Снимак "атентата" 12.3.2003.

A da li ste primetili suvozača dok su kola izletala napolje iz dvorišta Vlade??? Tri sekunde ranije dešava se atentat na prvog čoveka države, on ranjen ulazi u kola koja kreću, a suvozač - ništa!!! Sedi kao na svadbi! Ni jednog trenutka nije se okrenuo nazad, bar da vidi keko je Đinđić ili može li mu kako pomoći??? Malko čudno!?!?! Šta mislite o tome?
I stalno se priča o nekakva 2 ili 3 pucnja, a lepo se vidi da je premijer normalno prilazio - stajao ispred auta do pucnja kada je i počela pometnja!!! I čim je dobio metak, videlo se da je odskočio unazad malo, odmah je gurnut u auto!?!
Može li komentar na ove dve stvari, molim vas?

Kornel:
Ja mislim, da MUP u ovakvim slučajevima ima pravo, da delove od snimka sakrije od javnosti, ali ipak u tome možemo da se slažemo da je On ubijen, i to na način koji liči na već pomenute države, i na šta nikako ne možemo biti ponosni.
Sorry, ako sam te povredio!

Tacno da MUP ima pravo - ali Glavolomac nema nikakvo pravo da trabunja i
konstruise kojesta - jer nije bio na licu mesta u trenutku zlocina a snimak je FALS!
Bez obzira sto Djindjic nikada nije imao moju podrsku svakako da mi je zao sto
je ubijen premijer moje drzave. Meni bi bilo daleko vece zadovoljstvo da je doziveo
poraz na izborima - a ne da mi se po ceo dan ova njegova boranija penje po ganglijama
pozivajuci se na njegov tragicni zavrsetak zivota.

Cudi me da se niko ne seca jendog detalja. Na press konferenciji posle atentata u SUP Beograd, receno je da je bilo dva strelca, i da je Djindjic ubijen metkom 7,9mm i da je prema tome najverovatnije oruzje snajperska puska Zastava M-59, standardni snajper nase vojske i policije. I posle nekog vremena, odjednom vest: Pronadjena je puska Hekler i koh kojom je ubijen premijer, kalibra 7,62mm, i balisticki nalaz se poklapa sa metkom iz Djindjicevog tela. E sad ja pitam ko je tu blesav? Nije valjda da balisticari MUP-a ne umeju da razlikuju zrno 7,9 i 7,62 medju kojima je ogromna razlika. Nesto je tu od pocetka smrduckalo.

eremita:
Kornel:
Pusti ih... Na njihovo ponašanje odgovor je jedna reč samo, koja počinje sa R, i završava se sa ADIKALI. :lol:
Po njihovoj logici najveći čovek u našoj novijoj istoriji nije ubijen, na način, kako se to radi u Severnoj Koreji, i drugim banana-državama, već se sada odmara u Ibizi. Stvarno su neki operisani od mozga.... I ja sam tek sad razumeo!!!!

Ja svakako nisam VADIKAL :lol: , a snimak ubistva pok.Zorana Djindjica je SVAKAKO PREPRAVLJAN -
sto je mogao da vidi svako ko se bar malo razume u traku. Inace, meni je zao sto je Djindjic
ubijen - ali to nije razlog da pojedini "operisani od mozga" KREIRAJU BAJKE O TOJ TRAGEDIJI
I SVAKI DAN MU PREVRCU KOSTI !

I ja sam primetio kako su pustani "editovani" snimci cunamija iz Azije!
Vidi se kako su birali kadrove i sekli traku, nisu bile cele, ni jedna jedina!

Koja prevara, pa tog cunamija ustvari nije ni bilo !!!
:oops: :oops: :oops: :oops:

jomini:
A da li ste primetili suvozača dok su kola izletala napolje iz dvorišta Vlade??? Tri sekunde ranije dešava se atentat na prvog čoveka države, on ranjen ulazi u kola koja kreću, a suvozač - ništa!!! Sedi kao na svadbi! Ni jednog trenutka nije se okrenuo nazad, bar da vidi keko je Đinđić ili može li mu kako pomoći??? Malko čudno!?!?! Šta mislite o tome?
I stalno se priča o nekakva 2 ili 3 pucnja, a lepo se vidi da je premijer normalno prilazio - stajao ispred auta do pucnja kada je i počela pometnja!!! I čim je dobio metak, videlo se da je odskočio unazad malo, odmah je gurnut u auto!?!
Može li komentar na ove dve stvari, molim vas?

