smrdljive osobe (bukvalno)

cikcak

Primećen član
Poruka
698
koliko god da sam puta naišao na to da neko (muško/žensko svejedno) smrdi (usta, telo, svejedno) a ima partnera i to duža veza, nikako da razumem kako ih ona druga osoba trpi ?! zašto ?!?!?

ja kada se nađem u blizini nekog ko smrdi, uvek gledam da imam što manje moguće razloga da budem sa istima, i da se što je pre moguće udaljim i dokopam svežeg čistog vazduha, i ako već mora organizujem se tako da što više obaveznih kontakata sa takvom osobom bude telefonom.

a neko se sa takim nekim ljubi, sexa, živi, spava, jede... ?!?!?!?!

koliko god da sam puta naišao na to da neko (muško/žensko svejedno) smrdi (usta, telo, svejedno) a ima partnera i to duža veza, nikako da razumem kako ih ona druga osoba trpi ?! zašto ?!?!?

ja kada se nađem u blizini nekog ko smrdi, uvek gledam da imam što manje moguće razloga da budem sa istima, i da se što je pre moguće udaljim i dokopam svežeg čistog vazduha, i ako već mora organizujem se tako da što više obaveznih kontakata sa takvom osobom bude telefonom.

Bio sam upoznao jednu atraktivnu mladu damu...

Imala je sve sto treba i vise nego sto treba, ali je imala TU manu: ujutro joj je smrdelo iz usta kao iz klozeta!

Bas gadno.

Rekao sam joj, ali ona mi je objasnila da je to iz stomaka...

Bljak....(bolje da mi to nije rekla)

Morali smo zato da se razidjemo....:sad2:

Bio sam upoznao jednu atraktivnu mladu damu...

Imala je sve sto treba i vise nego sto treba, ali je imala TU manu: ujutro joj je smrdelo iz usta kao iz klozeta!

Bas gadno.

Rekao sam joj, ali ona mi je objasnila da je to iz stomaka...

Bljak....(bolje da mi to nije rekla)

Morali smo zato da se razidjemo....:sad2:

Taj smrad sto dolazi iz usta u vecini slucajeva je ustvari iz stomaka. Valjda problemi sa varenjem pa hrana pocne da se raspada.

Bolesni ljudi imaju često takve probleme.

Kakav bih čovek bio kad bih prezirao ili daleko bilo izbegavao pa i ostavio bolesnog srodnika /prijatelja, partnera zbog toga što je bolestan ?

To je, verujem, odgovor na pitanje postavljača teme.

- - - - - - - - - -

P. S. Puno gore je kad nečija duša smrdi, to izbegavam u širokom luku.

Ne bih bila prisna sa osobom koja ne vodi računa o sebi, bez obzira na ostale stavke koje su recimo ok, sredstva za ličnu higijenu su svima dostupna. Vođenje računa o sopstvenom telu je u rangu sa vođenjem računa o duhovnim ili bilo kojim drugim vrednostima.
Čak i ako je problem sa varenjem u pitanju,kako su neki gore pisali pravdajući neprijatne mirise-i to se da rešiti, promenom navika u ishrani, tabletama koje potpomažu varenju i sl...
Dakle, nema opravdanja za zanemarivanje sopstvenog tela.

Ne mogu opravdati neodržavanje osobne higijene.
Neprijatni mirisi zbog zdravstvenih razloga također se uglavnom mogu sanirati...ako se ne radi o nekim teškim bolestima, ali to je već neka druga priča.
Postoje i neprijatni mirisi koji se šire isparavanjem kroz kožu a zbog uzimanja neke namirnice...npr. osobe koje redovito uzimaju bijeli luk imaju izrazito neprijatan miris zbog razgradnje sastojaka koji su zapravo zdravi, ali se pri tom oslobađa sumpor koji izlazi kroz pore kože.

Imam bolijest zbog koje moze da mi se nepredvidjeno desi da mi na licu pocne da curi gnoj koji ne da smrdi, nego uzasno smrdi, i nemam uvjek priliku da ga odmah uklonim, jer za to mi treba ogledalo, voda i sapun, i salvete, a ovo prvo (ogledalo) nemam uvjek. A jos volim da nosim bradu i brkove, pa mi je jos teze da to uklonim kada se desi. Nikada mi se nije desilo da kada mi je lice mirno, a to je 99% vremena, dakle kada nemam gnoj, neko zbog toga izbjegava da se poljubi sa mnom u obraz. I cak kada su mi cirevi pred pucanjem, nisam primijetio da se neko sklanja od mene radi toga, pogotovo ne zenski svijet. Ili recimo druga situacija, gutam 10 Bensedina odjednom pred svim koleginicama i kolegama, idem u ucionicu koja je prazna i pravim dzoint, ogroman, izlazim sa njim ne krijuci ga od nikoga, ispusim ga u WCu, i vratim se razbijen i sav mirisem na onaj dim. Medjutim, obicno se tada najcesce desava da se 10 koleginica skupi oko mene, da ni jedna ne pokaze ni malo nepostovanja, nego bas naprotiv, da uzivaju u razgovoru sa mnom, da mi donose kafu, ili da profesori zapostave predavanje da bi pricali sa mnom o nekom dobrom tripu u koji sam upao, tj. o necemu zanimljivom sto mi je palo na pamet. Cak me pustaju i da pusim cigare u ucionici na predavanju.

