Sn0b li$t@

Maxa Grocka:
Kakve veze sad ima ovo sa bogatstvom......
Ooooo boze sa tobom se zaista ne isplati razgovarati. :roll:
A evo posto sam danas dobre volje da ti kazem sta je snob:
Snob je neki bogatas koji pripada visem sloju drustva i misli da je samo zato sto ima vise materijalnih dobara iznad drugih.Ko on je nesto posebno.
Eto sta je snob i ne znam kako ti ovde uopste odredjujes ko je snob, a ko nije?

BELFABIO:
Ooooo boze sa tobom se zaista ne isplati razgovarati. :roll:
A evo posto sam danas dobre volje da ti kazem sta je snob:
Snob je neki bogatas koji pripada visem sloju drustva i misli da je samo zato sto ima vise materijalnih dobara iznad drugih.Ko on je nesto posebno.
Eto sta je snob i ne znam kako ti ovde uopste odredjujes ko je snob, a ko nije?
dobro,ajde i pametni greše ( :mrgreen: )....ne možete se vi nazvati snobovima....možete se nazvati SMARAČIMA.....zao se ja,lično i personalno,izvinjavam svim smaračima što sam ix nazvao snobovima.....što oni nisu.....

Maxa Grocka:
evo ovako:
ovo je snob lista na Humor-u
primetio sam da se u zadnje vreme otvaraju strašno gloope teme i postuju još gluplje poruke.
Pravo da nepravi listu se mene ima i trick-trick koji mi je i dao ideju
Za sada lista izgleda ovako:

1.tulumar
2.Noblak
3.Master Of The Air
4.Jedite kod Djoa (BANOVAN NA 30 DANA )
5.Lammbada
6.Nastjenka
7.SHARGAREPA
8.Slobodance
9.coco_madmoiselle

nadam se uskorom povratku Djoa

Maxa Grocka:
dobro,ajde i pametni greše ( :mrgreen: )....ne možete se vi nazvati snobovima....možete se nazvati SMARAČIMA.....zao se ja,lično i personalno,izvinjavam svim smaračima što sam ix nazvao snobovima.....što oni nisu.....

Jel se to meni chini, ili si ti sebe nazvao PaMeTnIm?! :lol: Ma daj... Nemoj da preterujesh...

Xexe... Lichno je isto shto i personalno, tako da nema potrebe pisati tu rech dva puta (mislim srpsku rech i tudjicu), jer time samo pokazujesh da ne znash pravo znachenje te rechi (personalno)! :roll:

A shto se tiche izvinjenja, to je bilo neshto najpametnije od tebe! ;-) Samo, ja zahtevam i nadoknadu za pretrpljeni dushevni bol... :lol:

Nemam nameru da se svađam ni sa tobom ni sa bilo kim,jer je najlakše posvađati se sa nekim.....
I još nešto:
Molim te nemoj da me učiš pravopisu jer kada sam prošli put bio na takmičenju iz srpskog bio sam treću na teritoriji grada Beograda,sada ponovo idem na gradsko i nameravam da osvojim opet makar treće mesto.....

P.S.
(post skriptum)
Za one kojima nije jasno zašto sam ja oupšte otvarao ovu temu:
"Pogledajte prvi post!"

Maxa Grocka:
E pa sad idi lepo i promjeni naziv teme.A sto se tice pameti ti da si imao iole pameti u glavi ne bi napravio ovu debiloidnu temu, i ne bi je nazvao snob listom.

Maxa Grocka:
Nemam nameru da se svađam ni sa tobom ni sa bilo kim,jer je najlakše posvađati se sa nekim.....
I još nešto:
Molim te nemoj da me učiš pravopisu jer kada sam prošli put bio na takmičenju iz srpskog bio sam treću na teritoriji grada Beograda,sada ponovo idem na gradsko i nameravam da osvojim opet makar treće mesto.....

P.S.
(post skriptum)
Za one kojima nije jasno zašto sam ja oupšte otvarao ovu temu:
"Pogledajte prvi post!"
kao prvo: coco ti je rekla da si napisao lično i personalno, i da su te dve reči, u stvari sinonimi, a to uopšte NEMA veze sapravopisom, kao što si ti napisao;
kao drugo: hvališ se kako si bio treći na gradskom, a napisao si oupšte :roll: , ako ćemo baš tako :evil: :evil: :evil: :evil: !!!!!!!!!!!!!!

Back