SMSna strana molebana

Najbolje mi se svidja:

• Predlog broj 1

• Predlog broj 2

• Predlog broj 3

• Predlog broj 4

• Predlog broj 5

• Predlog broj 6 - VUK: Ravna Gora pobediti mora!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nisam ja dobio haiku molebansko radikalski sms vec ti. Znači po nečemu su zaključili da si im srodan i blizak. Da li je to po izgledu ili po inteligenciji, ne znam. Prosudi sam. Meni šalju sms samo LDP. I uvek im odgovorim mailom u formi molebanske zahvalnice. :lol:

To vam dodje suparnička stranka koja takodje samo priča mada želi da učestvuje u vlasti.
Naravno da ste ljuti, ali ko vam kriv kad niste zaštitili intelektualni patent u Majke Jevrosime :lol:

Vi ste naši jedini i pravi, ekslkuzivni i original branitelji.
Drugih nema i bez vas propade zemlja načisto.
I niste jedini sa tom tezom.
Samo ja od te priče nemam ništa, vidim samo da je nekima lepo da veruju u priče.

Ne znam o čemu pričaš. Koliko mogu da vidim ovde na forumu samo ima 3-5 iskrenih patriota sve ostalo su pripadnici yellow brick road(a) ili onih koji još uvek veruju da je Isus bio liberal.

0443vx6.jpg

Ne, u pravu je onaj ko shvati suštinu. Ovde su izgleda shvatili suštinu samo radikali i zato im glasačko telo stalno raste nauštrb ostalih partija. Haiku radikalski sms upućen onome kome je život zakon samo potvrđuje moju tezu. Inače duvači u balone nemaju taj vid suptilnosti. Za njih je vrh da obuku Premijeru crvene najke i proslede na mailove širom Srbije.

Back