SMS (Poruka) ili Poziv za prvi put

antihrista:
nije, u sms mozes da budes cool, a kad pozoves moze da ti zadrhti glas. meni se vise svidja poziv.mada, nemoj mene mnogo da slusas, ja sam konzervativna po nekim pitanjima.
Hahhahah, sada...koja je ovo rekla?
Ali istina je, moj rad je sasvim drugačiji...8-)
U stvari, kad bolje razmislim, nikada ja ništa nisam planirao, ebote, muvao, cimao se. Meni je rad da prepoznam mod, ostalo same rade...

Ма, шта сте спопали дечка... Их, телефон ми је препун сјајних и оригиналних СМС, уопште не мора да буде неко ''љубавно смарање'' и глупости...
Ма само ти њој ту и тамо пошаљи по који СМС слободно...

Dakle, upoznali ste se, ona ti dala broj telefona i ti sad treba da - šta?
A sviđa ti se... :grin:
Pozovi je.
Ja bih uvek više volela poziv.

SMS je foliraža i distanca, čak i kada je lep.
SMS pošalji kada završite razgovor. :)
Ne znam da li si stidljiv, ali to i nije važno.
Verovatno ni ona nije Zmaj Samouverenosti.

Srećno! :wink:

Ma koji SMS, ebes to. Zovi je, po reakciji ces da vidis kakve su sanse za nesto vise. SMS nije za ozbiljne stvari, ja se umalo ne yamerih sa najboljom drugaricom zbog SMS pre par meseci ( ja poslala ocekujuci brz odgovor, ona posle 2,3 dana pita sto se ne javljam, kaze nije dobila tu poruku), a pre neko vece sa sestrom ( ona poslala poruku ja nisam cula telefon i videla poruku tek posle 3-4 sata). To je samo za zajebancije, sem toga lepse je uzivo. Slobodno svi smo prosli kroz to. Nije strasno ...

ja sam uvek za poziv
najvise mrzim to kao posaljes SMS i onda cekas dok ti taj neko odgovori..pa onda krene ono ko je sta mislio gde se niste razumeli i tako te gluposti...sms samo za zajebanciju
pozovi je..pitaj sta radi kako je...i tako to...da razgovor postane opusteniji
i onda predji na to da se vidite

Back