Snimanje Filma :)

Nisam ni ja rekao da se lozim na efekte ali na avatar su se svi nalozili a prica nije nista posebno(meni se film nije mnogo svideo, da nije bilo 3D tehnologije ne bi izdrzao do kraja)

Zapravo prica u Avataru bi bila bas dobra da je razradjena...

Inace, momci procitajte moj zadnji post.. .Mislim da bi trebalo ovakve ideje da razradjujete za pocetak, jer su jednostavnije :D

http://forum.krstarica.com/showthre...move-biste-snimali-vi?p=20811133#post20811133

Naravno, dalje od moje ideje da vas ne tuzim :P

pa svaka čast na trudu
ali to samostalno da uradite a da bude iole profesionalno je nemoguće
ako ste ozbiljni
ja bih pokušao da snimim amaterski film u kratkome od desetak minuta sa svega nekoliko scena a da pokazuje suštinu filma, kao trejler i sredio scenario i poslao na sve adrese moguće, ne znam televizijama i producentima, mora da postoji neko
kameru probajte s nekom lokalnom televizijom da arzgovarate ili tarzite u oglasima iznajmljivanje
mislim ako već hioćete da pokušate nešto

Ovako, film treba da ima i dobru pricu u dobre efekte, jer prica bez efekata nije nista niti efekti bez price, tako da je to reseno, samo da vas obavestim da sam na filmu SAM, posto me je Dimitrije napustio, oce da snima svoj film....
Pa da vidimo sta ce i od toga da ispadne, ali znam da nije u redu tek tako da me napusti al' ajde.....
Efekti nisu i toliko teski koliko se cine, zapravo u blenderu sam uspeo da uradim efekat "Motion Track" to je efekat koji cini da bilo koji predmet mozete staviti u stvarnost tako da izgleda da je deo nje....
I totalno sam uspeo da skinem glavu "Iron Man" i da je stavim na svoju, to je to cime se radio avatar kad smo vec kod toga, i ispalo je fantasticno...
evo linka primera (nisam ga ja radio) :

Ovako, film treba da ima i dobru pricu u dobre efekte, jer prica bez efekata nije nista niti efekti bez price, tako da je to reseno, samo da vas obavestim da sam na filmu SAM, posto me je Dimitrije napustio, oce da snima svoj film....
Pa da vidimo sta ce i od toga da ispadne, ali znam da nije u redu tek tako da me napusti al' ajde.....
Efekti nisu i toliko teski koliko se cine, zapravo u blenderu sam uspeo da uradim efekat "Motion Track" to je efekat koji cini da bilo koji predmet mozete staviti u stvarnost tako da izgleda da je deo nje....
I totalno sam uspeo da skinem glavu "Iron Man" i da je stavim na svoju, to je to cime se radio avatar kad smo vec kod toga, i ispalo je fantasticno...

Gresis i to mnogo.....

Znaš, film koji me je najviše oduševio je rađen u jednoj sobi, verovatno jedan ili dva kamermana, i budžet od 150-200$.
Tako da, nije fora da imaš efekte od kojih boli glava i HD kameru, već pre svega dobru priču i uverljive glumce, a onda sve ostalo.

Znaš, film koji me je najviše oduševio je rađen u jednoj sobi, verovatno jedan ili dva kamermana, i budžet od 150-200$.
Tako da, nije fora da imaš efekte od kojih boli glava i HD kameru, već pre svega dobru priču i uverljive glumce, a onda sve ostalo.

Da,da, pa dobro, kao sto sam rekao, na ovo me sam sam, pa bas i ne znam da li cu da nastavim...
Ali pokusacu... :P

Back