...jednom sam zaglavijo u pola dva notju na nekoj privatnoj klinici zbog kondiloma, a kao nije bilo nikoga osim

dezzurne sestre, koja je usput budirecheno dooobra peachka...
...elem udjem ja sav u suzama i i pochnem da panichim, mislijo jadan da mi vrshnjak dobijo boginje...
...a ona je bila profi skroz, pedagog za medalju ili makar pohvalnicu...prvo me smiri i da mi dudu da ne plachem...
...onda kad sam onako oshamutjen, vetj sam i zaboravijo zbog chega sam i doshao, pitao da li ima shansi da se nekako integrishemo u jednu veliku dvo ili troglavu azzdaju...
...i prelepa sestra nije mogla da odoli tako sharmantnom i diskretnom pozivu na sex od strane uplashenog, potencijalnog pacijenta chije bi lechenje na klinici i novchana nadoknada za isto u znatnoj meri uticalo na njena primanja...
...i uzela me za ruku odvela u hladnu i mrachnu prostoriju, obetjavajutji mi usput da je to njeno sigurno mesto i dema bojazni da tje nam neko prekinuti niz dogadjaja koji treba da uslede...
...i odmah s' vrata me je polozzila nezzno na tvrdi, hladni i kao staklo ravan nazovi lezzaj, o obgrlila me je bedrima oko vrata, i radila je, chini mi se satima ono shto najbolje zna...
...u mraku sam mogao samo da vidim senke svoje dushe koja me je napushtala polako ali sigurno i kao da se negde u daljini jedva chio drhtavi glas koji je shaputao " sretjniche umretjesh sa osmehom na licu"...
...i mislijo sam da se to u polupraznoj glavi chuju odjeci i shkripa kao kad brod tone...
...i odjednom kao grom iz vedra neba chuo sam njen vrisak i zapomaganje i pomislijo " care kako samo ti to dobro radish"...
... oshamutjen od svega sho se deshava i dalje poslednjim atomima snage izdizzem karlichnu kost kao robot, sa zzeljom da ostanem bitan igrach u duelu cvoje neravnopravnih protivnika i to na gostujutjem terenu...
...ona i dalje zapomazze, polako vetj dolazim sebi, svetlo je vetj upaljeno i ona stoji pored vrata, jedna ruka je na prekidachu a drugom drzzi veliku posekotinu na potiljku, teka sa postajem svestan " pa ona ima 60 godina, uh shta ja trazzim ovako go na rendgenu " i to sve mislim na sav glas...
...a bakuta sa rascopanom chontarom i polusmeshkom na ispucalim usnama mi odgovara " kratki zar ne vidish da sam glavom udarila u rendgen i aktivirala ga, sve je snimljeno"...
...tako da, da, jesam se snimao ...