I ja sam primetio kako su pustani "editovani" snimci cunamija iz Azije!
Vidi se kako su birali kadrove i sekli traku, nisu bile cele, ni jedna jedina!

Koja prevara, pa tog cunamija ustvari nije ni bilo !!!
:oops: :oops: (Ti si nov, pa aj necu vise)

Pjer_Nis:
Mozda, ali ovo sto sam ja naveo nije 'najnovije' nego je od dan-dva posle atentata.

Ja sam prolazio tom ulicom (Admirala Geprata) pola sata posle dogadjaja... Da nisma mozda ja deo zavere? (ovo je pitanje za pacenike, nije za ove normalnije)

A inace sat/dva posle atentata sam na poslu pricao sa nekim kolegom: I bilo je pitanje tipa ko ga je ubio? I tada je bilo tih fazona "njegova mafija" u novinama (dal je tad postojao nacional, mislim da jeste). TADA TOG DANA, A I DAN DANAS JE TO MENI JASNO KAO DAN- njega su ubili isti oni koji su to pokusali kod hale limes (Bagzi,Legija,i vrh zemunskog klana).
Da li je i to kod hale limes bilo iscenirano?

Jako je zgodno za psihodeliju da pamtis samo jedan od tri detalja,i da pri tome izmisljas neke svoje nebuloze...

Treba ovde jos roto papira iz stamparije kurir, da se pokriju njih par ovde... :oops: :oops: :oops:

У данашњој Политици је изашао чланак под насловом ЗАСЕДА КОД ЗГРАДЕ ВЛАДЕ СРБИЈЕ, у којем се описује догађај од пре две године. Цитираћу само онај део који се односи на те-ве снимак:

«Тренутак када Бе-Ем-Ве, у којем је рањени премијер, великом брзином излази са паркинга владе у Немањину улицу, забележен је камером Б92 и обишао је свет као једини видео запис овог трагичног догађаја.»

Једина истина у овој реченици јесте да је то снимак телевизије Бе92. Зоран Ђинђић НИЈЕ био у тим колима, нити је он фамозни лик који се сагиње и улази у иста. Човек са снимка је ЗОРАН ЈАНУШЕВИЋ, а Ђинђић је, рањен, у том тренутку лежао на степеницама, пошто је претходно пао разбивши стакло на вратима Владе. Погледајмо шта се каже у наставку текста:

«Званична хронологија каже да је Ђинђић довезен у Ургентни центар у 12.35 часова, без свести, без пулса и без крвног притиска.»

Замислите сада човека без пулса, свести и крвног притиска, како спектакуларно ускаче у Бе-Ем-Ве, као што се то види на снимку. Дакле, јасно је да на снимку НИЈЕ Зоран Ђинђић, али је неко желео да јавност помисли како је то сцена атентата, и како рањеног премијера одводе у болницу. Истина је, наравно, на другој страни. Наиме, у Бе-Ем-Ве-у кога видимо на снимку, налази се рањени телохранитељ - Милан Веруовић, а човек који улази у ауто је, као што смо већ рекли, Зоран Јанушевић. Зоран Ђинђић је за то време, смртно рањен, лежао на степеницама поред улазних врата у зграду Владе, јер нису смели да га помере док не дође полиција и хитна помоћ. Не заборавите да му је метак буквално разнео срце, па је, дакле, лежао већ мртав. У болници су само констатовали смрт.

Поента целе приче је да оно што ми гледамо на телевизији НИЈЕ снимак атентата, што не значи да такав снимак не постоји; напротив. Већ смо констатовали да снимак Бе92 НЕМА ПОЧЕТАК, што значи да се у прве 2-3 секунде могло видети нешто веома значајно, али је неко решио да тај део ИСЕЧЕ.

ja ne vidim oko cega se vi svadjate...

