Smuvati sa se kumom-drugaricom bivse devojke

Vasa kuma i dobra drugarica na vasem vencanju se smuva sa vasim bivsim tipom koga ste volele.
Kako biste reagovale na to?

Da li muskarac treba da ima nekih ograda od ovako necega ili ne?

Numera za kraj

axaxaxaxa pesma:rotf:
u sv slucaju to zavisi od osobe do osobe,ja sam u fazonu da da li je uredu da ti drugarica smuva bivseg zavisi od
1.vremena kad je bila ta veza,tipa raskinula juce pre 3 god itd..
2.koliko je trajala
3.koliko je lik bio znacajan
....
u sv slucaju ako je neki davno zaboravljeni nebitni lik onda je ok, a ako je bitan ono da je bilo neko ludilo sa njim ne bi bilo lepo da mi se drugarica spandja osim ako to nije bas ljubav njenog zivota...
a ako se vec udajem ovo ono i recimo taj me je li povredio itda ona se spandja s njim onda je ok samo ako ga ne dovede na svadbu i po mogucstvu izbegava zajednicka okupljanja...

u sv sl ja sam libeeralna jako po ovom pitanju...

a vidi sta mi se desilo pre par godina:
znaci blejali mi kod nekog lika na zurci i meni moja najbolja drugarica koja ima decka(ono voli ga ne vara ga itd..)na pola zukre pokaze lika i kaze kako je sladak ili neki izraz,i ja jos kazem nije mi vau vau nismo ni pricale o njemu 2 recenice,i posle je proslo neko vreme i pred kraj zurke stratuje mene taj lik i ja se smuvam s njim(ono izvatali se na jedno vece),i posle nekoliko meseci na rodjendanu drugarice smo dosli do te price da nije lepo sto sam se ja sa njim smuvala..
ja reko wtf?
jer mi prvo nije jasno jer riba imaa decka itd..
al kao ona je rekla neku rec(simpa slatko svidja)koju je navodno(msm sasvim moguce a da nisam skontala)koristila za sve momke koji joj se bas svidjaju i ranije..i ako ona tako nesto kaze to znaci da ne bi trebalo da avanzujem,tj da se povatam sa njim..
a brate ja se sa njim smuvala jer mi doslo,nit sam razmiisljala o tome sta je ona rekla ranije a i da jesam ne bi to uzimala kao bitni faktor.jer smaram da ako je neko u vezi taj nema prava da haltira druge osim ako se dr ne upustaju u vezu sa nekim njihovim velikim i strasnim bivsim ljubavima...

i onda dodjosmo do zakljucka koji je je mozda smesan drugima al meni bitan da
ne razmisljaju i ne vrednuju dr ljudi stvari isto kao i ja,i to sto meni nesto nijelogicno i ne smeta mi ne znaci da nece smetati nekom dr...

tj ja smatram da treba da zrtvujem svoja osecanja zbog dr ako su tudja osecanja srece veca od mog osecanja nesrece(a pritom to osecanje nesrece nije neko enormno)...al isto tako ne mogu od dr da ocekujem da se ponasaju i misle isto ko ja...

- - - - - - - - - -

i toje zapravo bio jedini put da sam se stvarno rasparvljala sa njoim i iosto vece smo se setali i svadjali i plakali :confused:tj ja bar...

- - - - - - - - - -

ee sad sam se setila dr primera...buahahha al ovo mi je najace..
bila isto sa dr drugaricom u teatru daaaavno i ona se smuvala sa nekim likom i ja se zagledal na trenutak u njega,(bas mi je licio na jednog mog bivseg a i bio je lep),ee i nesto je bilo posle na foru da sam je ja sl dan pitala kako je bilo ili neka fora,da bi mi opet posle par meseci ona rekla kako samje pogledala lose ljubomorno kad se smuvala(majke mi nisamXD) i kao sto sam je cimala posle sled dan(nesto opet na foru kako ne razume sto joj pp a mne zanimalo kako je bilo i normalno mi da itam pa pitala bi i sestru i bilo kog e kako je bilo na prvom dejtu daj detalje ovo ono)..znaci neka teska glupost.....

- - - - - - - - - -

brate nerviraju me svi sad kad razmislim niko nikad ne kaze odma sta mu je na umu nego sacekajupare meseci taman da ja zaboravim pola detalja:dash::lol:
ovo ova dr kad mi je pricala opet sam bila u fazonu wtf??:dash:

- - - - - - - - - -

Ne bih...pa sta ima da smatram za ozdaju kad je on bivsi.

