SMO (Sta mislite o...)

Nemaaa, samo si ti opterećena :lol:
:*

Imaću i ja dilema, samo dok legne plata - obećajem.

DODUŠE, bila sam se namerila na jednu torbicu u Peacocksu ali ne mogu da nađem sliku na netu...manja je, ide preko ramena i u pitanju je kombinacija smeđe -plava ( to mi je fetiš kombinacija poslednjih par meseci) - košta 1300.
Ali sad kad si okačila ovu
http://www.accessorize.com/content/e...98950824_L.jpg

Imam dilemu : /

Al džaba kad nemam sliku ove prve :(

It's not funny, moram znati ima li jos ko ovako opterecen kao ja, sanjam torbe, aman :lol:

ja sam letos imala takva opterecenja :lol:
sad sam na stend baju za sopingiranje, bacila sam se u trzenje kvalitetnih jakih zimskih cizama pa me drugo ne zanima :lol:, znaci ono kisa sneg nista ti ne moze, estetika nula, lice na dzombu, ali zato greju i udobne rasturaju
propustila sam pre dve godine takve ne mogu sebi da oprostim, drugarica uzela jos ih nosi, uziva i kad je sneg do kolena
ja se namuci sa mojim cizmama, koje god da imam nisu mi dovoljno tople, ili propustaju :roll:

Ma, super je, oko 1000 i nesto je ;)

Nego, ja sam na ivici da odaberem prvu, ali drugu jos drzim u opticaju jer je zamisljam uz ove decije Skechers cizmice koje bih da kupim :lol: Taman su mi, pretople i preudobne :mrgreen:

88679l_gyh.jpg

meni licno ovo se ne svidja, al nije to poenta
ne znam jesi li zagledala po ulicama kad nose te cizme, svakoj se deformisu, iskrive stopala ka unutra pa ko patkice hodaju, ovaj djon se pojede, ko da su obule strikane carape :confused: bas bude ruzno, ne zato sto ih ja ne volim nego stvarno bude bljak tako deformisane
drugi problem je ne moze po kisi
dobro razmili, nisu prakticne, stvar je ciste estetike ako ih kupis, moraces da vodis racuna o vremenu

Poslednja izmena:
Hehe, ja imam Safranove agli buts :lol: Nosim ih bas slatko, udobne, tople, iznutra oblozene krznom, ma, milina jedna za setkanje :D Mozda im se deformise stopalo ako uzmu veci broj :think: I da, samo po suvom...

Metlice, pre tri, cetiri godine sam kupila Kangaroo cizme, bas kao sto si opisala, stopala su mi topla, ususkana i suva i po najvecem snegu ;) Potrazi ih, ne znam gde ih ima, ja sam ih u Kragujevcu kupila u radnji, hhhm, kako bese... A da, na slovo P :lol: Eureka! Peko! :D

Za Geox sam cula sve najbolje, al' su prokleto skupe :roll: Eee, deco moja, kad sam bila glupa i u centru Rima nisam kupila za 50 evrica cizme estetski i na svaki drugi nacin nezamerljivo perfektne, stikla visoka a udobne, udobneee...

Kad si u Italiji, kupi cizme ili ces se kajati ko da si isao u TAMNI VILAJET :lol:

znaci peko radnja marka kengur, a de je koji kraj?
dobro potrazicu
palo mi na pamet da tamo vidim mozda je jeftinije
ova moja je platila 6000 pre dve god u bg, ja kao jao mnogo je ma videcu negde jeftinije, mucak, nema jeftinije ako oces takav kvalitet, bas sam curka :roll:
sad sam sebi rekla dacu al da traje i da ne brinem! dobro sad bas 10 000 ne mogu al kontam nema ispod 5 000 pa sad tu negde izmedju da nadjem :aha:

Hehe, ja imam Safranove agli buts :lol: Nosim ih bas slatko, udobne, tople, iznutra oblozene krznom, ma, milina jedna za setkanje :D Mozda im se deformise stopalo ako uzmu veci broj :think: I da, samo po suvom...

Metlice, pre tri, cetiri godine sam kupila Kangaroo cizme, bas kao sto si opisala, stopala su mi topla, ususkana i suva i po najvecem snegu ;) Potrazi ih, ne znam gde ih ima, ja sam ih u Kragujevcu kupila u radnji, hhhm, kako bese... A da, na slovo P :lol: Eureka! Peko! :D

ne znam u cemu je fora ali svaka ima iskrivljene, aj par kad sam pocinjala da vidjam reko dobro tako hodaju, ma uzas svakoj sad vidim :confused: mozda ce vremenom, mozda sto ti kazes omanu br, nemam pojma al eto
a mene nervira kad je zimska obuca al mora po suvom to mi je toliko nelogicno pa ne mogu da uzmem :lol:

eto vis svi smo mi cudne zverke, meni su recimo te jako ruzne al otkidam na ove koje su vecini ljudi bljak :zcepanje:
a nisam htela da ih kupim zbog neprakticnosti, ko sto rekoh zima a ja da pazim dal ce nesto da grune, ne mogu :roll:

http://4.***************/_fPGemHJJ8-s/SMTAAocfPSI/AAAAAAAACFs/Lg9SKOZLppU/s400/white+fendi+fur+boots.jpg

Ja kupila jedne od Kangaroo cizama pre 5 godina i ladno ih jos nosim kad je onaj naaaaaaaaajveci sneg.
Svake god kupim po neke cipele za zimu, eto da imam, ali kad je najveca oluja ja izvadim stare K. cizme i uzivam.

Back