-u prvim kolima bio je Veruovic...

-u drugim kolima bili su Djindjic i Janusevic... covek sa snimka JESTE Janusevic...on je to sam potvrdio... Djindjic je izdahnuo njemu na rukama, u drugim kolima...

jedino sto je meni cudno je sto su prvo vozili Veruovica, a tek onda Djindjica...

i stvarno bih voleo da mi jomini objasni koji snimak je gledao/la na kome se vidi da su Djindjica pogodili, pa se on trgao itd...

snimak atentata ne postoji...postoji snimak onoga sto se desilo odmah posle...

pa kamerman je poceo da snima jer je cuo pucnje...!!!

Zasto Legija ne bi bio oslobodjen, kad evo narod misli da je i sam atentat bio isceniran? A da su njima "smesteni" dokazi i iskazi svedoka za sudjenje...

Krajnje interesantno misljenje,pozamasnog broja ljudi ovde.

A ko je ubio Djindjica se znalo dok ljudi nisu poceli da citaju Kurir i clanke koje pisu Legija,Bagzi i ostali optuzeni... :P :x :P

Dakle za oslobadjanje su (neki jesu sigurno,neki sudeci po stavovima):

-Pobunjenik ("Реч АТЕНТАТ сам ставио под знаке навода зато што се на том снимку уопште не види види атентат, већ ситуација када Зоран Јанушевић улази у кола која панично јуре до Ургентног центра.")

-eremita (snimak ubistva pok.Zorana Djindjica je SVAKAKO PREPRAVLJAN -
sto je mogao da vidi svako ko se bar malo razume u traku. Inace, meni je zao sto je Djindjic
ubijen - ali to nije razlog da pojedini "operisani od mozga" KREIRAJU BAJKE O TOJ TRAGEDIJI
I SVAKI DAN MU PREVRCU KOSTI !)

-jomini (A da li ste primetili suvozača dok su kola izletala napolje iz dvorišta Vlade??? Tri sekunde ranije dešava se atentat na prvog čoveka države, on ranjen ulazi u kola koja kreću, a suvozač - ništa!!! Sedi kao na svadbi! Ni jednog trenutka nije se okrenuo nazad, bar da vidi keko je Đinđić ili može li mu kako pomoći??? Malko čudno!?!?! Šta mislite o tome?" ;
"I stalno se priča o nekakva 2 ili 3 pucnja, a lepo se vidi da je premijer normalno prilazio - stajao ispred auta do pucnja kada je i počela pometnja!!! I čim je dobio metak, videlo se da je odskočio unazad malo, odmah je gurnut u auto!?!")

-Kazanova ("Dabogda se u paklu pekao!"(za Djindjica);
"Sad ne razumem, to njihovo bekstvo i koga su oni zavaravali, kamermana ili snajperistu? Snajperista sigurno nije hteo da prati kola koja beze";
"...a snajperista (ruka mu se pozlatila) gadjao kola ili donji deo ledja, nasega reforseratora... to i mene sad stavlja u dilemu: zasto je zlatnoruki snajperista ispromasivao tolike vrapce pa pogodio u donji deo ledja sveckog reforseratora?)

-Djenka ("A zašto je tada samo jedan snimak napravljen, i to baš od strabe B92, ako je uobičajena praksa da se novinari i snimatelji okupljaju ispred zgrade Vlade i čekaju po ce dan da nekog "uhvate"?)

-Baron Ungern (Tvrdio 8 marta da je optuznica protiv Legije montirana,da ima 'rupe' i da treba da se povuce-tj da ce pasti, e da i on se "razume" u pravo)

-ogledalo (on nije imao nista 'pametno' ni da lupi)

-BanDs (takodjer)

-VecaVestica ("i nisam videla dva automobila vec jedan.") (!)

