Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
Nije ovo ništa... u granicama normale je 
MOgu i bolje

MOgu i bolje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije ovo ništa... u granicama normale je
MOgu i bolje![]()
Ok... naravno
Nego, tema... imao sam prilike da vidim 1 performans i svideo mi se baš baš (iako ga nisam šiljio... bio sam na poslu)
Inače... ne upražnjavam ni web ni sms sex, niti imam formirano mišljenje o tome... verovatno zato što me ne privlači![]()
Ok... naravno
Nego, tema... imao sam prilike da vidim 1 performans i svideo mi se baš baš (iako ga nisam šiljio... bio sam na poslu)
Inače... ne upražnjavam ni web ni sms sex, niti imam formirano mišljenje o tome... verovatno zato što me ne privlači![]()
Pa dobro ljudi,to shto niste probali nishta od ovoga vas samo ostavlja siromashnijima ako tako mogu da se izrazim. Ako formirate stavove ka nechemu bez prethodnog iskustva i znanja o tome onda ste ogorcheni a ja ogorchene ljude ne volim. Prestanite da izbacujete svoje frustracije putem tastature i probajte neshto novo u svom seksualnom zhivotu... Nisam klon georgejune-a. To shto sam stavila JA ispred svoga dechka nije dokaz da sam egocentrichna osoba vec je samo banalna gramatichka greshka.
@Luna: Ok... ja samo kažem da me ne privlači to, a kada je tako... onda ni ne pokušavam
@Pina: Važi... ja sam ogorčen jer nemam iskustva i jer ne želim da probam
P.S. I telefon ima tastaturu![]()
Sta ti je moc navike..
Jes vala... i još da sam multi funkcionalan, pa da istovremeno baratam sa obe tastature... ma idii![]()
Eo... sad ću da alarmiram fon da me budi za 4 sata![]()
Zato shto sam buduci diplomata.Ovaj,zato shto je nekim ljudima potrebno pokazati svoje mesto,verujem da im ja necu ukazati na to,ali mogli bi malo da razmisle o svojim odgovorima jer je moj odgovor samo odgovor na njihove odgovore i srazmeran je uvredljivosti njihovih odgovora.
Pisana/kucana rech ostavlja duplo jachi utisak nego izgovorena. Imajte to na umu.
Svaka vezba vodi ka savrsenstvu
Je,kakav uzas?Za 4 sata???
Sretno
Stvarno ne razumem shta je tu smeshno. Ali ako Vama jeste onda se smejte. Ipak se drzhim one "Ko se zadnji smeje,najsladje se smeje" koliko god da je izlizano ili klishe.
georgejune me je inspirisao da postavim ovu temu
Je l' "uprazhnjavate" to? Ja i moj dechko to redovno radimo,nekad po ceo dan shaljemo poruke sa kojekakvih fantazijama,propala bih u zemlju od srama kada bi neko prochitao to kakvih sve prostota ima! I Web kamerice obavezno koristimo kada se ne vidimo po nekoliko dana,palimo MSN i "gledamo se"!![]()