Poslednja izmena:
moze da bude i problem sa varenjem hrane, moze i kvaran zub, ima ljudi koji se nenormalno znoje, ima svasta, al se svaki problem moze rijesiti
mogla bi precutati i istrpiti jednom, dvaput, triput jer sve to moze svakom da se desi, gadljiva jesam al imam razumjevanja prema svemu ali stalno trpiti necije neprijatne mirise, ma nema sanse...

ja sam i mojima kuci rekla da ako nekog nanjusim da je prljav i neistusiran legao u krevet, da cu uzeti crijevo iz garaze, pustiti vode i onako komplet sa krevetom okupati, pa nek vide kako ce...

toliko o tome...

u svakom slucaju razumem ako je osoba socijalni slucaj pa se desava jbg ,,,a kad smo vec kod toga,,imala sam nepRijatnih situacija i to ne mojom krivicom nego je zasluzna bila drugarica iz skole koja mi je fizicki slicila zbog kose pa su nas prof,mesali...(stvarno je samo zbog kose i imena :) )kako me sramota bilooo.. Devojka je toliko smrdela da su je na praksi u UKC doktori slali da im kupi bilo sta samo da bi napustila prostoriju...
Sjecam se bas situacije kada smo posljedni cas imali tjelesni i onako sva znojava i fujj je samo obukla duks i rekla ej zurim ceka me decko ispred (i to s kolima) :eek: ..i mi smo se pitali uvek kakav je to tipp, da bi nas jednom prilikom upoznala i idem ja prema njima a ono imam st ai videti lik tip top odeca,faca, i kako rece ono zdravo tako me opahnu vetar belog luka i jos necega sto jos nisam identifikovala... TADA MI JE SVE BILO JASNO :roll: :worth:

Nekad davno,kad sam jos bio ziv :lol: upoznam jednu Jabučanku,posle neke zurke koje se niko sutradan nije ni secao :sad2:
Odvezemo se mi do moje gajbe,kad ono...:eek:
Hebote,morao sam da se izvinim da sam puno popio i da ne mogu bas nista i vratim je do njenog stana.
Taj dogadjaj mi je ostao u secanju,jer ni dan danas ne znam tacno da li sam tada upoznao devojku ili leoparda
Ghelyon.gif

ostalo jos nekako i da prezivis ali smrad iz usta :eek:
ne znam, i sama sam razmisljala u vise navrata o tome jer mi nije jasno ko moze da se ljubi ili da prica u blizini osobe koja cim zine zapahne te strasnim smradom...i nije to miris raspale hrane ili kakve crkotine iz stomaka, nego bas ono nisam prao zube od ko zna kada, a za konac i sredstvo za ispiranje nikad cuo :eek: ili daleko bilo zvake, osvezavajuce bombone sta god vec...missim ko cisti koncem zube svaki dan,zna kako je ogavno to sto moze da ti se nakupi samo izmedju zuba i sto se ne moze cetkicom iskopati...e to kad krene da zdiba, kontam da je glavni razlog smrada ili eventualno mogucnost hronicno zagnojenih krajnika koji se raspadaju i koje isto tako taj neko ne cisti.
ostalo jos nekako i da prezivis...ali usta...jao :sad2:

e a znala sam jednog tipa koji je toliko smrdeo na znoj, i mislim da nije zbog nekupanja koliko zbog toga sto mu je znoj bio uzasno jak, otprilike stipa te za oci :eek:, a sad koliko se cesto kupao to ne znam...i on imao neku devojku tipa sto godina sa kojom se kasnije i ozenio...to je uvek bila najveca misterija kako ta zenska nije pobegla od njega jer fakat se u precniku jedno 3-4 metra oko njega konstantno osecao gadan smrad...cak sam sklona tome da mislim da je on nju osamutio tolikim opojnim "miomirisima" da tako poluprisebna nije mogla da razmislja svojom glavom i bila ko hipnotisana i vezana za njega...nemoguce da je svima smrdeo a samo njoj ne :neutral:

Back