Eve odgovora na te popisane nebuloze:

1.Veceovestice nije bio JEDAN nego DVA automobila, "nisi obavestena" :oops:

2.Pobunjenik je napravio celu temu, a nije gledao ceo snimak (to mu je i nekekao bila poenta) - Na toj temi punoj nebuloza i prepucavanja imas jednog lika koji je gledao ceo snimak (Jomini) :

Samo sto se to ceo snimak odnosi na snimak oba automobila, a ne na sam pogodak Djindjica (on je pogodjen na ulazu, a ne kod auta, njega su posle uneli u kola.
Dakle pobunjenik se zesce istripovao, bio je i "ceo" snimak na tv, ali sada pustaju samo skraceni.(dakle ono sto je uopste moglo da se vidi - posto kamera ne snima iza ugla !!!)
Covece... :oops: :oops: :oops:

3.Jomini - ujedno covece- Sta ti nije bilo jasno u toj reakciji telohranitelja, JESI LI TI VIDEO SNIMAK ATENTATa NA REGANA, reakcija telohranitelja je BILA IDENTICNA- odmah su ga gurnuli u kola!
A to sto si ti VIEO NEKOG DA SE TRZA ISPRED AUTA -to su telohranitelji ugurivali u kola ranjenika TO NIJE BIO SNIMAK "POGOTKA" !!! :oops: :oops: :oops:

4.Ermyta se bavi opet skracenim snimkom - zasto je isecen, a njemu objasnjenje- ima 2 snimka, eto ljudi gledali (jomini) i da li se isto tako pita za CUNAMI - ZASTO SU EDITOVANI TI SNIMCI NA TELEVIZIJAMA, ZAVERA ILI STA LI? :oops: :oops: :oops:

5.Kazanova se pita zasto brzo voze, kao izbegavaju snajperistu,sta li? - Kazance mojei omiljeni olimpijcu u ispalama - rekoh ti da su ih vozili - u bolnicu covece! :roll: :oops: :oops:

6.Djenka, moj omiljeni olimpijac u ispalama broj2: spominje b92 po svojim fiksacijama - A COVECE: To je bio kamerman Rojtersa, ni ti nemas pojma sa stvarima. :roll: :oops: :oops:

7.Baron Ungern se poziva na svoju pravnu expertizu, i nek se oziva kad je nema, bitno je da zna da treba povuci optuznicu i osloboditit Legiju (Covek procitao u novinama kontra "dokaze" Bagzija i Legije licno!) :P :P :P

8. Ova preostala dvojica (ogledalce, bands) nisu vredna pomena- nisu nista interesantno rekli osim standardnih ... ni neznam, ja ih ne citam takve neargumentovane i banalne.
8)

vecavestica:
Hanteru ,vrlo sam pocastvovana sto sam na prvom mestu??? :wink:
p.s.svi ucesnici nemaju pojma i pisu nebuloze.(za sebe priznajem da bas nisam detaljno upucena a bas me ni ne interesuje.)
volim samo da te nerviram.
pozdrav i mislim da treba aktivno da se ukljucis u politiku.
postoji samo mali problem: mozda pr.......

"za sebe priznajem da bas nisam detaljno upucena a bas me ni ne interesuje.)"

Ne, ne - Hvala tebi prva si priznala da nemas pojma.
One down, 8 to go... (1/9 resenih nebuloza) :D

[

8. Ova preostala dvojica (ogledalce, bands) nisu vredna pomena- nisu nista interesantno rekli osim standardnih ... ni neznam, ja ih ne citam takve neargumentovane i banalne.[/color] 8)[/quote]

:lol: :lol: :D Nesretno dete, a ko je tebe slagao...pa nije ni bilo UBISTVA...klasicno samoubistvo je u pitanju... :wink:

ps. Idem i ja da HEKLAM

ogledalo:

8. Ova preostala dvojica (ogledalce, bands) nisu vredna pomena- nisu nista interesantno rekli osim standardnih ... ni neznam, ja ih ne citam takve neargumentovane i banalne.[/color] 8)
----------

:lol: :lol: :D Nesretno dete, a ko je tebe slagao...pa nije ni bilo UBISTVA...klasicno samoubistvo je u pitanju... :wink:

ps. Idem i ja da HEKLAM

"Nesretno dete, a ko je tebe slagao...pa nije ni bilo UBISTVA...klasicno samoubistvo je u pitanju..."

