15-ogodisnjak
Zainteresovan član
- Poruka
- 120
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda ova tema ne pripada ovde, ali ipak da pitam.
Cuo sam da kada osoba umre, njen mozak jos uvek pokazuje aktivnost, precizno narednih 7 minuta. Veruje se da tada osoba 'prozivi' citav svoj zivot u tih 7 minuta, tj. seti se svega. Da li je to naucno dokazano? Da li je to uopste tacno?
Cuo sam da kada osoba umre, njen mozak jos uvek pokazuje aktivnost, precizno narednih 7 minuta. Veruje se da tada osoba 'prozivi' citav svoj zivot u tih 7 minuta, tj. seti se svega. Da li je to naucno dokazano? Da li je to uopste tacno?
naucno dokazano i provereno, ispricao mi pokojni toza.
naravno da nije dokazano, niti se moze dokazati.
cak ni ljudi koji su doziveli klinicku smrt nisu svedocili o tome (barem ja nisam cuo).
to ostaje pretpostavka, poprilicno neuvreljiva.
YESam i bas me zainteresovalo.![]()
И мене је смрт интересовала у твојим годинама.
А онда сам завршила медицину и запослила се на патологији, добила специјализацију из исте....и тако
Ко зна, можда кренеш мојим стопама.
И ето ти правог саговорника за тему.
Није ту ништа доказано.
Постоје само разни необјашњени феномени везани за клиничку смрт, затим за форму ''мале смрти'' (Minima mortis) која је позната медицини где се човеку не мери ни један потенцијал мождани, срчани, делује да не дише, охлади се, чак се створе и мртвачке мрље, а он , уствари, жив.
Овај феномен може потрајати и до 48 сати.
Зато је веома важно не сахрањивати човека она два дана.
Onda se spremi na dugogodisnje ucenje....Verovatno cu krenuti tvojim stopama, nameravam da zavrsim medicinu![]()
To niko normalan ne bi voleo...U ovom slucaju ne bih voleo da se nadjem na drugoj strani.
Mozda nekada..
To niko normalan ne bi voleo...
Zato ti lepo izadji na ulicu i gledaj neke devojke...
Pusti bre ovako ozbiljne teme...
Ako ti je devojka "opake naravi" , onda gledaj samo u nju...Reci to mojoj devojci, pa ces da dobijes odgovor![]()
A ja sam uvek voleo ovakve teme![]()
![]()