al zamisli da imasnekog ko te je bas povredio a bio je skoro paljubav tvogzivota i sad svaki put ona sa njim,msm i kod udaje ne mozes basda budes ravnodusna ako je bilo klanja i sranja sa nekim i sad ti s njim paradiraju pred nosem...tj mislim da osim ako nije proslo isusa hrista vremena od te veze a ljudi se uglavnom udaju u 30tim teso da bi rekla eeee baas mi nista ne znaci i kad ga vidim ne osecam setotalnolose...
msmne bi ni ja to shvatila kao izdaju al kontam da ne bi volela da ga dovede na svadbu ako ne mora a ako mi je bio 2 ,3 decko pre muze,tj neki skoriji(tj njegova umila faca miizaziva povracanje ili patnju:rotf:)

al kao ona je rekla neku rec(simpa slatko svidja)koju je navodno(msm sasvim moguce a da nisam skontala)koristila za sve momke koji joj se bas svidjaju i ranije..i ako ona tako nesto kaze to znaci da ne bi trebalo da avanzujem,tj da se povatam sa njim..
a brate ja se sa njim smuvala jer mi doslo,nit sam razmiisljala o tome sta je ona rekla ranije a i da jesam ne bi to uzimala kao bitni faktor.jer smaram da ako je neko u vezi taj nema prava da haltira druge osim ako se dr ne upustaju u vezu sa nekim njihovim velikim i strasnim bivsim ljubavima...

To uvek nastaje iz ljubomore, zavisti, kompleksa ili sto bi neko rekao biovlasti. Ona ga je markirala i njen je. Po toj logici da si htela nesto sa njim trebala si da je pitas da li joj je frka da se smuvas sa njim.
Ne bi mogla da ti zabrani, a ne bi mogla ni da ti prebaci kasnije.

Neke moje ortakinje u par puta su ovako nesto odradile. Kad markiraju tipa i svidja im se, a on krene da muva pogresnu kazu joj nesto tipa:"Ubicu te ako se ne smuvas sa njim.".:lol::fdlan:

I na kraju se opet posvadjaju, ko zna oko cega kasnije, ne pricaju mi bas sve, a ovakve stvari su verovatno samo povod.:lol:

Meni su zenske fore mnogo zanimljivije i sofisticiranije. Muskarci su prosti.:lol:

To uvek nastaje iz ljubomore, zavisti, kompleksa ili sto bi neko rekao biovlasti. Ona ga je markirala i njen je. Po toj logici da si htela nesto sa njim trebala si da je pitas da li joj je frka da se smuvas sa njim.

Neke moje ortakinje u par puta su ovako nesto odradile. Kad markiraju tipa i svidja im se, a on krene da muva pogresnu kazu joj nesto tipa:"Ubicu te ako se ne smuvas sa njim.".:lol::fdlan:

I na kraju se opet posvadjaju, ko zna oko cega kasnije, ne pricaju mi bas sve, a ovakve stvari su verovatno samo povod.:lol:

Meni su zenske fore mnogo zanimljivije i sofisticiranije. Muskarci su prosti.:lol:

ne razumes nije ona uopste u tom fazonu nego jednostavno je mislila da ja znam sta to sto ona kaze znaci,i njoj ako se neko visew svidi(iako je u vezi)nije lepoda se ti(tj ja) sad muvas sa njim jer njoj lik znaci..i onda je ispalo da ja ignorisem njena osecanja,a ja nit sam znala da ona koristi tu rec(koju god evo opet zaboravila,da ne napominjem da ja bukvalno zaboravljam sve price vezane za tudje momke,ponekad cak iimena:lol:) nit da je to sto radim lose...
al eto bukvalno sam iz toga naucila da nema svako isti sistem vrednovanja,i da ne treba svoje emocije i ocekivanja da reflektujem na druge...

a ovo dr boldovano jeste tako zato su meni muskarci bolji jer on kaze gladan sam ,onda je gladan ,ruzno je ruznolepo je lepo...
a ne ono tipa zenska ti pravi rucka svaki dan i odluci da jedan dan nece npr..i ti tako ides kroz nedelju mislis sve normalno kad cvrc ona ljuta sve vise svakim danom,sta ti je nista.dok na kraju ne saznas da je ona htela da i ti njoj napravis rucak a ne samo ona da pravi,al ono zene al zapamti nikad ne kazu ono sto misle vec ocekuju da
ti znas sta ona misli,da si udubljen i u svaku najbanalniju materiju:rotf:

msm da je problem inace sto zene svaku sitnicu premisljaju i ocekuju da je muskarcima stalo do svake sitnice i da ce da toj situcaiji posvete 3h proucavanja ko one,a muskarci se uopste ne udubljuju u dublje analize ko one:rotf:

zapravo zene ocekuju telepte a dobiju :ovca: :rotf:

- - - - - - - - - -

e da htedoh da piam kad stevec tu:
jel ja imam lose pamcenje ili je normalno da ljudi zaboravljaju dogodovstvine i poneka imena bivsih momaka(ili devojaka) svojih prijatelja?
mj mozak funkcionise po principu vise nije bitno briiiiiiiiiiiisi bzzzzzzzzzzzz:rotf:

- - - - - - - - - -

al tomeni nije jasno,vidi ga prvi put ne lozi se na njega decenijama ili slicno..
ja bi bila u fazonu jbgnije mem izabrao ali samo napred ribo jess neko ce da dobije macana:D

Nema to veze da li je u vezi ili nije. Ispadas nevinasce kad to ne znas.;)
Ako trenutni "nije nesto" bolji se uvek trazi.:)

Ili mozda nisi nevinasce cim si se smuvala sa tim.:zper:

