Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne plasim se smrti..plasim se odgovora koji cu dati Gospodu..da li sam ispunila svrhu vlastitog postojanja na zemlji...Mixa:Dali se plasite smrti?
....otprilike tako nesto! pozdrav :wink:guitarrr_babe:Ne plasim se svoje smrti: Kako sam radila, tako ce mi biti. Sto se mene tice, smrt, kao i Strasni Sud, potpuno su izvesni dogadjaji. Ja se plasim smrti ljudi koji su mi dragi. To nikada ne bih prebolela.
funny:ne plasim se smrti,plasim se samoce i boli.Sta ako nista nema posle smrti?Nije nista gore nego biti sam.Jos biti sam u grobu......
Anonymous:ma nema nista posle smriti, a pogotovo nema gospodina koji ce ti suditi... svi smo mi sami svoje sudije i sve sto imamo od zivota to je sada ,a posle je nista...
A Bogu?Алjона:Не плашим.
Плашим смрт када нећу успети казати другому човеку: "Опрости ме..."
Hvala ti za tvoju iskrenost.funny:ne plasim se smrti,plasim se samoce i boli.Sta ako nista nema posle smrti?Nije nista gore nego biti sam.Jos biti sam u grobu......
fred:A Bogu?Алjона:Не плашим.
Плашим смрт када нећу успети казати другому човеку: "Опрости ме..."
guitarrr_babe:Zar te to ne plasi, Goste, to sto ce tvoj zivot proci za bednih 70 godina ili manje, bez ikakvog traga i otiska? Zar nije lepse ziveti u vecnosti, zauvek pravedan?
DeepPurple:guitarrr_babe:Zar te to ne plasi, Goste, to sto ce tvoj zivot proci za bednih 70 godina ili manje, bez ikakvog traga i otiska? Zar nije lepse ziveti u vecnosti, zauvek pravedan?
Ni sanjao nisam da cu se ikada sloziti sa onim mandrilom, al' ionako je to negde procitao tako da...
Tih "bednih" 70 godina ce ti i biti bedni ako ih ti nacinis takvim sa tim stavom i ako sa nestrpljenjem ocekujes nekakav zagrobni, vecni zivot! Ovaj zivot treba ziveti punim plucima i gledati da cinis dobro drugome, ne kako bi osigurao mesto u izmisljenom raju vec kako bi mirne duse i ciste savesti docekao zadnji cas u cemu ja i vidim poentu zivota. Pri tome, taj trag i otisak koji ti mislis da niko od nas ne ostavlja ostaju u mojoj dusi i dusama onih koji su me cenili zato sto sam im cinio dobro - to je za mene sasvim dovoljno.