Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Moguce, na bliskom istoku samoubica nikad nije nedostajalo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moguce, na bliskom istoku samoubica nikad nije nedostajalo.
Знам... најбољи сајт на интернету....Prenosiš link sa Infowarsa?
Znaš li išta o tom sajtu? Pogledaj malo.
Још само фали вечерас оваква иста слика из неке луке у Израелу, и имамо пандорину кутију отворену...
Hoće. gospod Bog kad pošalje munje s onoga sveta...Pazi ! kad tad ce neko sprziti Izrael !!!!!
Ко је луд да жели зло било коме па и Израелу...?To možeš samo da sanjaš. Dogodiće se nikad.
Значи нуклеарка...
Ко је луд да жели зло било коме па и Израелу...?
Ово мајмунисање и прети Израелу и ти сатанисти који су га извели, желе уништење јевреја...
И шта су те будале донеле јеврејима... сигурност?Puni Hezbolahovi magacini prete Izraelu. A ovo su diigle u vazduh izraelske snage. Dal vojska, dal Mosad videćemo.
Ти ниси при себи, ако не видиш да је ово порука за нуклеарни рат... ко бре да жели тај рат, кад у њему нема победника, само поражених...Ajd ne lupetaj. Imam utisak, da mnogo vas buudala, priželjkuje pravi nuklearni rat. Čisto me zanima da li ste pri sebi?
ja nisam rekao da eksplozije nije bilo nego da je onaj snimak koji sam komentarisao i koji je bio postavljen ovde na forumu bio lažan i dalje stojim iza te tvrdnje
Možda islamskoj zajednici hrvatske?Prenosiš link sa Infowarsa?
Znaš li išta o tom sajtu? Pogledaj malo.
A da li je neka normalna zemlja dala izjavuSirija i Rusija salju poruke podrske.
Izrael nudi medicinsku i humanitarnu pomoc.
Čilska šalitra ipakNazalost zilot ce biti razocaran jer nije nuklearka.
Francuzi i Kanadjani nude pomoc.A da li je neka normalna zemlja dala izjavu
Normalan fenomen na krsti,cim se negde malo zakuva idiotima se prividjaju nuklearni ratovi.Ajd ne lupetaj. Imam utisak, da mnogo vas buudala, priželjkuje pravi nuklearni rat. Čisto me zanima da li ste pri sebi?