Hvala i tebi ogledalce, bar si nasao zanimanje kad ne lupas po forumima...
Two down, seven to go...(2/9 resenih nebuloza) :D

Headhunter:
ogledalo:

8. Ova preostala dvojica (ogledalce, bands) nisu vredna pomena- nisu nista interesantno rekli osim standardnih ... ni neznam, ja ih ne citam takve neargumentovane i banalne.[/color] 8)
----------

ps. Idem i ja da HEKLAM

"Nesretno dete, a ko je tebe slagao...pa nije ni bilo UBISTVA...klasicno samoubistvo je u pitanju..."

Hvala i tebi ogledalce, bar si nasao zanimanje kad ne lupas po forumima...
Two down, seven to go...(2/9 resenih nebuloza) :D

Covece....u stvari dete...samo te posmatram i sejem se...ponekad se nasalim sa tobom...ali......mislim da ti treba pomoc....covece koji god forum otvorim ti si tamo i tvoje teme....da li ti uopste zivis van ovih foruma.....posmatram i cudim se....uporedjujem vreme....bukvalno si sve vreme prisutan...cas na jednom forumu...cas na drugom...

Headhunter:
vecavestica:
Hanteru ,vrlo sam pocastvovana sto sam na prvom mestu??? :wink:
p.s.svi ucesnici nemaju pojma i pisu nebuloze.(za sebe priznajem da bas nisam detaljno upucena a bas me ni ne interesuje.)
volim samo da te nerviram.
pozdrav i mislim da treba aktivno da se ukljucis u politiku.
postoji samo mali problem: mozda pr.......

"za sebe priznajem da bas nisam detaljno upucena a bas me ni ne interesuje.)"

Ne, ne - Hvala tebi prva si priznala da nemas pojma.
One down, 8 to go... (1/9 resenih nebuloza) :D
zar bar sada nisi mogao da budes kulturan???
kako si krenuo na kraju ces postati kao ABDULA-niko sa tobom nece hteti da komunicira.
ali dobro-sam si trazio???

Pobunjenik:
Реч АТЕНТАТ сам ставио под знаке навода зато што се на том снимку уопште не види види атентат, већ ситуација када Зоран Јанушевић улази у кола која панично јуре до Ургентног центра. Проблем је у томе што се нама сугерише да је то снимак атентата, па су многи чак помислили да је особа која улази у кола, заправо, Зоран Ђинђић, иако се, када се уради зумирање, јасно види да је то Јанушевић.

Овај снимак је изузетно важан, и могао би да представља кључ решења атентата 12.3.2003. Наиме, тај снимак НЕМА ПОЧЕТАК! Он траје неколико секунди, а почиње од оног тренутка када се Јанушевић сагиње како би ушао у аутомобил. Међутим, поставља се јасно питање: ШТА ЈЕ БИЛО ПРЕ ТОГА? Ако поверујемо у званичну теорију, према којој се камера Бе92 сасвим случајно нашла преко пута зграде Владе Србије, онда морамо да замислимо следећу ситуацију:

- Камера је искључена, јер камерман нема појма шта ће се догодити;
- Почиње пуцњава, и камерман укључује камеру;
- Потребно је 2-3 секунде док се камера укључи, и прве секунде снимка би биле мутне, док се не зумира сам догађај.

Ми овде имамо потпуно супротну ситуацију. Наиме, камера је очигледно ВЕЋ БИЛА УКЉУЧЕНА када је дошло до пуцњаве, НЕМА мутног снимка на почетку, све је беспрекорно одрађено, и не виде се прве 2-3 секунде снимка.

Намеће се закључак је камера Бе92 доведена да сними цео овај догађај, јер како објаснити да је била постављена баш преко пута зграде Владе, да је била на стативама, и да је неопажено снимила пуцњаву и јурњаву колима?

