Smučila mi se tehnologija

• Začetnik teme Začetnik teme Donny
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Donny

Zainteresovan član
Poruka
149

Ovaj video sam stavio jer isto mislim kao i on.

Imam antipatiju prema fejsbuku zbog epidemije da se fejsbukom zamenjuje komunikacija oči u oči.
Mnogi su se otudjili jer vidim da su prazna dvorišta, kada neki ne skidaju pogled sa mobilnih telefona, kada je glavni način da upoznaš nekoga preko fejsbuka a ne oči u oči.
Pre godinu dana sam prestao da gledam televizor.
Provodio sam toliko sati za kompjuterom i televizorom da to nije normalno, pa nije ni čudo što mi se smučilo.
To je prirodan odgovor na intoksikaciju tehnologijom
Hteo bi da mnogo manje koristim kompjuter, ali je nužno zlo zato što odatle delimično učim

NISAM PROTIV KORIŠĆENJA TEHNOLOGIJE, VEĆ SAMO ŽELIM DA JE KORISTIM U ZDRAVOJ MERI, NEUMERENOST JE BOLEST, BILO ŠTA U ŽIVOTU ŠTO JE NEUMERENO MOŽE PRERASTI U BOLEST.

Našao bi lek protiv dosade kad bih imao pare, recimo upisao bih sport, kupio bi muzički instrument, TO BI ME UDALJILO OD TEHNOLOGIJE.

Ali šta sad da radim dok ne završim studije, koja su "zdravije" alternative da se ne trujem tehnologijom?

Imam antipatiju prema fejsbuku zbog epidemije da se fejsbukom zamenjuje komunikacija oči u oči.
Mnogi su se otudjili jer vidim da su prazna dvorišta, kada neki ne skidaju pogled sa mobilnih telefona, kada je glavni način da upoznaš nekoga preko fejsbuka a ne oči u oči.
Provodio sam toliko sati za kompjuterom i televizorom da to nije normalno, pa nije ni čudo što mi se smučilo.
Hteo bi da mnogo manje koristim kompjuter, ali je nužno zlo zato što odatle delimično učim

NISAM PROTIV KORIŠĆENJA TEHNOLOGIJE, VEĆ SAMO ŽELIM DA JE KORISTIM U ZDRAVOJ MERI, NEUMERENOST JE BOLEST, BILO ŠTA U ŽIVOTU ŠTO JE NEUMERENO MOŽE PRERASTI U BOLEST.

Našao bi lek protiv dosade kad bih imao pare, recimo upisao bih sport, kupio bi muzički instrument, TO BI ME UDALJILO OD TEHNOLOGIJE.

Ali šta sad da radim dok ne završim studije, koja su "zdravije" alternative da se ne trujem tehnologijom?

možda da nađeš devojku

bravo momce tako je !!!

- - - - - - - - - -

samo se ti baci na trening u prirodi ,nabaci neki bajs i ribu i bog da te vidi<3

...
Imam antipatiju prema fejsbuku
...

Na sva pitanja koja si postavio, dao si i odgovore,
tako da ti saveti ne trebaju, čini mi se !

A što se fejsbuka tiče,
juče me iznenadi jedan matorac, moj vršnjak.
Pokazuje mi sliku koju je okačio na fejs, iz mladosti.

I očekuje da mu ja kažem kako je bio lep i tako to.

Hoću da ti kažem da mnogi ( ustvari svi ) koriste Fejsbuk, Instagram i slične sajtove
za ličnu promociju,
i ako nisi u istom fazonu,
ne kačiš svoje slike sa letovanja, zimovanja ...
Nadrljaćeš !

Beži odatle dokle god ne budeš spreman i jak
da i sam probudiš dekreta ( dekret - dete kreten ) u sebi,
digneš nogu i vineš :
" Vidite moje nove pipe !"

NSW, ti li si ? hahahahhahah

- - - - - - - - - -

A ovaj crnja mi je presmesan ne znas da li prica ili repuje :cepanje: a jos ova neka motivational, song, da mu reci imaju jace znacenje, znaci ono kidanje.....

Od nastanka prvog tocka, vatre, radija, tv-a, novina, fabrike, bilo je ovakvih crnja koji repuju :cepanje:

Smaraju vise sa hejtom novopridoslih stvari u modernom dobu. Sve moze da se iskoristi i da te to razori. Zavisi od tebe a ne od "tehnologije". Uz pomoc vatre mozes zimi da se ugrejes a mozes i kucu da spalis. Dakle do tebe je, ne do vatre.

Ne svidja ti se net, smart mobilni, drustvene mreze i sve to - NE KORISTI IH. A ne da koristis to i da si najveci instagram hipster a ovamo kao hejter.

Specifično o NOMOFOBIJI koja je izuzetno prisutna u društvu i dovodi upravo do ogromnih, negativnih pojava kada je reč o društvenosocijalnim životima.

znate_li_%C5%A1ta_je_nomofobija_v1.jpg

Tinejdžeri u okruženju ne ispuštaju telefon iz ruke, konstantno su vezani za isti i dobijaju napade besa ukoliko se odvajaju od istih. Problem je u društvu koje olako to prihvata, a razlika u tome koliko je čovek zaista opsednut se može uvideti prilikom prvog nestanka e. energije.

Tvrdim da bi se stanje u celoj državi popravilo drastično, ljudi bi postali prijatniji drugima, ukoliko bi bilo masovnog nestanka struje na nedelju-dve. Da se malo odmori narod od nerazmišljanja.

INTROSPEKCIJA i vreme nasamo, kada se fino razbistre misli povodom toga šta treba uraditi i kako, su veoma bitne. Današnje društvo je u generalnom smislu potpuno otišlo u propast sa tehnologijom, a to nije krivica tehnologije kao takve, već ljudi koji gube vreme na apsolutno nebitne stvari.

1249095.jpg

515q93rVJCL._SX340_BO1,204,203,200_.jpg

Poslednja izmena:

Back