Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rasplakah se...![]()
...али је тешко околини то да поднесе.. Кад је мој брат умро, ја сам са радошћу причала о њему, он би то волео, сећала се сјајних његових фазона... а мама и тетка су ме прекорно гледале и замерале ми што с осмехом причам...
Skoro sam bila kod mojih... i u jednoj prilici, kada mu je naišlo, krene ćalac da priča šta i kako želi da bude jednog dana, kada umre... auuuuu, ala me je steglo u grlu, knedla stala pa gušiA pričao je normalne stvari, ono što ljudi obično kažu - šta da mu se obuče, na koje bi groblje hteo i slično... Samo sam se stresla i pomislila - hbt, pa ovo će se jednog dana i desiti...
brrrrrr...
Upravo sam saznala da je umro neko koga sam samo odavde poznavala, ali neko kome sam se divila, i mislila da je besmrtan. Otišla je jedna žena sa ovog Foruma, puna života i planova za budućnost, ali nažalost, bolest je bila jača.
Umrli su mi dve bake i deda, baba mm sa kojom sam živela 15 godina, ali to mi nije bilo traumatično. Bili su stari, jeste mi bilo žao, ali to je prirodan tok. Ono što me šokiralo prošle godine je smrt moje komšinice, relativno mlade žene, za koju sam mislila da i kada bi iz aviona ispala, ne bi joj ništa bilo, a nju je ubila krava. Probila joj arteriju, ona se verovatno onesvestila od bola, iskrvarila i umrla. Našli je kada je već bilo kasno. Još uvek joj se nadam, još uvek u nekim situacijama kažem:"Sada bi Milica rekla/uradila ovo.." i baš mi nedostaje.
S obzirom da imam stare roditelje, srećna sam što su još živi. Često razmišljam o njihovoj smrti, i ne znam kako ću se sa tim izboriti. Dosta sam vezana za njih, zaista smo bliski, a znam da je rastanak neminovan.
Ono što je EliNS rekla za smrt dece, o tome ne smem ni da mislim.![]()
Mozda ce zvucati krajnje odvratno i sebicno,ali sto se smrti tice nadam se da nece ici po redu,da ce doci po mene pre nego po moje roditelje,bracu i rodjake.Uzasnije je ono sto osecas kada umre neko koga volis celi zivot.Taj bol je sam po sebi jedna vrsta smrti.Svoje se ni malo ne plasim,o njoj sam razmisljala od malih nogu i ni sama neznam zasto ali od kada znam za sebe verujem u Boga.Moji su ateisti nikada nisu ni spominjali sve to,veru i sl.i pojma nemam odakle mi to sa Bogom,tako cvrsta vera da mi je smrt..nista.
Slušaj deci ćeš najviše faliti. Žena, muž će se snaći, možda ponovo preudati, oženiti, a najgore je onom koga nema.
Potpuno te razumem....................... smrti svoje se ne bojim.. samo se nadam da ce biti brza..
bojim se smrti svojih roditelja koji idu na starost..
ubi me pivo temom sunce ti...