Објашњење које нам нуде бранитељи званичне теорије јесте да се телевизијска екипа тамо нашла игром случаја, како би, тобоже, снимила Гашу Кнежевића. Како то да се ниједна друга камера није нашла на том месту у то време?! Једино разумно објашњење јесте да је екипа Бе92 постлата управо да би снимила догађај који не представља НИШТА, а за који нам се сугерише да представља снимак атентата.

Моје уверење је да се у те прве 2-3 секунде снимка може видети нешто много значајније од уласка Јанушевића у аутомобил, али је тај део исечен приликом монтаже, и никада нам неће бити приказан. Такође је врло вероватно да је постојала и ДРУГА КАМЕРА, која је била постављена у згради ЦИП-а, такође преко пута Владе Србије, али ће јавност и за тај снимак остати ускраћена.

Све у свему, неко је унапред добио информацију да се спрема атентат на премијера, па је послао екипу да то сними. Није први пут да се овако нешто дешава; многи атентати су остали забележени камерама, на пример атентат на краља Александра, или убиство Кенедија.

Да бисмо дошли до истине о овом атентату, неопходно је извршити РЕКОНСТРУКЦИЈУ целог догађаја, и утврдити, између осталог, шта је камера Бе92 тражила преко пута зграде Владе у тренутку убиства Зорана Ђинђића.
posto pises na cirilici, mog mislit koje stranke si pripadnik... :evil:
i ti si jos jedan primer kako ovaj narod obozava teoriju zavere i kako je uvek kriva neka grupa ljudi koji iz mraka, hoce da uniste ovaj nebeski narod... :roll: zar ne mislis da bi bilo previse ocigledno da dodje B92, koji vi radikali toliko obozavate, i da snimi pocetak i kraj atenata?? zar mislis da su toliko glupi da tako nesto urade?
a sto se tice kenedija seljo, naravno da je snimljen kada ga je slikalo na 100tine ljudi?!?! on je ubijen usred ulice dok je masa bila okolo, sta je cudno u tome sto su ga snimali? ne prolazi predsednik USA svaki dan ulicom međede :evil:
boze sto ste vi cpc primitivni. zbog vas i takvih kao vi, ova drzava je na propast osudjena

Headhunter:
Vec sam rekao da je takvih snimaka ispred vlade bilo na desetine i stotine... (da li se iko seca vesti, i tih priloga tj. "pokretnih slika", kao i fotografija u novinama)

Da li se uopste moze sa vama argumentima i primerima?
Ili vi tako izmisljate gluposti bez obzira na zdrav razum?
:?

A i inace ne kapiram vasu pricu ... sta ono je samo bila predstava za javnost, ta brza voznja ka bolnici ?
To je znaci neka mega-zavera, a Legija je nevin i smesteno mu je kao "zrtvenom jarcu", te treba da bude slobodan, a i heroj je...

Lepo rece Milos Vasic, nek nam je bog u pomoci!
zbog čega tolika tenzija između vas dvojice :?: i vrapcima je jasno da je bilo kako je "neko drugi hteo" :?: pa najbolje bi bilo kada bi ubica priznao ubistvo :?: pa još da se postroje u vrstu da se prebrojavaju :roll: čoveka nažalost nema...ubili ga "prijatelji" :roll: previše je sve providno 8) dovoljno je samo pogledati ko je najviše tešio Ružicu, i njenu svekrvu :roll: ubice se uvek vraćaju na mesto ubistva :twisted:

Да је заиста првобитно приказан снимак двоја кола, као што неки тврде, зашто би нам неко исекао тај детаљ и пустио само део када Јанушевић улази у возило?? Према томе, прича о два аутомобила није тачна. Цео снимак постоји, али нам никада није приказан. Тачно је, међутим, да је први пут приказан снимак с ТОНОМ, а да је касније у монтажи тон уклоњен, тако да данас гледамо, практично, неми филм.
Зашто је тон скинут? Ако се сећате, на том првом снимку, дакле с тоном, јасно се могао чути пуцањ. Ако је Ђинђић већ био погођен, и лежао на степеницама, а Веруовић рањен убачен у аутомобил, једина могућност која преостаје јесте да се на снимку чуо фамозни

ТРЕЋИ МЕТАК!!!!

