Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu da virujem kako lipo pada,pa mene ni Bog ne bi potjerao u kucu,sledila bi se na njemu uz igru mislimDanasnji nastavak padanja
Ovisno koliko je dubok i na koliku udaljenost. Iscrpno je hodati po snijegu koji mi je do koljena, a malo mi fali od 2 metra visine. Na pocetku izgleda lako, ali kasnije postaje sve teze. Najbitnije je da se ne precjenim jer onda moze biti gadno.Prekrasne slike.....Mislim da je predivno setati kroz njega.....
Raditi andele na terenu koji poznajem je odlicno. Ne radim andele svugdje jer postoji mogucnost da se nasadim na neku gotu ispod.Ne mogu da virujem kako lipo pada,pa mene ni Bog ne bi potjerao u kucu,sledila bi se na njemu uz igru mislim
Tocno ti zavidi....Ja sam zadnji put hodala po njemu bio je pola cmOvisno koliko je dubok i na koliku udaljenost. Iscrpno je hodati po snijegu koji mi je do koljena, a malo mi fali od 2 metra visine. Na pocetku izgleda lako, ali kasnije postaje sve teze. Najbitnije je da se ne precjenim jer onda moze biti gadno.
Kakva bijeda to se otopi za par minuta ako je suncanoTocno ti zavidi....Ja sam zadnji put hodala po njemu bio je pola cm![]()
![]()
![]()
![]()
Odi malo u gorske krajeve pa ce imat. Znam sta je bura na moru sam roden i zivio veci dioDa mi je to doziviti tako da pada samo jedan dan,meni od srece bi srce puklo u pm.....Mi imamo buru i kisu,a ovi blize grada imaju Juzinu ,,kod njih nikad bure....Nama jedino od Italije moze da padne,a to je nikad...
Znam i zato sam poslala novi post, izvinite!Ne radi link.
Ne moras mi persiratiZnam i zato sam poslala novi post, izvinite!
Sjednes u auto (ako vozis) prodes tunel Sv. Rok i vec si u Lici. Prije pogledas ako ima snijega da se ne vozis bezvezeI ja bi to biloda pada,a necu ovu dosadnu kisu.