Sn0b li$t@

Ti mislis da je snob zato sto pise onako cudno bez pola slova i...
Pa ako neko tako pise ne moze biti snob, jer snob je valjda onaj koji smara itako slicne stvari.
Ako nas on ne trpa nego zaista onako pise onda nije snob nego je malouman sto svakako da nije tacno.

Сноб-човек који се представља и покушава да се понаша као неко из високог друштва,а уствари је нека сељачина из Малог Крстовог села.

Dobro to je bukvalno znacenje rijeci snob, ali mi tako kazemo kada hocemo da kazemo da neko smara...
Ma daj MAXI da je malouman nebi uspio da se uloguje na forum, a kamoli da te ovoliko trpa.
Promjeni lokaciju, stvarno ti kazem ne pristaje ti............................................

iguman stefan:
Dobro to je bukvalno znacenje rijeci snob, ali mi tako kazemo kada hocemo da kazemo da neko smara...
Ma daj MAXI da je malouman nebi uspio da se uloguje na forum, a kamoli da te ovoliko trpa.
Promjeni lokaciju, stvarno ti kazem ne pristaje ti............................................

Pa to nije u redu. Reci treba upotrebljavati pravilno, tj. onog koga smara nazivaj lepom, relativno novom recju - smarac.

Pop2:
Сноб-човек који се представља и покушава да се понаша као неко из високог друштва,а уствари је нека сељачина из Малог Крстовог села.

e upravo ;-) snobovi su malogradjani koji se ponasaju kao da imaju mnogo love i da pripadaju visokom drustvu... ;-)

i ne moze se koristiti nepravilno rec jbg, recimo da ja kazem sir, oni meni "sta sir?" ja kazem, ma ja zovem pusku sir... :lol: :lol: :lol:

Maxa Grocka:
evo ovako:
ovo je snob lista na Humor-u
primetio sam da se u zadnje vreme otvaraju strašno gloope teme i ppostuju još glooplje poruke.
Pravo da nepravi listu se mene ima i trick-trick koji mi je i dao ideju
Za sada lista izgleda ovako:

1.tulumar
2.Noblak
3.Master Of The Air
4.Jedite kod Djoa
5.Lammbada

To sto si provalio Knjigu Debila na podforumu Igre, sta, sada svako moze da kopira neciju ideju (u ovom slucaju moju). Ako si otvorio bukvar i stigao do 5. strane (i pretekao svog cjaleta koji je na 3. strani), time sto si savladao citanje neznaci da treba da krades necije ideje

Nisam ni video to na podforumu igre !!!!
Naglasio sam u prvoj poruci da mi je ideju dao trick-trick !!!
a čini mi se da i ti nisi stigao više od 5. strane u bukvaru !!!!
Sledeći put razmisli pre nego što napišeš neku glupost!!!

Back