Али, према званичној верзији, било је само два пуцња, иако Веруовић, као сведок догађаја, тврди да их је било ТРИ.

Овде постоји још једна мистерија. Да ли је Ђинђић погођен из улице Адмирала Гепрата, или из Немањине? Због тога је веома битно утврдити када је погођен, да ли приликом изласка из аутомобила или приликом уласка у зграду Владе. Да би се ово утврдило неопходно је обавити РЕКОНСТРУКЦИЈУ ДОГАЂАЈА, премда сами сведоци дају контрадикторне изјаве.

Овај пост сам већ поставио на теми Слобода за Легију (?), али ћу га поновити.

Вештачење атентата није извршено, јер би показало да је био још један стрелац. Можда зато почетак снимка није приказан. Сетите се да баш Запрудеров филм баца у ваздух теорију Воренове комисије о убиству Кенедија. По тој тези, Освалд је убио Кенедија пуцајући му у потиљак, а на снимку се види да се ЏФК-ова глава трза уназад, дакле погођен је спреда.

Ако је стрелац могао да Кенедија у колима која су се кретала упуца у главу, што не би могао и Ђинђића, који је једва корачао? Осим тога, на Ђинђића је пуцано са мање од 200 метара, а одатле и осредњи стрелац може без снајпера, из какве било дуге цеви, да убије човека.

Е, сад, Веруовић говори о три пуцња, а и немачки балистичари који су вештачили оружје и муницију говоре да метак који га је погодио није из исте пушке из које је убијен Ђинђић.

Приде, званична верзија говори да је први метак погодио Ђинђића, одбио се од зида и погодио Веруовића, али то је немогуће, јер би метак ударио у зид под тупим углом, а муниција рикошетира само ако удари под оштрим углом, па и тада не увек - све зависи од кинетичке енергије пројектила у тренутку удара и чврстине подлоге. Ако се појави на форуму неки физичар, молим га да ово објасни у детаље.

Дакле, атентат се одвијао овако: најпре један стрелац онеспособљава Веруовића, како овај не би могао да Ђинђића заштити својим телом, а други са два метка убија Ђинђића.

А не заборавимо и да је обезбеђење било такво да је живот Зорана Ђинђића зависио само од Божје воље. Није спроведен надзор целог блока зграда коме припада зграда владе и аутомобил није ушао у двориште са унутрашње, већ са спољне стране заштитног зида ( који и постоји као мера за спречавање атентата ). И све то када власт "зна да се на премијера спрема атентат"!!! Да ли је то последица што је Ђинђићево обезбеђење било пола приватно пола државно, или је Ђинђић намерно изведен пред нишан, видећемо.

Pobunjenik: "Овде постоји још једна мистерија. Да ли је Ђинђић погођен из улице Адмирала Гепрата, или из Немањине? Због тога је веома битно утврдити када је погођен, да ли приликом изласка из аутомобила или приликом уласка у зграду Владе. "

Nemanjina, Nemanjina...Ha-ha, gremlini, mali zeleni ljudi
:lol: :lol: :lol:

Baron Ungern: "А не заборавимо и да је обезбеђење било такво да је живот Зорана Ђинђића зависио само од Божје воље. Није спроведен надзор целог блока зграда коме припада зграда владе и аутомобил није ушао у двориште са унутрашње, већ са спољне стране заштитног зида"

Djindjic je sam izabrao svoje obezbedjenje kao takvo,i reko posle pokusaja atentata kod hale limes~ da ako neko misli da ga ubije,nece spreciti reforme u Srbiji!
:oops: :oops: :oops: :oops:

A zastitni zid o kome pricas tada nije postojao !!!

:shock: :oops: :shock: :oops:

Tebi bi bilo bolje umesto da past-ujes svoje misljenje malo uradis proveru sa zdravim mozgom...? :oops:

Back