gost 279531
Stara legenda
- Poruka
- 80.235
Zajebana ti ova tema 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja se pitam..Sta ce mi bivsi na vencanju?
Vasa kuma i dobra drugarica na vasem vencanju se smuva sa vasim bivsim tipom koga ste volele.
Kako biste reagovale na to?
Da li muskarac treba da ima nekih ograda od ovako necega ili ne?
Numera za kraj
Ne bih...pa sta ima da smatram za ozdaju kad je on bivsi.
al kao ona je rekla neku rec(simpa slatko svidja)koju je navodno(msm sasvim moguce a da nisam skontala)koristila za sve momke koji joj se bas svidjaju i ranije..i ako ona tako nesto kaze to znaci da ne bi trebalo da avanzujem,tj da se povatam sa njim..
a brate ja se sa njim smuvala jer mi doslo,nit sam razmiisljala o tome sta je ona rekla ranije a i da jesam ne bi to uzimala kao bitni faktor.jer smaram da ako je neko u vezi taj nema prava da haltira druge osim ako se dr ne upustaju u vezu sa nekim njihovim velikim i strasnim bivsim ljubavima...
To uvek nastaje iz ljubomore, zavisti, kompleksa ili sto bi neko rekao biovlasti. Ona ga je markirala i njen je. Po toj logici da si htela nesto sa njim trebala si da je pitas da li joj je frka da se smuvas sa njim.
Ne bi mogla da ti zabrani, a ne bi mogla ni da ti prebaci kasnije.
Neke moje ortakinje u par puta su ovako nesto odradile. Kad markiraju tipa i svidja im se, a on krene da muva pogresnu kazu joj nesto tipa:"Ubicu te ako se ne smuvas sa njim.".
I na kraju se opet posvadjaju, ko zna oko cega kasnije, ne pricaju mi bas sve, a ovakve stvari su verovatno samo povod.
Meni su zenske fore mnogo zanimljivije i sofisticiranije. Muskarci su prosti.![]()
al tomeni nije jasno,vidi ga prvi put ne lozi se na njega decenijama ili slicno..To uvek nastaje iz ljubomore, zavisti, kompleksa ili sto bi neko rekao biovlasti. Ona ga je markirala i njen je. Po toj logici da si htela nesto sa njim trebala si da je pitas da li joj je frka da se smuvas sa njim.
Ne bi mogla da ti zabrani, a ne bi mogla ni da ti prebaci kasnije.
Neke moje ortakinje u par puta su ovako nesto odradile. Kad markiraju tipa i svidja im se, a on krene da muva pogresnu kazu joj nesto tipa:"Ubicu te ako se ne smuvas sa njim.".
I na kraju se opet posvadjaju, ko zna oko cega kasnije, ne pricaju mi bas sve, a ovakve stvari su verovatno samo povod.
Meni su zenske fore mnogo zanimljivije i sofisticiranije. Muskarci su prosti.![]()
al tomeni nije jasno,vidi ga prvi put ne lozi se na njega decenijama ili slicno..
ja bi bila u fazonu jbgnije mem izabrao ali samo napred ribo jess neko ce da dobije macana![]()
Nema to veze da li je u vezi ili nije. Ispadas nevinasce kad to ne znas.
Ako trenutni "nije nesto" bolji se uvek trazi.
Ili mozda nisi nevinasce cim si se smuvala sa tim.
- - - - - - - - - -
Biovlast. Ona je riba i opasna macka, a ti si joj preotela cak i trenutnu fantaziju. Tebe nije smatrala opasnom mackicom vec srednjom, njenom prvom ili drugom pratiljom...
"Kako on da bude retard da odabere tebe umesto nje." i "Kako si se ti usudila da budes sa njim".![]()
jbt ti ne kontas njoj se taj lik svidja(moguce msm i od ranije,al ajd da je i trenutno baaaas joj se vidja)i zamisli ti da si zensko i tako kazes dr i ona se posle sat vremena smuva sa tim likom koji ti je drag,a mogla je sa bilo kim u kuci gde bas sa njim...
a dr zamisli ti si i dalje devojkai pomalo se lozis na tipa nekog naravno ne nista ozbiljno i riba se smuva sa njim i sad postoji mogucnost jos da ga povremeno vidjas...
u sv sl msm da je najveci problem bilo to prvo...
i to sto msm evo ne secam se vise al mislim da je ona rec svidjam ili kojq god bila sifra za bas se svidja(ili duze mi se svidja ili st god)...
u sv sl nikad nije bila maliciozna ili da glumi ludilo i sta god..
zapravo to je osoba sa najboljim sklopom vrlina koju poznajem i ovo je bila jedina svadja i istoriji nasoj tako da nije to sto pricas..
Ja pamtim sve ko slon.ne odgovori mi niko jel pamtite vi sve sitnice i dogadjaje koje vam prepricaju?
ja sve redom zaboravljamXD
al zamisli da imasnekog ko te je bas povredio a bio je skoro paljubav tvogzivota i sad svaki put ona sa njim,msm i kod udaje ne mozes basda budes ravnodusna ako je bilo klanja i sranja sa nekim i sad ti s njim paradiraju pred nosem...tj mislim da osim ako nije proslo isusa hrista vremena od te veze a ljudi se uglavnom udaju u 30tim teso da bi rekla eeee baas mi nista ne znaci i kad ga vidim ne osecam setotalnolose...
msmne bi ni ja to shvatila kao izdaju al kontam da ne bi volela da ga dovede na svadbu ako ne mora a ako mi je bio 2 ,3 decko pre muze,tj neki skoriji(tj njegova umila faca miizaziva povracanje ili patnju)