- - - - - - - - - -

al tomeni nije jasno,vidi ga prvi put ne lozi se na njega decenijama ili slicno..
ja bi bila u fazonu jbgnije mem izabrao ali samo napred ribo jess neko ce da dobije macana:D

Biovlast. Ona je riba i opasna macka, a ti si joj preotela cak i trenutnu fantaziju. Tebe nije smatrala opasnom mackicom vec srednjom, njenom prvom ili drugom pratiljom...
"Kako on da bude retard da odabere tebe umesto nje." i "Kako si se ti usudila da budes sa njim".:per:

Nema to veze da li je u vezi ili nije. Ispadas nevinasce kad to ne znas.;)
Ako trenutni "nije nesto" bolji se uvek trazi.:)

Ili mozda nisi nevinasce cim si se smuvala sa tim.:zper:

- - - - - - - - - -

Biovlast. Ona je riba i opasna macka, a ti si joj preotela cak i trenutnu fantaziju. Tebe nije smatrala opasnom mackicom vec srednjom, njenom prvom ili drugom pratiljom...
"Kako on da bude retard da odabere tebe umesto nje." i "Kako si se ti usudila da budes sa njim".:per:

jbt ti ne kontas njoj se taj lik svidja(moguce msm i od ranije,al ajd da je i trenutno baaaas joj se vidja)i zamisli ti da si zensko i tako kazes dr i ona se posle sat vremena smuva sa tim likom koji ti je drag,a mogla je sa bilo kim u kuci gde bas sa njim...
a dr zamisli ti si i dalje devojka:lol: i pomalo se lozis na tipa nekog naravno ne nista ozbiljno i riba se smuva sa njim i sad postoji mogucnost jos da ga povremeno vidjas...
u sv sl msm da je najveci problem bilo to prvo...
i to sto msm evo ne secam se vise al mislim da je ona rec svidjam ili kojq god bila sifra za bas se svidja(ili duze mi se svidja ili st god)...
u sv sl nikad nije bila maliciozna ili da glumi ludilo i sta god..
zapravo to je osoba sa najboljim sklopom vrlina koju poznajem i ovo je bila jedina svadja i istoriji nasoj tako da nije to sto pricas..

- - - - - - - - - -

*** ja sam retard ja sam dr deo tvoje poruke protumacila kao odgovor na prvi deo tj na moju pricu a ne tvoje drugarice:dash:

- - - - - - - - - -

u svakom slucaju skontala sam nije svima isto sve tako da da se obratiti paznja na sta ljudi govore:lol:
i ne odgovori mi niko jel pamtite vi sve sitnice i dogadjaje koje vam prepricaju?
ja sve redom zaboravljamXD

jbt ti ne kontas njoj se taj lik svidja(moguce msm i od ranije,al ajd da je i trenutno baaaas joj se vidja)i zamisli ti da si zensko i tako kazes dr i ona se posle sat vremena smuva sa tim likom koji ti je drag,a mogla je sa bilo kim u kuci gde bas sa njim...
a dr zamisli ti si i dalje devojka:lol: i pomalo se lozis na tipa nekog naravno ne nista ozbiljno i riba se smuva sa njim i sad postoji mogucnost jos da ga povremeno vidjas...
u sv sl msm da je najveci problem bilo to prvo...
i to sto msm evo ne secam se vise al mislim da je ona rec svidjam ili kojq god bila sifra za bas se svidja(ili duze mi se svidja ili st god)...
u sv sl nikad nije bila maliciozna ili da glumi ludilo i sta god..
zapravo to je osoba sa najboljim sklopom vrlina koju poznajem i ovo je bila jedina svadja i istoriji nasoj tako da nije to sto pricas..

Okej ako je tako.:)
Onda je posredi vas nesporazum. I sada ste okej naravno.;)

- - - - - - - - - -

ne odgovori mi niko jel pamtite vi sve sitnice i dogadjaje koje vam prepricaju?
ja sve redom zaboravljamXD
Ja pamtim sve ko slon.

- - - - - - - - - -

A u kriticnim fazama zivota i studiranja jedne moje ortakinje sam sa lakocom mogao da prepoznam da li se roknula bromazepamom :confused:

al zamisli da imasnekog ko te je bas povredio a bio je skoro paljubav tvogzivota i sad svaki put ona sa njim,msm i kod udaje ne mozes basda budes ravnodusna ako je bilo klanja i sranja sa nekim i sad ti s njim paradiraju pred nosem...tj mislim da osim ako nije proslo isusa hrista vremena od te veze a ljudi se uglavnom udaju u 30tim teso da bi rekla eeee baas mi nista ne znaci i kad ga vidim ne osecam setotalnolose...
msmne bi ni ja to shvatila kao izdaju al kontam da ne bi volela da ga dovede na svadbu ako ne mora a ako mi je bio 2 ,3 decko pre muze,tj neki skoriji(tj njegova umila faca miizaziva povracanje ili patnju:rotf:)

Ljubav mog zivota ce biti onaj za kojeg se udam i nemoj da mi filozofiras je l jasno :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Imacu kuma na vencanju, kakva kumica :roll:

Back