SNIMANJE,..?

• Začetnik teme Začetnik teme a33
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
joj... tresnje... najvise volim one kod mene... procvetaju na pocetku aprila a vec ih ima na pocetku maja... rane... ako u medjuvremenu mraz ne uhvati cvet... posle ih nema puno... al' su zato sladje nego bilo koje druge... mozda i zato sto su prve... ima posle i kasnije.. na kraju maja... jos malo kasnije dolaze visnje... mada su one kiselkaste, al' isto dobre... eh... kako je ovaj zivot lep...

joj... tresnje... najvise volim one kod mene... procvetaju na pocetku aprila a vec ih ima na pocetku maja... rane... ako u medjuvremenu mraz ne uhvati cvet... posle ih nema puno... al' su zato sladje nego bilo koje druge... mozda i zato sto su prve... ima posle i kasnije.. na kraju maja... jos malo kasnije dolaze visnje... mada su one kiselkaste, al' isto dobre... eh... kako je ovaj zivot lep...

.....onde potok,tamo cvet....

Lift ili bilijarski sto:D
Na bilijarskom stolu je super. Josh i kugle ubacimo u nasu igru, a...bogami i one stapove.

JEdnom sam to radio i na smokvi, ali smokva ima nekakvo mlijeko pa mjesto gdje dodirne ...malo pece. Tako me je ..onako gologuzog malo opalila po guzi.

hm... cudno... nikad nisam video da tresnja il' visnja rastu na smokvi... mada, moze ako se nakalemi... al' to negde u martu... kad je lepo vreme... pa posle na jednom drvetu vise voca... kao igre na bilijaru... osmica... devetka... ko daje pivo... ne.. to je ipak pikado... trebas da bacis tri strelice za deset sekundi... i poeni ti se mnoze sa brojem koliko ti je sekundi ostalo... 10... 9... 8... 7... tako ide...

Zanima me kakva bi bila vaša reakcija na prijedlog partnera/partnerice da snimite sex filmić ?

Meni je ta ideja dugo bila jako jako zanimljiva..i ostvarena..

Odlično je ispalo,i moje mišljenje je skroz pozitivno..

Meni to svaki tip predlaze ili makar slikanje,...ne planiram to da uradim.....nikad se ne zna
Mozda jednog dana budem poznata pa bude skandal :P

Back