- Poruka
- 85.204
E to bi značilo da lažem a to nije moj stil, više sam za azurnu obalu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MLadiću iz unutrašnjosti, meni je sve na 5 minuta laganog hoda![]()
Čekam da pohapsimo radikale i naprednjake u stvari sedlanje, jahanje i razrađivanjebezi iz pakla beograda sta cekas?
Jel ovakve?malo pocni da putujes i zapanjices se kakve su postale evropske prestonice![]()
a zasto je svadba seljacka ako sviraju narodnjaci?
tebi je na svadbi svirao gudacki orkestar![]()
Znam, nažalost. Jedino su Poljska i eventualno Slovačka ostale Edelweiss.malo pocni da putujes i zapanjices se kakve su postale evropske prestonice![]()
slazem se.Znam, nažalost. Jedino su Poljska i eventualno Slovačka ostale Edelweiss.
I mi smo na dobrom putu da postanemo kafena kasaba, pored naših kafenih žvalonja uvozi još braonkastih do crnih.
Jel ovo definicija sa wiki?pravi pokazatelj primitizma je upravo nedostatak razumevanja za drugi ukus..
Ne. Ima restoran na vrhu zgrade preko puta hotela balkanverovatno iz kasine.
ma kakvi. pricas o karuzu.Ne. Ima restoran na vrhu zgrade preko puta hotela balkan
Jeste bzv kad trešte svadbarske pesme unaokolo i vrište sa krova pijani svatovi
a ko kaze da je drugi ukus dobar i ne ugrozava prve?Jel ovo definicija sa wiki?
Fali dodatak "dokle god taj drugi ukus ne ugrožava druge".
Ko kaže da ljubitelj prvog ukusa maltretira druge svojim ukusom?a ko kaze da je drugi ukus dobar i ne ugrozava prve?
Расуло и зла клетва су почеле делују после премештања Штајге тамо..испод бившег БИПа.
svako maltretira svakog ako preteruje.Ko kaže da ljubitelj prvog ukusa maltretira druge svojim ukusom?
Definiši "umereno"?svako maltretira svakog ako preteruje.
ako je umeren ni jedni ni drugi ne maltretiraju one druge.
ovo je uvezeno veseljea sta je problem?
ljudi se vesele.
pravi pokazatelj primitizma je upravo nedostatak razumevanja za drugi ukus..
svadba ce proci..a njegov primitivizam ce ostati..kao da je problem istrpeti jedan dan necijeg veselje u kafani...
Prag, Budimpesta, Varsava.....na to je mislio, ne na propali Pariz.malo pocni da putujes i zapanjices se kakve su postale evropske prestonice![]()
Не засмејавај ме, Лондон, Париз и Брисел су сличнији Кандахару него Београд.Zurle, šargije i onakvo zavijanje pripadaju Kandaharu, ne jednoj evropskoj prestonici.
Па и тамо ће бити слично као у Паризу, у Пољској и Чешкој су већ "проевропске" странке на власти, а можда и у Мађарској.Prag, Budimpesta, Varsava.....na to je mislio, ne na propali Pariz.
bezi iz pakla beograda sta cekas?
Islamofobija se lečiНе засмејавај ме, Лондон, Париз и Брисел су сличнији Кандахару него Београд.