Zanima me ima li neke razlike mislim u smislu da se devojci jedno vise svidja od drugog. Kad kontaktiramo prvi put. Da li je isto kada pozovem i kad posaljem sms poruku ili nije??
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Julian_Duranona:Pazi Aco... Znaci, svestan si svog hendikepa... Pretvori to u prednost!
Ovako: Posalji joj SMS, u kojem ces da je upozoris da si stidljiv i da imas tremu, te da ce ti mozda drhtati glas... A onda je nazovi i barsunastim baritonom izgovori: "Cao! Ovde Aca." - i posto vec tvrdis da si duhovit, napravi neku salu na racun svoje smotanosti. Smisli prvo salu... nemoj da zoves nespreman.
Julian_Duranona:Hvala Divlja! Pomagati ljudima na forumu - to je moj zadatak!
divlja u srcu:Ja volim na prepad. Cuka mi onda proradi.
Sta ima da se njanjavi sa glupavim sms-ovima, to svi rade i neoriginalno je.
nisi razumela. nisam mislila da je mala beba.niti mi je na kraj pameti da ga zekim. već je za moj pojam isuviše nesiguran,te sam pomislila da je u pitanju neka teen age ljubav,prvi datedivlja u srcu:Covek ne sme ni da bude stidljiv, odmah ga proglase malom bebom.
HeBePoBaTaH_:Gle, dva crnca..
Aco, sapleti je negde, tako ja radim.
AcaBg82:Zanima me ima li neke razlike mislim u smislu da se devojci jedno vise svidja od drugog. Kad kontaktiramo prvi put. Da li je isto kada pozovem i kad posaljem sms poruku ili nije??