cvele2
Ističe se
- Poruka
- 2.133
Ukoliko osoba sanja košmar u kome umire u najgorim mukama (pritom iz nekog razloga ne uspeva da se probudi), koliko je moguće da će od prevelikog emotivnog šoka ta osoba umreti i u stvarnosti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukoliko osoba sanja košmar u kome umire u najgorim mukama (pritom iz nekog razloga ne uspeva da se probudi), koliko je moguće da će od prevelikog emotivnog šoka ta osoba umreti i u stvarnosti?
Fim je debilan do bola. Ceo film se zatvaraju vrata i glavni glumci vriste. Apsolutno se nista ne dogadja. Koliko sam horrora odgledao,kosmara se uopste ne bojim kad ih sanjam. Ali cesto sanjam da ubijam nekog,u pocetku nisam imao smelosti u snu da ubijem,ali sada kad sanjam najcesce povucem obarac ali posle se toliko istripujem u snu kao da je realno,bukvalno u snu pokusavam da se pomirim sa cinjenicom da trebam da idem u zatvor i da sam ubio coveka ili da imam alternativu da bezim dok me ne ubiju, e to me uzasno istripuje i uplasi. Zamisli kad u snu se miris sa cinjenicom da ces uskoro biti mrtav.Neopisiv strah. Od toga se sav preznojim kad sanjam!Meni se jednom desilo sledeće:
Gledali ste film the Grudge? Možda the Ring? Ako jeste, znate ko je glavni "negativac" u pomenutim filmovima. Ona devojka duh što pravi masakr gde god da se pojavi.
Jedno vreme sam dosta gledao horore i uglavnom sam gledao te takve Japanske horore. Vremenom sam počeo da ih i sanjam - pomenuti duh me proganja, ja bežim itd. Znači klasičan košmar.
Tako sam jednom sanjao jedan od tih košmara, ja bežim, ona me juri. U snu sam se tokom bežanja sapleo (ili šta već) i znam da sam odjednom poprimio ležeći položaj isti kakav sam imao i u krevetu. Znam da je ona iza mene i da ne smem da se okrenem, jer bi to značio kraj za mene. Zato sam krenuo da ustajem, ali sam tom prilikom ustao i u krevetu i probudio se, ali nisam još uvek bio komplet svestan. Video sam moju sobu, ali sam idalje delom bio u snu i to sam pokušavao da vičem, da se derem, ali mi se grlo zateglo i još sam počeo da se gušim. Sreća da je keva utrčala na vreme da me trgne da se prosvetsim do kraja, ko zna šta bi se desilo.
I šta da kažem. Od tad sam i batalio da gledam horore. Još nisam odgledao Paranormalne Aktivnosti, o kojima svi pričaju (a imam toliku želju!!).
P.S. Bio sam komplet zdrav u tom periodu, tako da to gušenje nije mogla biti posledica neke bolesti. Doduše, kažu mi da hrčem (ne znam jel mnogo ili malo), pa sam možda zbog toga počeo malo da se gušim - nije redak slučaj da se osoba guši dok hrče.
Ne znam ja šta si ti to gledao, ali pomenuti filmovi su do jaja kolko su dobri horori.Fim je debilan do bola. Ceo film se zatvaraju vrata i glavni glumci vriste. Apsolutno se nista ne dogadja. Koliko sam horrora odgledao,kosmara se uopste ne bojim kad ih sanjam. Ali cesto sanjam da ubijam nekog,u pocetku nisam imao smelosti u snu da ubijem,ali sada kad sanjam najcesce povucem obarac ali posle se toliko istripujem u snu kao da je realno,bukvalno u snu pokusavam da se pomirim sa cinjenicom da trebam da idem u zatvor i da sam ubio coveka ili da imam alternativu da bezim dok me ne ubiju, e to me uzasno istripuje i uplasi. Zamisli kad u snu se miris sa cinjenicom da ces uskoro biti mrtav.Neopisiv strah. Od toga se sav preznojim kad sanjam!
Po meni, to su već besmislice, kao i ono da nam snovi ukazuju na ono što će se desiti. I ako se desi da smo imali predskazanje neko u snu, npr. sanjali smo neki događaj koji se desi par dana kasnije, desio se jer smo podsvesno svojim akcijama uticali na to da se on desi.U stvarnosti se zivot produzava kad sanjas smrt koliko su meni poznate te price
Fim je debilan do bola. Ceo film se zatvaraju vrata i glavni glumci vriste. Apsolutno se nista ne dogadja. Koliko sam horrora odgledao,kosmara se uopste ne bojim kad ih sanjam. Ali cesto sanjam da ubijam nekog,u pocetku nisam imao smelosti u snu da ubijem,ali sada kad sanjam najcesce povucem obarac ali posle se toliko istripujem u snu kao da je realno,bukvalno u snu pokusavam da se pomirim sa cinjenicom da trebam da idem u zatvor i da sam ubio coveka ili da imam alternativu da bezim dok me ne ubiju, e to me uzasno istripuje i uplasi. Zamisli kad u snu se miris sa cinjenicom da ces uskoro biti mrtav.Neopisiv strah. Od toga se sav preznojim kad sanjam!
Da, uvek se počinje sa namenskom literaturom... Inače, na religiji, ezoteriji, natprirodnim, mogu da prođu sektaške sugestije, ovde ne bi smelo da ih bude...
Mislim da sam malo neshvaćen ovde. Ne radi se o tome da li je moguće umreti u snu, da to bude deo sna, nego o tome da li je moguće umreti na javi zbog sna. Da li je moguće sanjati neki toliko gadan košmar, da to izazove veliki emotivni šok za organizam, što bi dalje dovelo do, recimo, otkaza srca ili nekog drugog vitalnog organa?
Po meni, to su već besmislice, kao i ono da nam snovi ukazuju na ono što će se desiti. I ako se desi da smo imali predskazanje neko u snu, npr. sanjali smo neki događaj koji se desi par dana kasnije, desio se jer smo podsvesno svojim akcijama uticali na to da se on desi.
Ono o čemu je ovde zapravo reč nema veze ni sa kojom mistikom ili nečim natprirodnim. U pitanju je sasvim moguća situacija.
Mislim da sam malo neshvaćen ovde. Ne radi se o tome da li je moguće umreti u snu, da to bude deo sna, nego o tome da li je moguće umreti na javi zbog sna. Da li je moguće sanjati neki toliko gadan košmar, da to izazove veliki emotivni šok za organizam, što bi dalje dovelo do, recimo, otkaza srca ili nekog drugog vitalnog organa?
I to se desava,covek od abnormalnog straha u snu moze da umreUkoliko osoba sanja košmar u kome umire u najgorim mukama (pritom iz nekog razloga ne uspeva da se probudi), koliko je moguće da će od prevelikog emotivnog šoka ta osoba umreti i u stvarnosti?