. Zaslužuje mnogo gore komentare, ali bih bio banovan ukoliko bih napisao sve što mislim.

Nije stvar samo u tome (verovatno nisi upućena u to koliko ima provala i na drugim temama), ali ne, ne zaslužuje komentare da je maloumna i teletabis. Zaslužuje mnogo gore komentare, ali bih bio banovan ukoliko bih napisao sve što mislim.

Znas li ti koji je tvoj problem???
Tvoj problem je sto ne zelis da prihvatis misljenja koja su u suprotnosti sa tvojim.
Pa sta ako sam rekla drugacije?
Pa sta ako i nije tacno,nisam ja neka isnusna bakica koja zna sve na ovom svetu.
Samo govorim ono sto mislim,ne znam zasto ti to smeta u tolikoj meri.
Na svakoj temi me ''sabotiras'',uvek si u suprotnosti.
Brate,zivi svoj zivot i pusti mene da zivim moj.
Sto me tako hejtujes?
Sta ti smetam...
Misim...
Ne govorim neke gluposti,ima neke logike,ne koristim psovke niti neke neadekvatne izraze....
I takav si od kad sam dosla na ovaj forum...
Stvarno te ne razumem.
I ja sad znam,da sta god da kazem,koliko god da se ispisem,ti ces uvek naci zamerku,i opet ces staviti u komentar da sam kretenka,bot,teletabis ili ne znam ni ja sta vec.
Reci mi,konkretno,sto ti ja smetam?Da promenimo to i rascistimo jednom ZAUVEK

Poslednja izmena:
Meni je od celog klipa fascinantno samo to što su uspeli sve da snime. I pitam se ko je snimao, da li tata koji vozi ili mama koja se porađa?

Inače ne vidim čemu tolika frka oko porođaja u kolima?
Nekim ženama maltene bez bolova beba krene da izlazi pa ne uspeju na vreme da stignu u bolnicu.I te žene su srećnice jer nisu imale nikakve komplikacije. To je najlepši i najlakši porođaj koji samo poželeti možeš.:super:

Moj drugi porođaj je išao dosta brzo, a krenuo je u toku noći, a napolju je bio sneg do kolena, napadao tokom noći. Ulice uopšte nisu bile očišćene, nisi mogao dobiti taksi, a u dvorištu 5 kubika snega koje je mm morao da lopata da bi isterao auto. Kad sam ulazila u auto, morala sam da se stiskam da beba ne izleti. Ne bi baš bilo zgodno da je izručim u sneg, a napolju -15C.:lol:

svaka cast zeni sto je bila toliko prisebna a zena je posla u porodiliste a sad sto je beba resila pre da izadje pa boze moj nije idealno ali se je rodila docice do doktora i sve ce biti ok.... a sto se forumasce tice volela bi cuti njene komentare jednog dana posto se porodi.... ona je kao i moj sin gladamo emisiju "vreme je za bebe" i prikazuju tek rodjenu bebu ja i suprug vicemo kako je slatka a on sav zgadjen kaze "fuj beba crvena" :zcepanje:

svaka cast zeni sto je bila toliko prisebna a zena je posla u porodiliste a sad sto je beba resila pre da izadje pa boze moj nije idealno ali se je rodila docice do doktora i sve ce biti ok.... a sto se forumasce tice volela bi cuti njene komentare jednog dana posto se porodi.... ona je kao i moj sin gladamo emisiju "vreme je za bebe" i prikazuju tek rodjenu bebu ja i suprug vicemo kako je slatka a on sav zgadjen kaze "fuj beba crvena" :zcepanje:

a sta to pokazuje? :confused:

Moja jedna rodjaka se porodila u kolima na putu do bolnice, krenuli su cim su poceli bolovi, ali nisu stigli, bukvalno su bili na 10min od kuce. Beba sad ima skoro 2 godine i ziva je i zdrava, nista joj ne fali zbog neadekvatnog rodjenja. To joj je bilo drugo dete, a proslo je tek godinu dana od prvog porodjaja pa je zato valjda tako lak porodjaj imala. Jos sam ja bila trudna u isto vreme kad i ona, moj sin je mladji tri nedelje i ja sam se njoj zalila kako kontrakcije ne primecujem i zezala se kako se bojim da se ne porodim u liftu, a ona mi kaze ma nema sanse, kad pocne da te boli imas vremena koliko hoces da stignes do bolnice. Kad posle par nedelja stigne mi poruka kako se porodila u autu, secam se da sam se prestravila kad sam procitala. A posle su mi ispricali da kad su stigli u bolnicu one sestre na salteru su im rekle da upravo stize jos jedna beba koja se tako rodila na putu do bolnice, a to je prilicno mali grad, a dve bebe istog dana rodjene neadekvatno.

A sta je ocekivao,da ce beba biti plava?:zcepanje:

:) govorim ti o razlicitim gledistima na stvari, nama je beba bila preslatka, zdrava, lepa bez obzira sto je bila prljava i crvena a on je od svega video samo neko "gadno" crveno djete :) tako si i ti jos mlada gledas iz svoje perspektive tebi je strasno sto se beba rodila "neadekvatno" a mi sto smo radjale i sto znamo kako to izgleda smo presretne su mama i beba dobro i znamo da joj nista mnogo nece faliti sto je rodjena u autu a ne u bolnici ( ne kazem da to treba redovno raditi ali ako je djete poslo sta je zena mogla da uradi da ga gura unutra i ugusi do bolnice)
i nemoj da se odmah ljutis i skaces na svaki komentar nemam nista protiv tebe cak si mi strasno simpaticna sa svojim djecijim razmisljanijma ali ako Bog da ima vremena odrastces, bices majka a do tada ces jos sto puta promjeniti misljenje onekim temama...

Porađala sam se dva puta, adekvatno ;), u bolnici. Neverovatno je da nema krvi, da žena čak nije ni helanke skinula, a najneobičnije je da ovaj njen sve vreme vozi. Svako normalan bi se bar zaustavio. Osim toga, ni plač mi ne liči na plač tek rođenog deteta, a beba bi morala da bude "prljavija" po celom telu, ne samo po glavi. Ne videh čime joj je očistila lice.
Videli ste snimak, možete misliti o njemu šta hoćete, a pošto ste od početka krenuli s uvredama, tema ide pod ključ.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back