Hitchcock
Aktivan član
- Poruka
- 1.685
:grin:SHARGAREPA:BRAVOOO!!!!!! Konačno neko pametan!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:grin:SHARGAREPA:BRAVOOO!!!!!! Konačno neko pametan!!!!

lol:
Dobro postavio sam glupu temu.I sto sam sad snob mislim nije da sam bogat(I wish) ne razumemMaxa Grocka:10.BELFABIO
ja stvarno ne razumem....

BELFABIO:Kome meni

dump......coco_mademoiselle:Pa pusti ga, ni on sam ne razume...
Dete, ko je tebi dao komp i net u ruke?! :shock:
E ljudi, gde ce vama dusha....![]()
![]()
![]()
kad porastem kao TI????Dacman:Maxo kad porastes, shvatices![]()
razmišljao sam...bolje da ne postuješ više nigde....coco_mademoiselle:Ne, nego ovom klincu, Maxi... Joj, ja bih to shutala dok ne crkne! On ce mene na snob listu...![]()
E ja bolje da vishe ne postujem ovde, samo ce mi pritisak skochiti![]()
![]()
Kakve veze sad ima ovo sa bogatstvom......BELFABIO:Dobro postavio sam glupu temu.I sto sam sad snob mislim nije da sam bogat(I wish) ne razumem:???: :-|
SPAM!!!!SHARGAREPA:
Maxa Grocka:razmišljao sam...
Spamerko!
o glupavi coveceMaxa Grocka:evo ovako:
ovo je snob lista na Humor-u
primetio sam da se u zadnje vreme otvaraju strašno gloope teme i postuju još gluplje poruke.
ne! ja sam od tebe stariji godinu-godinu ipo al ipak sam (cini mi se) dosta zreliji od tebe. kad napunis 15 godina, jos uvek ces se ponasati ko klinac. a mozda kad se ozenis i pogledas owu temu, mozda ces shvatiti kakvo si dosadno sovinisticko dete bio!Maxa Grocka:kad porastem kao TI????
axaxaxaxaxa e za ovo si u pravu xaxaxa! Zamisli nekog lika zezaju tako sto ga zovu "maxa grocka" muhahahabanegad:o glupavi covece
da li ti uopste znas sta znaci rec snob
i ko si ti da uopste sastavljas neke liste
kojoj listi ti pripadas
reci cu ti ja - nijednoj
imamo snobove, smarace, ficfirice, licimure, pedere, demone a ti si jednostavno maxa grocka
mozes da posluzis kao karakterna osobina
vidi ga ovaj je pravi maxa grocka