Snaga vs. kondicija

A?

• snaga

• kondicija

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ljudi dajte da skupimo pare da kupimo Georgiju kreatin bre da se "nabudzi" i 'napuca" a ???
:hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf:

E a ladno bi vise, brze i jace motao onu biciklu sto vozi, a ne bi morao da ugradjuje lake delove pa da mu bicikla ide brzo, kada imas SNAGU ne treba ti neka ultra mega giga super spid bicikla koja sama okrece pedale :rotf:

Ajde stvarno da mu kupimo kreatin, i da mu platimo 2 meseca u nekoj teretani to je 200 din po coveku sa foruma, samo dajte ziro racun ja uplacujem pare :cool:

Da se nabudzi i georgije jednom za "sve te njegove godine vezbanja" hahah da dozivi i on taj osecaj, kada bi "i rodjenog caleta ubio, kada levom sahranjujes a desne se i sam plasis"
:rotf:

ti da imas nesto cime se ponosis i sto je stvarno dobar rezultat odgovorio bi odma coveku...a ovako razmisljas o nekim ZACKOLJICAMA...!!!!!

i sad ces kao posle 5 postova da mu odvalis neki broj koji, ne da ne mozes da izvozis, nego ni u snu...

ali dobro...laganini...

Ne srce samo ni mene ne zanima ko kolko dize iz bendza..ono nisam u fazonu ni da se hvalim ni da kudim..konstruktivno razmenjujemo misljenja..neko radi snagu neko ide na kondiciju..ja sam reko da od snage ne moz kondicija ko od kondicije snaga

Ne srce samo ni mene ne zanima ko kolko dize iz bendza..ono nisam u fazonu ni da se hvalim ni da kudim..konstruktivno razmenjujemo misljenja..neko radi snagu neko ide na kondiciju..ja sam reko da od snage ne moz kondicija ko od kondicije snaga

NE to to je logicka greska

ako A nije B , onda ni B nije A,

NE moze A=B, ali B negacija A , razumes ?

Tj ako iz snage ne proistice kondicija, ni iz kondicije ne proistice snaga....

To je isto kao da si rekao -
1) Covek je zivo bice
2) Zivo bice nije covek
konkluzija: COVEK NIJE ZIVO BICE - i to se onda kosi sa tvojom prvom premisom ili konstatacijom....

E dobro nea sad potrebe da filozofiramo..opet ne pricam o pro sportistima koji rade i jedno i drugo..nego kad imam kondiciju automatski sam sposobniji da radim na snazi..a kad sam sad imao snagu od zimus i nisam se bas lakse vracao u kondiciju..ono ajde pricamo o nekom zemljoradniku jakom ko zemlja..naravno da nema kondicije za razne sportove..o tome pricam i ko sto rekoh za retke sportove je snaga primarna..ako ocete da se na to osvrnete mozemo da polemisemo dalje

Back